ARABAMIZ ÇALINDI !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok geçmiş olsun. genelde bir kaç ay sonra bambaşka bir ilde ormanlık bir alanda bulunuyor çalıntı araçlar. kim ne yapıyor anlamıyorum ama

Polis hicbisey yapmiyo valla .bos bosuna duruyolar orda.benim cuzdan calindi hirsizi bile aradiklarini dusunmuyorum.bi tane kadini yakalamislar hirsiz.oda avukati gelmeden konusmuyo.hirsizin bile avukati var.giden gidiyo yani.

Çok geçmiş olsun. Mobeselerden falan bulunamıyor mu?

Eve hırsız girdiği için kabul ediliyor diye biliyorum. Anahtarı kendi elinle verirsen veya kaybedersen kabul edilmiyor diye biliyorum.
Bende anahtarla çalınınca kabul etmiyorlar diye biliyordum emin değildim açıkcası

Evinize giren hırsız arabanın anahtarını aldıysa sizin arabayı nerden biliyordu tanıdık biridir bunu yapan inşaallah bulunur

Evinize giren hırsız arabanın anahtarını aldıysa sizin arabayı nerden biliyordu tanıdık biridir bunu yapan inşaallah bulunur
tanıdık olduğunu sanmıyorum çünkü ilk komşuya girmeye çalışıyor giremeyince bizim tarafımıza geçiyor.

şanslıymış babanız birincisini bulup tecrübelenmiş biz de inşallah buluruz...
peki 2. araba bulunmuş muydu?

Geçmiş olsun. Çok üzücü. Kapıdan mi girmişler. Kilitli miydi? Allah fırsat vermesin. Çok kötü bir durum. Plaka ve modeli ezberledim. Nolur nolmaz görürüz belki. Daha çok yerde yazın gören olabilir o şekilde.

şanslıymış babanız birincisini bulup tecrübelenmiş biz de inşallah buluruz...
peki 2. araba bulunmuş muydu?

yok bulunamadı malesef.
ama kasko oldugu için piyasa degerını ödedi şirket..
inşallah bulunur aracınız,fazlasıyla can sıkıcı bir durum biliyorum

Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. İnsanın evinde yabancı birilerinin dolaşması hem de uyurken, malını çalması çok zor gerçekten. Umarım tanıyan, gören, bilen çıkar ve arabanızı bulursunuz.

amin sağolun Allah razı olsun yok pencereden girdiler. mümkün olduğunca yaymaya çalışıyorum çok sağolun.

amin sağolun inşallah.

yok bulunamadı malesef.
ama kasko oldugu için piyasa degerını ödedi şirket..
inşallah bulunur aracınız,fazlasıyla can sıkıcı bir durum biliyorum

inşallah biz de buluruz çok kötü bir durum gerçekten Allah kimsenin başına vermesin hırsızlara da fırsat vermesin Allah belalarını versin ne diyim yanlarına kalmaz inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…