ARABAMIZ ÇALINDI !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arabanızın nerede park halinde olduğu belli derken apartmanımızın otoparkından çalındı bir çıkarken kamera görüntüsü var o kadar cimere yazdım bu arada.

tamam, otoparktan çıkarken ya sağa ya sola dönecek veya düz devam edecek. bunlardan birine sapınca ilk kameraya girecek, sonraki kameraya girecek. meşakkatli bir iş ama bence tez zamanda bu işin peşine düşün. cinayetleri buluyolar bu şekilde. tamam cinayet değil ama sizin de canınız yandı.

tamam, otoparktan çıkarken ya sağa ya sola dönecek veya düz devam edecek. bunlardan birine sapınca ilk kameraya girecek, sonraki kameraya girecek. meşakkatli bir iş ama bence tez zamanda bu işin peşine düşün. cinayetleri buluyolar bu şekilde. tamam cinayet değil ama sizin de canınız yandı.

yapmaya çalışıcaz ama zor gerçekten bin tane yol var hangi birinden bulacağız bilemiyorum :(

Çok geçmiş olsun. Umarım hemen bulunur. Çalış çalış biriktir al ,biri gelsin çalsın gitsin Allahından bulsunlar.

polis istedi mi, bu araştırmayı yapar. olmazsa arayın 155i. diyin ki başvurduk ama yok araba çevirmeye girecek de ceza yiyecek de, üstüne düşülmeyecğini öğrendik size ihbar ediyorum diyin. (155'i aradığınızda ihbar dosyası valinin önüne de gidiyor) sonra savcılığa gidin, gerekirse o karakoldan da şikayetçi olun.

öyle şey mi olur, herifler gitsinler arabayı bir tamirhaneye soksunlar parçalasınlar komple, bütün parçalarını yedek parça olarak satsınlar, siz de ömür boyu arabayı bulamayın hatta bi de vergilerini ödeyin. ohh ne ala...

bu arada aklıma şimdi geldi, bu savcılık/155 işlerinden hemen sonra trafiğe gidin ve arabam çalındı trafikten çekmek istiyorum diyin. araba resmi olarak trafikten çekilsin. böylece yolda elektronik denetleme sistemlerine takılabilsin. kameralar direkt yakalayabilsin.

merhaba,
cumayı cumartesiye bağlayan gece evimize hırsız girdi eşimin cüzdanı telefonu ve arabamızı çaldılar.
plaka 34 TP 4206 beyaz Dacia Sandero 2012 model.
gören olursa Allah rızası için polise bildirsin kurtköy bölgesinde çalındı.
başına böyle bir olay gelmiş olan var mı?

3 4 sene önce bayram günü amcamın arabasını çalmışlardı, o da misafirliğe gitmiş arabayı park etmişti ve kaskosu yoktu.

Polis geldi tutanak tuttu ama bir şey olmadı, aradan 1 seneye yakın zaman geçti arabayı Sakarya'da bir benzinlikte buldular. Arabayı bırakıp gitmişler günlerce kimse gelmeyince benzinlikteki çalışanlar polisi aramış poliste bizi aramıştı, birkaç yerinden vurmuşlar arabaya.

Hiçbir şey çıkmadı, oradaki insanlar aramasa biz bulamazdık arabayı. İstanbul'dan Sakarya'ya giden arabayı otoyolda hiçbir polis 1 yıla yakın zaman boyunca çevirmedi, kontrol etmedi ya da plakayı geçmedi.

Kaskonuzun olmaması kötü olmuş kasko çok önemli, size yeni araba verilirdi.

İnşallah tez zamanda bulursunuz.

polis istedi mi, bu araştırmayı yapar. olmazsa arayın 155i. diyin ki başvurduk ama yok araba çevirmeye girecek de ceza yiyecek de, üstüne düşülmeyecğini öğrendik size ihbar ediyorum diyin. (155'i aradığınızda ihbar dosyası valinin önüne de gidiyor) sonra savcılığa gidin, gerekirse o karakoldan da şikayetçi olun.

öyle şey mi olur, herifler gitsinler arabayı bir tamirhaneye soksunlar parçalasınlar komple, bütün parçalarını yedek parça olarak satsınlar, siz de ömür boyu arabayı bulamayın hatta bi de vergilerini ödeyin. ohh ne ala...

bu arada aklıma şimdi geldi, bu savcılık/155 işlerinden hemen sonra trafiğe gidin ve arabam çalındı trafikten çekmek istiyorum diyin. araba resmi olarak trafikten çekilsin. böylece yolda elektronik denetleme sistemlerine takılabilsin. kameralar direkt yakalayabilsin.

zaten ilk 155i aradık onlardan sonra olay yeri inceleme geldi sonra da karakola gittik ama hiç bir devlet kurumu ilgilenmiyor telefonumun imei numarasından kapatıldığını bile ailemizden öğrendik bir yönlendirme bilgilendirme yapmıyorlar.

3 4 sene önce bayram günü amcamın arabasını çalmışlardı, o da misafirliğe gitmiş arabayı park etmişti ve kaskosu yoktu.

