- 31 Ağustos 2017
- 2.764
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
Arkadaşlar bu konuyu bir de size danışmak istedim , bir arabamız var ve üzerine 15 20 arası bir birikim var sadece , çok para biriktirebilen insanlar değiliz , eşimde bende çalışıyoruz eşimin iş yeri çok yakın ,bende otobüsle vs gidebilirim ama arabanın rahatlığı gibi olmaz bebekte var yine de arabayı satıp ev için peşinat yapıp almak mantıklı mı ? yoksa peşinat biriktirmek için beklemek mi mantıklı bu arada aileler başka şehirlerde onlarada arabayla gidip geliyoruz ve ev fiyatları ve krediler sürekli artıyor ...kiramızda 1100tl ve her sene artış oluyor ,benim yerimde olsanız ne yaparsınız eşim sen karar ver sonra üzülme diyo o bekleme taraftarı..
Almak istediginiz ev ne kadar merak ettim?? Esiniz yakinmis sizde otobusle gidersiniz. Ailelerede bikac yil gitmezsiniz onlar size gelir. Maalesef borc altina girmeden bu devirde bisey almak cok zor. Cocuk kucukken ev almaniz cok daha iyi cunku buyudukce masrafida artacak birikim yapmak daha da zorlascak. Ailelerden yardim alabiliyo musunuz?? Borc olarak mesela. Ne kadar cok para o kadar az faiz demek