- 11 Ocak 2018
- 239
- 231
- 53
Çok geçmiş olsun. Mobeselerden falan bulunamıyor mu?merhaba,
cumayı cumartesiye bağlayan gece evimize hırsız girdi eşimin cüzdanı telefonu ve arabamızı çaldılar.
plaka 34 TP 4206 beyaz Dacia Sandero 2012 model.
gören olursa Allah rızası için polise bildirsin kurtköy bölgesinde çalındı.
başına böyle bir olay gelmiş olan var mı?
Eve hırsız girdiği için kabul ediliyor diye biliyorum. Anahtarı kendi elinle verirsen veya kaybedersen kabul edilmiyor diye biliyorum.Çok geçmiş olsun kasko olsa da anahtarla çalındığı için kasko kabul etmiyor diye biliyorum
Bende anahtarla çalınınca kabul etmiyorlar diye biliyordum emin değildim açıkcasıEve hırsız girdiği için kabul ediliyor diye biliyorum. Anahtarı kendi elinle verirsen veya kaybedersen kabul edilmiyor diye biliyorum.
Suç amaçlı kullanıyorlardır. Terörist bir eylemde kullanabilirler veya başka bir suça karisabilirler.çok geçmiş olsun. genelde bir kaç ay sonra bambaşka bir ilde ormanlık bir alanda bulunuyor çalıntı araçlar. kim ne yapıyor anlamıyorum ama
tanıdık olduğunu sanmıyorum çünkü ilk komşuya girmeye çalışıyor giremeyince bizim tarafımıza geçiyor.Evinize giren hırsız arabanın anahtarını aldıysa sizin arabayı nerden biliyordu tanıdık biridir bunu yapan inşaallah bulunur
ALlah yardımcınız olsun kısa zamanda tek parça bulunsun inşallah arabanız
çok geçmiş olsun. genelde bir kaç ay sonra bambaşka bir ilde ormanlık bir alanda bulunuyor çalıntı araçlar. kim ne yapıyor anlamıyorum ama
çok geçmiş olsun babamın arabası 2 kere çalınmıştı eski yıllarda..
ilk arabası çalındıktan bırkac gun sonra bulundu,çalanlar kapkaç yapmıştı kadın çantası doluydu arabanın içi..
2.arabası çalındıgında aynı sizin olaydaki gibi eve girip arabanın anahtarını alıp götürmüşlerdi..
polıs ve kasko şirketi birlikte aradılar 30 iş günü arama süresi vardı ancak bulunamadı..
kasko da yeni deger klozu vardı ve o dönem araba nekadarsa karşılamıştı kasko şirketi..
kasko olmaması çok büyük şanssızlık olmuş..
umarım bulunur ancak polise göre kasko şirketleri daha detaylı yapıyorlar aramaları.zarar etmemek için..
polis çok üzerine düşermi bilemiyorum,dediğiniz gibi ancak bi çevirmeye vs. denk gelecek
çok geçmiş olsun..
şanslıymış babanız birincisini bulup tecrübelenmiş biz de inşallah buluruz...
peki 2. araba bulunmuş muydu?
Geçmiş olsun. Çok üzücü. Kapıdan mi girmişler. Kilitli miydi? Allah fırsat vermesin. Çok kötü bir durum. Plaka ve modeli ezberledim. Nolur nolmaz görürüz belki. Daha çok yerde yazın gören olabilir o şekilde.
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. İnsanın evinde yabancı birilerinin dolaşması hem de uyurken, malını çalması çok zor gerçekten. Umarım tanıyan, gören, bilen çıkar ve arabanızı bulursunuz.
Giriş katta mi oturuyorsunuz?amin sağolun Allah razı olsun yok pencereden girdiler. mümkün olduğunca yaymaya çalışıyorum çok sağolun.
yok bulunamadı malesef.
ama kasko oldugu için piyasa degerını ödedi şirket..
inşallah bulunur aracınız,fazlasıyla can sıkıcı bir durum biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?