ARABAMIZ ÇALINDI !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizimde başımıza gelmişti ama iki mahalle aşağıda bulmuştuk aracı sosyal medyadan da duyurun arkadaş çevremiz varsa biz o şekilde bulduk görenler ulasiyor

dolaştık aslında baya bir ne kadar süre sonra bulmuştunuz?

Sabah eşim koyduğu yerde bulamadı daha sonra akşama doğru oralarda gezerken arkadaşları haber vediler görenler olmuş arabayı o şekilde bulundu

Birkaç ay önce bizim de dacia çalındı eski konuma bakabilirsin buldular çok şükür
Çok geçmiş olsun bizim de kasko yoktu eşim çok üzülmüştü..sizi en iyi anlayan benim ...
Eğer inançlıysanız Salavat getirin bol bol helal mal ise geri gelir üzülmeyin

Birkaç ay önce bizim de dacia çalındı eski konuma bakabilirsin buldular çok şükür
Çok geçmiş olsun bizim de kasko yoktu eşim çok üzülmüştü..sizi en iyi anlayan benim ...
Eğer inançlıysanız Salavat getirin bol bol helal mal ise geri gelir üzülmeyin

o kadar çok dua ediyorum ki uykuya dalana kadar artık. inşallah bulunur eşim daha da çok üzüldü evlenmeden önce binbvir zorlukla nişanlılık döneminde almıştı bütün emekleri bir anda gitti. siz nerede çaldırmıştınız ne kadar sürede bulundu?

Avcılar denizköşkler mahallesinde
13 günde buldu polisimiz Rabbim razı olsun...
Ona o kadar minnettarım ki adına twitter da hashtag satın alacaktım tüm Türkiye duysun diye ama ifşa olur diye yapmadım tabi En Büyük TÜRKİYE
O eşimin yüzünü güldürdü Rabbim de onu güldürsün erkekler daha çok üzülüp hasta oluyorlar çünkü..
Tecrübemin en ince ayrıntısını hem sizinle hem de başına böyle bir hadise gelip tarayıcıdan bu siteye yönlenen herkesle paylaşmak istiyorum
Muhakkak bimer e cimer e yazın aracımızı hırsızların elinden alan polisimiz eşime bimer e cimer e yazmışsınız ben görmüştüm demişti demek ki bakıyorlar dikkate alıyorlar
Böylece oto hırsızlık büro amirliği ihbarınızı görüp teyakkuzda olur marka modele yoğunlaşır

Çok büyük geçmiş olsun. Öyle beddua ediyorumki şu pislik hırsızlara. Köpek gibi çalışıp yatırım yapıuoruz şerefsizin biri gelip 10 saniyede alıp götürüyor. Ne diyim inşallah çıkar biryerden.

Bizde 12 yul önce çaldırmıştık
Lohusaydım
aynı gün bulundu
Yokuş aşağı el frenini çekmeden bırakıp gitmişler
Eşimin gözlüğünü almışlar
Arka camı da patlatmışlardı

İnşallah bulunur
Rabbim en yakın zamanda müjdeli haber nasip etsin

Kasko olsa da anahtarla calinan araca fayda saglamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back