Arabanın kardeş üstüne almak

Bosaninca arabayı size kaptırmamak için yapıyor. Başka sebep göremedim

Böyle durumlarda konu nasıl yarım kalabiliyor
aklım almıyor..
Kabul etmiyorum
Senin üzerine olamıyorsa benim üzerime olur de.

Senin üstüne benim üstüme kavgası yapmak çirkin geliyor ne bileyim.. Tam işe gidiyordu telefonda görüşmeler oldu son konu öylece havada kaldı işe gitti...

O zaman sonuna kadar diret senin üstüne olsun olası bir boşanma durumunda hiç bir şekilde hak talep edemezsin kardeşinin üzerine olursa.Yada Allah korusun bir ölüm olsa yine hak talep edemezsin miras olarak.

calisiyo musunuz gerci fark etmez ama cok sacma
acaba sorunlarıniz falan var mi olasi bi bosanma durumunu mu dusunuyo acaba esiniz
malesef aile oldugunuzu idrak edememis

Bildiğim borçları var taksitlendirdik ödemesini her ay yapıyorum bilmediğim borcu yok o konuda mutabıkız oturduğumuz ev de benim üzerime, tüm hesapları benim kontrolümde ama bu söylediği garibime gitti
araç konularında satma alma kısmında kadının yanında dolaştırılmasını garip buluyor öyle bir mantığı var belki de o yüzden öyle dedi bilemiyorum ama mantıklı hiç bir yanı yok

calisiyo musunuz gerci fark etmez ama cok sacma
acaba sorunlarıniz falan var mi olasi bi bosanma durumunu mu dusunuyo acaba esiniz
malesef aile oldugunuzu idrak edememis

freelance çalışıyorum normal şekilde çalışmamı istemediği için evden işimi yürütüyorum. Boşanma durumunu düşünse oturduğumuz daireyi benim üzerime yapmazdı ama araba için neden böyle dedi anlayamıyorum.. Akşam münakaşa mı edeyim yoksa yaptığı normal bir şey de ben mi büyütüyorum diye danışmak istedim

Benim için de hır gür sebebi ancak belki ben yanlış düşünüyorum bir akıl danışayım dedim.. teşekkürler yorumunuz için

Konu kapanmadı acil çıkması gerekti işe gitti biraz önce telde konuştuk ahmetin üzerine almanı istemiyorum dedim ahmetin değil ahmetin şirketine diye düşündüm dedi.. Kimseyle mali olarak muhattap olmak istemiyorum sakın dedim tamam bakarız ayarlarız dedi çok da uzatmadım.

Hadi şirketin bir borcu çıkarsa yada borç yapılıp haciz gelirse ne olacak sizin arabayıda alırlar bunlarıda düşünmesi gerek eşinin.

Araba alım satımı uzun iş değil ki seni yanında dolaştırsın. Noterde 5 dk lık bir iş.

Yıllar önce arkadaşı araç alırken nişanlısının üstüne yapmayı düşünmüş ve benim ki 'Üstüne olmayan mal senin değildir'demiş bir sohbet esnasında abi bana böyle demiştin hatırlıyor musun dedi. Hemen bu söylediği geldi aklıma ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum.

Anladım eğer bu tavrı genel mal mülk konusunda sergilemiyorsa aslında sakince sorabilirsiniz ama sert bir tavra gerek yok gibi. Belki dediğiniz gibi araç alım satım erkekleri daha çok meşgul eden bir durum olduğundan ötürü sizi bulaştırmak istemiyor tabii öyle bir durumda vekalet verebilirsiniz. Belki kardeşinin desteğe ihtiyacı vardır belki de size daha önce maddi olarak yardımcı olmuştur siz farkına varmadan.

Evet nakte ihtiyaç duymuştuk kardeşi ihtiyaç kredisi çekti bizim için gecikmeden ödemesini yapıyoruz. Aralarında para lafı pek olmaz dediğim gibi çok havada kaldı bi ayrıntısını, gerekçesini öğreneyim şayet bir gerekçesi yok tek derdi beni yanında taşımamaksa kavga çıkaracağım :)

değişik olmuş. işin içinde başka bir hesap var gibi... sen araştır tatlı tatlı sor iyice ögren neden kardeşi üzerine olacakmışı sonra cemkir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…