Arabanin masrafi

o işten anlamak lazım biz yapamayız mesela daha ucuza veririz alimallah.ama borsa uzmanı olduk ailecek :KK48:
Eşim piri o işin.
Zevkine yapıyordu dükkan varken bile, şimdi iyi bir araç denk getirirse alıyor.
Senede öyle 6 7 araç alır satar.
Ondan bilmediğimiz marka model kalmadı😂

1 senedir arabayı değiştirmeye çalışıyoruz.
Yerine alacağımız araba bulamadık.
Evet fiyatlar çok arttı benim satacağım da arttı ama aynı ayarda yerine daha üst almak için eskiden 100 koymak gerekiyorsa şuan 200 fark çıkıyor😂
Km 120 bin ideal bir sınır, ben daha büyük bir araç düşüncesi ile değiştirmek istiyorum ki sedanda daha büyüğü yok zaten, iç hacim daha büyüğü vitolar oluyor😂😂
2 çocukla arabaya sığmak zor mesele...
üstüne eklemeye bende kıyamadım benzinli benimki de lpg li araç istiyorum uzun mesefa kullanabilmek için

benimki 2012 model kilometresi 50 bine yakın çünkü yakın mesafe hariç hiçç kullanmıyorum. :halay: utanılacak yerlere eşimin arabasıyla gidiyoruz yoksa vale bile beğenmıyor avm de hastanede pahalı olmayan arabayı maalesef ha ha ha
Lux mu olucak illa hahha 😁 benim ki mercedes istanbula geldigimde ne yalan soyleyin gece sokakta birakmiyorum.

1 senedir arabayı değiştirmeye çalışıyoruz.
Yerine alacağımız araba bulamadık.
Evet fiyatlar çok arttı benim satacağım da arttı ama aynı ayarda yerine daha üst almak için eskiden 100 koymak gerekiyorsa şuan 200 fark çıkıyor😂
Km 120 bin ideal bir sınır, ben daha büyük bir araç düşüncesi ile değiştirmek istiyorum ki sedanda daha büyüğü yok zaten, iç hacim daha büyüğü vitolar oluyor😂😂
2 çocukla arabaya sığmak zor mesele...
Babamda var Vito oda cok buyuk ya. Ve en kotusu buyuk diye millete soforluk yapti simdi onla gitmiyo akrabalarin yanina

Lux mu olucak illa hahha 😁 benim ki mercedes istanbula geldigimde ne yalan soyleyin gece sokakta birakmiyorum.
Ahahahahah
Bizim eski arabamız mercedesti, ist da bebekte bir mekana gittik, vale dağa taşa atmış arabayı, 10 dk getirmesi sürdü, beğenmemiş.
Onca lüks arasında bizimki tofaş oldu😂

kız valla doğru eşim aracını bakıma verdi benim 2012 hyundai i20 ile yakındaki bir hastaneye gittik vallahi de benimkinden eski ve modeli dşüşük ucuz araba yoktu .araba utandı yahuu benim ne işim var buralarda diye ha ha ha

Babamda var Vito oda cok buyuk ya. Ve en kotusu buyuk diye millete soforluk yapti simdi onla gitmiyo akrabalarin yanina
Asla almam, jeep bile kullanamam ben, sevmiyorum bir kere yüksek araba.
Araba dediğin küçük olacak, her yere sığacak, yer buldun mu koyacaksın ama çoluk çocuk olunca işte düşünmüyor değil.
Hatta tatilden yeni geldim bugün, arabaya 1 kilo daha domates alacak yerimiz yoktu, aşırı pişman oldum, tadımlık aldık.

Araba dediğin küçük olacak, her yere sığacak, yer buldun mu koyacaksın ama çoluk çocuk olunca işte düşünmüyor değil.
Hatta tatilden yeni geldim bugün, arabaya 1 kilo daha domates alacak yerimiz yoktu, aşırı pişman oldum, tadımlık aldık.
kısacık kadınım büyük araç neyime ayağım pedala yetişmiyor hatta ve hatta binerken bile zorlanıyorum yahuu

Benimki yuksek ve alisinca insan o yuksekten vazgecemiyor. Boyumda 1,50 olunca dahada alcagina binemiyorum

Ahahahahah
Bizim eski arabamız mercedesti, ist da bebekte bir mekana gittik, vale dağa taşa atmış arabayı, 10 dk getirmesi sürdü, beğenmemiş.
Onca lüks arasında bizimki tofaş oldu😂

Benim koydugum semt GOP 😁 Bebekte Mercedes bile normal kaliyo demek

kız valla doğru eşim aracını bakıma verdi benim 2012 hyundai i20 ile yakındaki bir hastaneye gittik vallahi de benimkinden eski ve modeli dşüşük ucuz araba yoktu .araba utandı yahuu benim ne işim var buralarda diye ha ha ha

Tabi zengin son yillarda zenginligine zenginlik katigi icin 😁

Benimki yuksek ve alisinca insan o yuksekten vazgecemiyor. Boyumda 1,50 olunca dahada alcagina binemiyorum

Benim koydugum semt GOP 😁 Bebekte Mercedes bile normal kaliyo demek

Tabi zengin son yillarda zenginligine zenginlik katigi icin 😁
valla çayyoluna uğramıycam bir daha benim arabayla cıksss yakışmadı oralara

ben de kılık kıyafet takı saat audi jeep e uygun ama altımda hyundai :KK48: bir garip yaman çelişki ha ha ha
Q7 oldu da binmedik mi değil mi😂
Yok, gerçi hala sevmiyorum büyük araç.
Gözüm hep sporlarda, mümkünse tek kapı 2 kişilik😂
Çocukları büyütüp 50 sinde azanlardan olarak cabrio bir araç alacağım herhalde😂

Orasi malesef oyle 😁 benim esimde jaguar alacakmis dedim hadi aldin onun yakiti, sigortasi ve vergisinden haberin varmi.

Birde Türkiyede araba fiyatlari acayip uctu. Bu durum duzelecekmi acaba
bilmiyorum virüs bitene dek düzelmez sanırım benim külüstür bile 2 ye katladı fiyatını .virüs yüzünden paramızı harcamaya korkuyoruz aslında nakitte tutmayı tercih ediyoruz ülkece ekonomi ne olacak belirsiz olduğu için.umarım düzelir herşey bi an önce

bilmiyorum virüs bitene dek düzelmez sanırım benim külüstür bile 2 ye katladı fiyatını .virüs yüzünden paramızı harcamaya korkuyoruz aslında nakitte tutmayı tercih ediyoruz ülkece ekonomi ne olacak belirsiz olduğu için.umarım düzelir herşey bi an önce

InsAllah duzelir

Back
X