Polis geldi tutanak tuttu ama bir şey olmadı, aradan 1 seneye yakın zaman geçti arabayı Sakarya'da bir benzinlikte buldular. Arabayı bırakıp gitmişler günlerce kimse gelmeyince benzinlikteki çalışanlar polisi aramış poliste bizi aramıştı, birkaç yerinden vurmuşlar arabaya.

Hiçbir şey çıkmadı, oradaki insanlar aramasa biz bulamazdık arabayı. İstanbul'dan Sakarya'ya giden arabayı otoyolda hiçbir polis 1 yıla yakın zaman boyunca çevirmedi, kontrol etmedi ya da plakayı geçmedi.

Kaskonuzun olmaması kötü olmuş kasko çok önemli, size yeni araba verilirdi.

İnşallah tez zamanda bulursunuz.

çok yıpratıcı bir süreç zaten yine de 1 sene de olsa bulunmuş ona da şükür inşallah biz de buluruz yakın zamanda biz zaten polislerden umudu kestik kendimiz arıyoruz.

evet yatak odamıza kadar gelip başucumuzdan aldılar her şeyi
Nasıl hiç uyanmadınız hissetmediniz ki acaba bi sprey filan mı sıktılar. Bi akrabamızın kızı ile damadına sprey sıkıp uyuttup evde gezmişlerdi aklıma o geldi de çok korkunç büyük geçmiş olsun

Nasıl hiç uyanmadınız hissetmediniz ki acaba bi sprey filan mı sıktılar. Bi akrabamızın kızı ile damadına sprey sıkıp uyuttup evde gezmişlerdi aklıma o geldi de çok korkunç büyük geçmiş olsun

sprey sıktıklarını düşünmüyorum onlardan 20 dk sonra biz uyanıyoruz sıkmış olsalar daha uzun süre uyurduk evet korkunç bir şey evde hiç bir şeye dokunmamışlar komidinin üstünde ne varsa hemen alıp gitmişler

İnstagram ve facebook'taki trafik, araba sayfalarına mesaj atın. Örneğin instagramda "ankara trafik" sayfası var. Çalınan araçlar paylaşılıyor. Gören kişiler haber veriyor. Belki size de çözüm olur. Çok geçmiş olsun.

Çok çok geçmiş olsun.
Benim değil, ama bir kaç yıl önce bir grup arkadaşım toplaşıp yılbaşı için rent a car'dan kiraladığı aracı çalmışlardı, kamera kayıtlarını buldular hırsızlar takip etmişler birkaç saat, araç bir süre sonra bambaşka bir ilde terkedilmiş bulunmuştu takip cihazını falan sökmüşler.
Umarım en kısa zamanda hasarsız bulursunuz aracınızı, senelerin emeğinin birkaç dakikada elden kayıp gitmesi çok üzücü olmalı :(

Çok çok geçmiş olsun.
Benim değil, ama bir kaç yıl önce bir grup arkadaşım toplaşıp yılbaşı için rent a car'dan kiraladığı aracı çalmışlardı, kamera kayıtlarını buldular hırsızlar takip etmişler birkaç saat, araç bir süre sonra bambaşka bir ilde terkedilmiş bulunmuştu takip cihazını falan sökmüşler.
Umarım en kısa zamanda hasarsız bulursunuz aracınızı, senelerin emeğinin birkaç dakikada elden kayıp gitmesi çok üzücü olmalı :KK43:

gerçekten çok kötü elimiz kolumuz bağlı bir şey de yapamıyoruz samanlıkta iğne aramak gibi sağolun inşallah

Esim cok unutkandir anahtari aracin ustunde unutup defalarca aradik ve ustunde bulduk kac kere kapilari acik birakti.o yizden 1300 liraya kasko yaptirmakta bulduk careyi.size tavsiyem hurdacilari gezin parcalayip satiyorlarmis duyduguma gore.cok uzuldum bu arada gecmis olsun

Esim cok unutkandir anahtari aracin ustunde unutup defalarca aradik ve ustunde bulduk kac kere kapilari acik birakti.o yizden 1300 liraya kasko yaptirmakta bulduk careyi.size tavsiyem hurdacilari gezin parcalayip satiyorlarmis duyduguma gore.cok uzuldum bu arada gecmis olsun

parçaları çok para eden bir araba değil yine de hırsız bu belli olmaz ama inşallah parçalamazlar :( sağolun

çok geçmiş olsun babamın arabası 2 kere çalınmıştı eski yıllarda..
ilk arabası çalındıktan bırkac gun sonra bulundu,çalanlar kapkaç yapmıştı kadın çantası doluydu arabanın içi..
2.arabası çalındıgında aynı sizin olaydaki gibi eve girip arabanın anahtarını alıp götürmüşlerdi..
polıs ve kasko şirketi birlikte aradılar 30 iş günü arama süresi vardı ancak bulunamadı..
kasko da yeni deger klozu vardı ve o dönem araba nekadarsa karşılamıştı kasko şirketi..
kasko olmaması çok büyük şanssızlık olmuş..
umarım bulunur ancak polise göre kasko şirketleri daha detaylı yapıyorlar aramaları.zarar etmemek için..
polis çok üzerine düşermi bilemiyorum,dediğiniz gibi ancak bi çevirmeye vs. denk gelecek
çok geçmiş olsun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X