- 15 Ağustos 2015
- 1.633
- 1.816
- 133
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
Bosaninca arabayı size kaptırmamak için yapıyor. Başka sebep göremedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle durumlarda konu nasıl yarım kalabiliyor
aklım almıyor..
Kabul etmiyorum
Senin üzerine olamıyorsa benim üzerime olur de.
O zaman sonuna kadar diret senin üstüne olsun olası bir boşanma durumunda hiç bir şekilde hak talep edemezsin kardeşinin üzerine olursa.Yada Allah korusun bir ölüm olsa yine hak talep edemezsin miras olarak.Hayır kredi çekilmeyecek bizzat firmaya taksitlendirilecek
Kredi çekilmeyecek kardeşinin şirketi var vergi indirimi için mi dedim hayır dedi gerçekten mantıklı bir gerekçesi yok laf olsun diye söylediğini varsaymak istiyorum
Yaptığı çok saçma, üstüne bir şey almamasının sebebi ne? Bilmediğiniz yerlere borcu olabilir mi? Eğer sizin üstünüze yapmamasının sebebi kadın olmanızsa yaptığı büyük terbiyesizlik... Kesinlikle haklısınız bozulmakta, bu mal meraklısı olduğunuz anlamına gelmez. Bence ilk başta sakince konuşun belki bilmediğiniz geçerli bir sebebi vardır, eğer yoksa da bence en doğal hakkınız üstünüze yapılmasını istemek. Sonuçta siz ödüyorsunuz... Bu konuda da geri adım atmayın ki boşanma gibi bir durum olursa, ortada kalma riskiniz olmasın.
calisiyo musunuz gerci fark etmez ama cok sacma
acaba sorunlarıniz falan var mi olasi bi bosanma durumunu mu dusunuyo acaba esiniz
malesef aile oldugunuzu idrak edememis
Yarım bırakılacak bir konu değil ki
Siz çalışıyormusunuz bu arada sizinde sanırım hakkınız olacak ki çalışsanızda çalışmasanızda o ayrı her iki türlü söz sahibisiniz.
Kendi üzerine almıyorsa benim üzerime tabikide almalı ne alaka kardeş
Şahsen benim için hır gür sebebi !
KOnuşun kesinlikle kabul etmeyin
ne demek bu ,mal mülk meraklısı değilim ama bu durum benim için boşanma sebebi bana güvenmeyen eşim ve AİLESİ benim için yoktur onunla bir yatağı bir ömrü paylaşamam konunun kapatılması ne demek şaşkınım.![]()
freelance çalışıyorum normal şekilde çalışmamı istemediği için evden işimi yürütüyorum. Boşanma durumunu düşünse oturduğumuz daireyi benim üzerime yapmazdı ama araba için neden böyle dedi anlayamıyorum.. Akşam münakaşa mı edeyim yoksa yaptığı normal bir şey de ben mi büyütüyorum
kabul etme boyle bişeyi
hem de calisiyosun
Hadi şirketin bir borcu çıkarsa yada borç yapılıp haciz gelirse ne olacak sizin arabayıda alırlar bunlarıda düşünmesi gerek eşinin.Konu kapanmadı acil çıkması gerekti işe gitti biraz önce telde konuştuk ahmetin üzerine almanı istemiyorum dedim ahmetin değil ahmetin şirketine diye düşündüm dedi.. Kimseyle mali olarak muhattap olmak istemiyorum sakın dedim tamam bakarız ayarlarız dedi çok da uzatmadım.
Araba alım satımı uzun iş değil ki seni yanında dolaştırsın. Noterde 5 dk lık bir iş.
Ne alaka kardeşinin üzerine yapmasi.
Sakin yapma.
Benim icin teklifi bile büyük kavga sebebidir
Anladım eğer bu tavrı genel mal mülk konusunda sergilemiyorsa aslında sakince sorabilirsiniz ama sert bir tavra gerek yok gibi. Belki dediğiniz gibi araç alım satım erkekleri daha çok meşgul eden bir durum olduğundan ötürü sizi bulaştırmak istemiyor tabii öyle bir durumda vekalet verebilirsiniz. Belki kardeşinin desteğe ihtiyacı vardır belki de size daha önce maddi olarak yardımcı olmuştur siz farkına varmadan.Bildiğim borçları var taksitlendirdik ödemesini her ay yapıyorum bilmediğim borcu yok o konuda mutabıkız oturduğumuz ev de benim üzerime, tüm hesapları benim kontrolümde ama bu söylediği garibime gitti
araç konularında satma alma kısmında kadının yanında dolaştırılmasını garip buluyor öyle bir mantığı var belki de o yüzden öyle dedi bilemiyorum ama mantıklı hiç bir yanı yok
Anladım eğer bu tavrı genel mal mülk konusunda sergilemiyorsa aslında sakince sorabilirsiniz ama sert bir tavra gerek yok gibi. Belki dediğiniz gibi araç alım satım erkekleri daha çok meşgul eden bir durum olduğundan ötürü sizi bulaştırmak istemiyor tabii öyle bir durumda vekalet verebilirsiniz. Belki kardeşinin desteğe ihtiyacı vardır belki de size daha önce maddi olarak yardımcı olmuştur siz farkına varmadan.
değişik olmuş. işin içinde başka bir hesap var gibi... sen araştır tatlı tatlı sor iyice ögren neden kardeşi üzerine olacakmışı sonra cemkir :)Arkadaşlar eşim bir araba almayı düşünüyor sabah tekrar konusu açıldı tamam alalım öderiz dedim. Peşinat kısmını ayarladık kalanı taksitlendirilecek.. arabayı Ahmetin üstüne yapacağım dedi neden şirketi olduğu için vergi indirimi falan mı olacak dedim hayır dedi.. Şahıs olarak aldığımızda da aynı fiyat geçerli değil mi dedim evet dedi. Araya başka şeyler girdi konu yarım kaldı.
Ben bu konuya çok bozuldum eşim çeşitli sebeplerden kendi üzerine mal alamıyor mantıken o aracı benim üzerime alması gerekmez mi? Bu konuya bozulduğumu söylemek istiyorum ama doğru kelimelerle anlatmalıyım yoksa mal meraklısı olurum. Ayrıca olası bir boşanma durumunda yarısı iddia edemiyorum kardeşinin üzerine olursa ama taksitlerini biz ödeyeceğiz bu sizce de saçmalık değil mi?