Arabanın koltuğu (eşim)

Araba kendinde kalacak ister mi hiç ogrenmeni. Bence dinleme öğren kullanmayı

Adam sizi yaninda istemis ne var bunda ..

Allah başka dert vermesin Kusura bakma güldüm falan ama senin derdin belli. Sürekli görümceni onun eşini arabanıza alman. Bunun sinirini neden kocanızdan çıkarıp aranızı bozuyorsunuz. Düzgünce derdinizi söyleyin surat yapacağınıza o da ya size kendince açıklama yapar ya da sizi anlar görümcenle eşiyle konuşur. Boşu boşuna eşinle aranızı bozmuşsunuz.

Valla cok guzel yorumlamissin aynen olan bize oldu ..

O değilde ben şu zihniyete gıcık oluyorum diyelim bizim arabayla bir yere gideceğiz. Arabayı eşim kullanacak.Ben varım ve bir erkek cinsiyetli kişi daha var.Bu erkek şahsiyet nedense kendini ön koltuğa atıyor yani ne zannediyorlar biz erkeğiz önde oluruz kadınlar arkada olmalı mı??? Aracı ben kullanacaksam yanımda oturmasını istediğim kişi eşimdir, diğer şahsiyet degil.Yani yanımda eşimin oturmasını isterim.Bilmem anlatabildim mi bu baş ağrısıyla :)

Aslinda benim icin sikinti yok ama bu surekli olan bisey bide esim beni surekli one gecirip sonra arkaya gecirmesi sorun insallah kendimi ifade edebilmisimdir.

Valla ben de arka koltuga oturmayı hiç sevmem. Kendi ailem olsa genelde öne gecerim. Ama eşiminkiler yanlis anlamasin diye arkaya otururum. Psikolojik mi bilmem biraz arac fobim var. Arkaya oturunca sanki virajlar daha keskin, hız daha fazla, kasislerde savruluyorum gibi gelir. Arka koltukta sürekli gerilip eşime yavaş sür filan derim kendimi tutmaya calissam da bazen refleks şeklinde çıkar. Ayrica in bin yapmaya da gercekten sık sık olunca üşeniyor insan.Ama işte bir şekilde uyum da sağlamak gerekiyor.En iyisi kendin süreceksin kim nereye oturursa otursun

He bide ben one gecmedim diye deli gibi surdu arabayi saga sola savurdu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…