Hamileyken düğün takılarımla araba aldık, 1buçuk seneden fazla oluyor.Kızım ameliyat geçirdi,hastalarımız oldu,bayramdı seyrandı derken çok işimize yaradı hala da yarıyor. Ama gelin görün ki resmen ortak mal almışız gibi hep abisinde ve artık dayanamıyorum.
Dükkana mal lazım diyip istiyor, sabah araba kapılarında oluyor. (evleri yakın da değil üstelik)
x i otogardan havaalanından almam lazım diyor,anında emrinde.
Haftasonu denize,yazlığa gidicez diyor yine emrinde...
Bu böyle uzayıp gider. Ha arabayı verir hemen alamayız,eşim istemeye utanır bir kaç gün hatta 1 hafta geçer sonra alırken de bahane uydurur.Bu hafta araba hiç bizde olmadı mesela,haftasonu da onda kalacakmış. Kayınpederim olmadığı için abisinden çekinir eşim. Şimdiye kadar sadece bir kere reddetti, beyefendi 2 haftalığına doğuya köye gidecekmişmiş bizim arabayla. Yok deve
Ya kızlar napacaz biz akıl verin. Kayınvalidem görümcelerim kaç kez eşimin abisine "madem o kadar lazım git sen de araba al,niye sürekli onlardan istiyorsun" diyor. Onların da altını var ne ev alıyor ne araba. Biz rahatsızlığımızı hiç söyleyemiyoruz,uygun cümle bulup kibarca reddemiyoruz. Bu bana düşmez, eşim de yapmayınca kavga ediyoruz bu sefer. Arabayı hor kullanması da cabası, bizden önce kaç kere ufak kazalar geçirdi başkasının arabasıyla
Hamileyken düğün takılarımla araba aldık, 1buçuk seneden fazla oluyor.Kızım ameliyat geçirdi,hastalarımız oldu,bayramdı seyrandı derken çok işimize yaradı hala da yarıyor. Ama gelin görün ki resmen ortak mal almışız gibi hep abisinde ve artık dayanamıyorum.
Dükkana mal lazım diyip istiyor, sabah araba kapılarında oluyor. (evleri yakın da değil üstelik)
Bu böyle uzayıp gider. Ha arabayı verir hemen alamayız,eşim istemeye utanır bir kaç gün hatta 1 hafta geçer sonra alırken de bahane uydurur.Bu hafta araba hiç bizde olmadı mesela,haftasonu da onda kalacakmış. Kayınpederim olmadığı için abisinden çekinir eşim. Şimdiye kadar sadece bir kere reddetti, beyefendi 2 haftalığına doğuya köye gidecekmişmiş bizim arabayla. Yok deve
Ya kızlar napacaz biz akıl verin. Kayınvalidem görümcelerim kaç kez eşimin abisine "madem o kadar lazım git sen de araba al,niye sürekli onlardan istiyorsun" diyor. Onların da altını var ne ev alıyor ne araba. Biz rahatsızlığımızı hiç söyleyemiyoruz,uygun cümle bulup kibarca reddemiyoruz. Bu bana düşmez, eşim de yapmayınca kavga ediyoruz bu sefer. Arabayı hor kullanması da cabası, bizden önce kaç kere ufak kazalar geçirdi başkasının arabasıyla
peki neden kendine araba almıyor madem işi için bile bu kadar lazım, bence bir iki başkasına verdik deyin, tamirde deyin arayı uzatın
ya da olmadı direk abi bi araba al artık desin
çok sinir bozucu bir durum ya.hiç mi rahatsız olmuyorlar utanmıyorlar bence artık işi arsızlığa vurmuşlar.nasıl vazgeçirebilirsiniz ki ya arabanın modelini yükseltip ya bunu veremiyoruz kimseye korkuyoruz falan denir ya komple siz satıcaksınız ki onlar yüzünden siz niye rahatınızdan olacaksınız ki.en iyi çözüm rest çekmek ama buna da eşiniz yanaşmaz bence.allah kolaylık versin
oooo iyiymiş valla. Araba bazıları için lüx olmaktan çıkıp ihtiyaç haline geliyor. Bu durumu konuşsanızda çözülecek gibi durmuyor. Ben olsam arabanın km. sini abisi yükseltmeden satardım ki(km sini ne kadar yükseltirse arabayı satarken okadar düşük fiyata gider biliyorsunuzdur zaten). Parayı koyardım bankaya. Sorarsa ev alcaz falan derdim. Görünüyorki arabaya çok ihtiyacı var. Sizin arabaya bu kadar alışmışsa arabasız yapamaz zaten kendine bi araba alır artık. O aldıktan sonra siz de tekrar bi araba alırsınız kendinize mesela. Aklıma gelen bu
Evet böyle yapılabilir, zaten satmayı sırf hatasını anlasın diye istiyorum,onun yüzünden sattığımızı bilsin istiyorum yoksa arabadan çok memnunuz ve uygun da almıştık çok araştırarak. Şuan araba ilanda ciddi alıcı da bulduk vazgeçtik,insan kıyamıyor ki
Canım niye satıyorsunuz ki, çok alemsiniz gerçekten. Ağzınız diliniz yok mu? Düşüncesiz terbiyesiz davranışa karşı niye bu kadar naziksiniz? Arabayı satsanız başka şekilde kullanır. Bu kadar iyi niyetli olmayın yahu. Arabanızı satmayın, istediğinde de lazım oluyor deyin vermeyin. Gerekirse kötü olun yani. Terbiyesizlik yaptığı.Kızlar yorumlar için çok sağolun. Konuştum eşimle satmaktan başka çare yok dediğiniz gibi,bu sefer alıcı çıkınca vazgeçmeyecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?