- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
E napcak enişte arkaya geçmi dicek alemsin..Beni bi öne bi arkaya geçirmesi sıkıntı
Araba kendinde kalacak ister mi hiç ogrenmeni. Bence dinleme öğren kullanmayıGerek yokmus ne guzel o beni getirip goturuyormus bilmiyorum sebebini ..evlenmeden once ehliyet almami cok istemisti ben yazilmistim sonra bu vize islemleri felan derken yarim kaldi suanda hayir diyo evlendikden sonra adamib dusunceleri degisti sen alir arabayi basar Turkiye ye gidersin diyo..sanirim guveni yok bana. .
Canim ole degil eniste bey indikten sonra hadi one gec demesi sorunE napcak enişte arkaya geçmi dicek alemsin..
Sonra beni adam yerine koymuyosun diye baslar..Araba kendinde kalacak ister mi hiç ogrenmeni. Bence dinleme öğren kullanmayı
Genelde mesela önde bırı yoksa arkada bırı oturunca özel şoför muamelesi oluomuş ondan olabilir :)Canim ole degil eniste bey indikten sonra hadi one gec demesi sorun
Valla olabilir ..esim atarlandi bende bacaklarim agriyo dedim ..gercekten diz kapagimin arkasinda bisey kopmus gibi sizliyor .. oyle iste ..Genelde mesela önde bırı yoksa arkada bırı oturunca özel şoför muamelesi oluomuş ondan olabilir :)
Başlarsa başlasın bosver her dediğini dinlemeSonra beni adam yerine koymuyosun diye baslar..
Adam sizi yaninda istemis ne var bunda ..Herkese iyi akşamlar hanımlar..sizlere bu akşam eşimin yaptığını paylaşmak istiyorum.Ona göre benim ayıp ettiğim bana görede o çok haksız ..Neyse bütün gün çalıştım işim gereği sürekli 8 saat ayaktaydım.işden çıktım markete girdim ordan beni alıcaktı eve gidicektik..tabi herzamanki gibi görümcemin kocasıda arabadaymış öne geçmiş neyse ben arkaya geçtim alışveriş torbalarıyla .. (şunu söylemek istiyorum.Evlendiğimiz günden beri görümceyi kocasını getirip götürüyoruz ..herşeye para var ama araba almıyolar)neyse evlerinin önüne geldik indi enişte bey ..eşim kapıyı açtı öne geçmemi istedi bende oturdum kaldım iyi böyle dedim aslında bi taraftan gerçekden bacaklarım agrıyordu bi taraftan eşime tepki vermek istedim..söylenmeye basladi yok efendim uyum saglicakmisimda rezil etmisimde konusma benimleler havada firliyo bende konusmuyorum suan haksizmiyim..
Bu her iki gunde bir oluyosa sizde benim gibi canta muamelesi gorseydiniz anlardiniz..Adam sizi yaninda istemis ne var bunda ..
Valla cok guzel yorumlamissinAllah başka dert vermesinKusura bakma güldüm falan ama senin derdin belli. Sürekli görümceni onun eşini arabanıza alman. Bunun sinirini neden kocanızdan çıkarıp aranızı bozuyorsunuz. Düzgünce derdinizi söyleyin surat yapacağınıza o da ya size kendince açıklama yapar ya da sizi anlar görümcenle eşiyle konuşur. Boşu boşuna eşinle aranızı bozmuşsunuz.
Aslinda benim icin sikinti yok ama bu surekli olan bisey bide esim beni surekli one gecirip sonra arkaya gecirmesi sorun insallah kendimi ifade edebilmisimdir.O değilde ben şu zihniyete gıcık oluyorum diyelim bizim arabayla bir yere gideceğiz. Arabayı eşim kullanacak.Ben varım ve bir erkek cinsiyetli kişi daha var.Bu erkek şahsiyet nedense kendini ön koltuğa atıyor yani ne zannediyorlar biz erkeğiz önde oluruz kadınlar arkada olmalı mı??? Aracı ben kullanacaksam yanımda oturmasını istediğim kişi eşimdir, diğer şahsiyet degil.Yani yanımda eşimin oturmasını isterim.Bilmem anlatabildim mi bu baş ağrısıyla :)
Bagajimiz cok dar esim yardim etti koltuga koydu bos yerede ben oturdum oturunca bacaklarim yapisti sanki koltuga...
He bide ben one gecmedim diye deli gibi surdu arabayi saga sola savurdu ..Valla ben de arka koltuga oturmayı hiç sevmem. Kendi ailem olsa genelde öne gecerim. Ama eşiminkiler yanlis anlamasin diye arkaya otururum. Psikolojik mi bilmem biraz arac fobim var. Arkaya oturunca sanki virajlar daha keskin, hız daha fazla, kasislerde savruluyorum gibi gelir. Arka koltukta sürekli gerilip eşime yavaş sür filan derim kendimi tutmaya calissam da bazen refleks şeklinde çıkar. Ayrica in bin yapmaya da gercekten sık sık olunca üşeniyor insan.Ama işte bir şekilde uyum da sağlamak gerekiyor.En iyisi kendin süreceksin kim nereye oturursa otursun
Ben esimi rezil etmisimya belki anlamistir eniste beyde söylemeye gerek kalmadan anlamistir.Enişte çek koltuğu öne diyecektin. Ya da bir dahakine enişte sen geç arkaya yolda iniyordu zaten diyin
Yorgun olup one gecmeye usendigim icin mi.Haksızsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?