- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.124
- 798
o işten anlamak lazım biz yapamayız mesela daha ucuza veririz alimallah.ama borsa uzmanı olduk ailecekAl satta iyi para var ama 4 5 ay içinde elden çıkarmak gerek.
Yoksa amacını aşıyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o işten anlamak lazım biz yapamayız mesela daha ucuza veririz alimallah.ama borsa uzmanı olduk ailecekAl satta iyi para var ama 4 5 ay içinde elden çıkarmak gerek.
Yoksa amacını aşıyor.
Eşim piri o işin.o işten anlamak lazım biz yapamayız mesela daha ucuza veririz alimallah.ama borsa uzmanı olduk ailecek![]()
üstüne eklemeye bende kıyamadım benzinli benimki de lpg li araç istiyorum uzun mesefa kullanabilmek için1 senedir arabayı değiştirmeye çalışıyoruz.
Yerine alacağımız araba bulamadık.
Evet fiyatlar çok arttı benim satacağım da arttı ama aynı ayarda yerine daha üst almak için eskiden 100 koymak gerekiyorsa şuan 200 fark çıkıyor
Km 120 bin ideal bir sınır, ben daha büyük bir araç düşüncesi ile değiştirmek istiyorum ki sedanda daha büyüğü yok zaten, iç hacim daha büyüğü vitolar oluyor
2 çocukla arabaya sığmak zor mesele...
bahara danışırım sana o zaman arabayı değiştirmek istiyorum virüs bitinceEşim piri o işin.
Zevkine yapıyordu dükkan varken bile, şimdi iyi bir araç denk getirirse alıyor.
Senede öyle 6 7 araç alır satar.
Ondan bilmediğimiz marka model kalmadı![]()
Seve sevebahara danışırım sana o zaman arabayı değiştirmek istiyorum virüs bitince
Lux mu olucak illa hahhabenimki 2012 model kilometresi 50 bine yakın çünkü yakın mesafe hariç hiçç kullanmıyorum.utanılacak yerlere eşimin arabasıyla gidiyoruz yoksa vale bile beğenmıyor avm de hastanede pahalı olmayan arabayı maalesef ha ha ha
Babamda var Vito oda cok buyuk ya. Ve en kotusu buyuk diye millete soforluk yapti simdi onla gitmiyo akrabalarin yanina1 senedir arabayı değiştirmeye çalışıyoruz.
Yerine alacağımız araba bulamadık.
Evet fiyatlar çok arttı benim satacağım da arttı ama aynı ayarda yerine daha üst almak için eskiden 100 koymak gerekiyorsa şuan 200 fark çıkıyor
Km 120 bin ideal bir sınır, ben daha büyük bir araç düşüncesi ile değiştirmek istiyorum ki sedanda daha büyüğü yok zaten, iç hacim daha büyüğü vitolar oluyor
2 çocukla arabaya sığmak zor mesele...
AhahahahahLux mu olucak illa hahhabenim ki mercedes istanbula geldigimde ne yalan soyleyin gece sokakta birakmiyorum.
kız valla doğru eşim aracını bakıma verdi benim 2012 hyundai i20 ile yakındaki bir hastaneye gittik vallahi de benimkinden eski ve modeli dşüşük ucuz araba yoktu .araba utandı yahuu benim ne işim var buralarda diye ha ha haLux mu olucak illa hahhabenim ki mercedes istanbula geldigimde ne yalan soyleyin gece sokakta birakmiyorum.
Asla almam, jeep bile kullanamam ben, sevmiyorum bir kere yüksek araba.Babamda var Vito oda cok buyuk ya. Ve en kotusu buyuk diye millete soforluk yapti simdi onla gitmiyo akrabalarin yanina
kısacık kadınım büyük araç neyime ayağım pedala yetişmiyor hatta ve hatta binerken bile zorlanıyorum yahuuAsla almam, jeep bile kullanamam ben, sevmiyorum bir kere yüksek araba.
Araba dediğin küçük olacak, her yere sığacak, yer buldun mu koyacaksın ama çoluk çocuk olunca işte düşünmüyor değil.
Hatta tatilden yeni geldim bugün, arabaya 1 kilo daha domates alacak yerimiz yoktu, aşırı pişman oldum, tadımlık aldık.
Asla almam, jeep bile kullanamam ben, sevmiyorum bir kere yüksek araba.
Araba dediğin küçük olacak, her yere sığacak, yer buldun mu koyacaksın ama çoluk çocuk olunca işte düşünmüyor değil.
Hatta tatilden yeni geldim bugün, arabaya 1 kilo daha domates alacak yerimiz yoktu, aşırı pişman oldum, tadımlık aldık.
Ahahahahah
Bizim eski arabamız mercedesti, ist da bebekte bir mekana gittik, vale dağa taşa atmış arabayı, 10 dk getirmesi sürdü, beğenmemiş.
Onca lüks arasında bizimki tofaş oldu![]()
kız valla doğru eşim aracını bakıma verdi benim 2012 hyundai i20 ile yakındaki bir hastaneye gittik vallahi de benimkinden eski ve modeli dşüşük ucuz araba yoktu .araba utandı yahuu benim ne işim var buralarda diye ha ha ha
valla çayyoluna uğramıycam bir daha benim arabayla cıksss yakışmadı oralaraBenimki yuksek ve alisinca insan o yuksekten vazgecemiyor. Boyumda 1,50 olunca dahada alcagina binemiyorum
Benim koydugum semt GOPBebekte Mercedes bile normal kaliyo demek
Tabi zengin son yillarda zenginligine zenginlik katigi icin![]()
ben de kılık kıyafet takı saat audi jeep e uygun ama altımda hyundaiLux mu olucak illa hahhabenim ki mercedes istanbula geldigimde ne yalan soyleyin gece sokakta birakmiyorum.
Q7 oldu da binmedik mi değil miben de kılık kıyafet takı saat audi jeep e uygun ama altımda hyundaibir garip yaman çelişki ha ha ha
Sende tam bir Jeep tipi var benceben de kılık kıyafet takı saat audi jeep e uygun ama altımda hyundaibir garip yaman çelişki ha ha ha
ha ha ha tiple olmuyor ama çokk para lazımm çokkkkSende tam bir Jeep tipi var bence
ha ha ha tiple olmuyor ama çokk para lazımm çokkkk![]()
bilmiyorum virüs bitene dek düzelmez sanırım benim külüstür bile 2 ye katladı fiyatını .virüs yüzünden paramızı harcamaya korkuyoruz aslında nakitte tutmayı tercih ediyoruz ülkece ekonomi ne olacak belirsiz olduğu için.umarım düzelir herşey bi an önceOrasi malesef oylebenim esimde jaguar alacakmis dedim hadi aldin onun yakiti, sigortasi ve vergisinden haberin varmi.
Birde Türkiyede araba fiyatlari acayip uctu. Bu durum duzelecekmi acaba
bilmiyorum virüs bitene dek düzelmez sanırım benim külüstür bile 2 ye katladı fiyatını .virüs yüzünden paramızı harcamaya korkuyoruz aslında nakitte tutmayı tercih ediyoruz ülkece ekonomi ne olacak belirsiz olduğu için.umarım düzelir herşey bi an önce