Arabozucu mu oldum.

Sizin söylediğiniz cümlede hoş değil (senden izinmi alsın gülen emoji), eşinin size sonradan mesaj gondermeside hoş değil.
Evet kimse kimseden izin almamalı. Ama sizinde bunu söylemeye hakkınız yok bence

Hayır tamamen haklisiniz. Herkesin ilişkisi kendine ise gruba yazmasın. Eşi yanındadir büyük ihtimal yüzüne söylesin. Yanında değilse özelden yazsın.. Yani gruba yazmanın mantığı ne? Resmen size laf söylemek için yapılmış bir şey. Hele ertesi gün yazması. Grup mesajlarına özelini karıştırması vs.esi haklı görmek de ne bileyim. Bana öyle bir şey yazsa muhatap bile olmam sorunlu ya... yüz yüze tanıdığım bu gibi insanlarla asma muhatap olmam güler geçerim. Ne anlarsa anlasin. Harbi sorunları var bence feministligi yanlış anlamış biri olabilir.kucukken ezilmiş olabilir ne bileyim var bir şey bence. Arkadan bağırmak falan. Teli kapatsın eşi söylesin niye illa size duyuruyo:)) madem eşler arasında imiş öyle kalsın yani. Siz niye okumak zorunda kalasınız

Sizin söylediğiniz cümlede hoş değil (senden izinmi alsın gülen emoji), eşinin size sonradan mesaj gondermeside hoş değil.
Evet kimse kimseden izin almamalı. Ama sizinde bunu söylemeye hakkınız yok bence
Bence kadının ilk baş gruba yazması yanlış. Siz gruba mı yazarsınız özelden mı böyle saçma bir düşünceniz olsa özellikle:) kadının derdi başka bence. Belki de sorun çıkartıp kuzenlerden vs uzaklaştırmak istiyor olabilir.

hayatta hiçbir şeyi başaramamış insanların bulduğum karıyı/kocayı yöneteyim de birşey yapmış olayım dürtüsü bu bence.
hiçbir normal insan bir yarışma programına katıl dendi diye olay yaratmaz.

böyle o kadar çok kadın var ki. eşi kendi akrabalarından uzaklaşsın, sadece kadının akraba ve arkadaşları ile görüşsün isteyen.

Yani evet eşler arasında olan bir şey eşler arasında konuşulur tartışılır. Bir de gerçekten ben şaka yapıyor sandım ortam gerçekten hiç ciddi olmayan bir ortamdı

Gerçekten ortam çok ciddiyetsizdi ki ben şaka yapıyor sandım. Emojili yorum da aa laf soktum anlamında değil o geyiği devam ettirmek niyetiyle yaptım. Benim jeton sabah o buz gibi mesaj gelince düştü

Aynen. Demek ki böyle böyle sorun bile olmayan olaylardan sorun çıkararak bozuyorlar ilişkileri:)mikser gibiler ya

hayır düşünüyorum, alt tarafı bir yarışmaya katılmak için neden ortak karar verilir.
biri istiyorum der normal şartlarda öteki de "aa hayatım süper" der yani. konuyu trajediye hatta daha da kötüsü flash tv gerçek kesit programlarına dönüştürmeye ne gerek var.
napacaktı mesela adam katılmak istiyorum dese. 2 gün, günde 5 öğün tartışacaklar mıydı bunu ?

Gerçekten ortam çok ciddiyetsizdi ki ben şaka yapıyor sandım. Emojili yorum da aa laf soktum anlamında değil o geyiği devam ettirmek niyetiyle yaptım. Benim jeton sabah o buz gibi mesaj gelince düştü

e zaten bi zahmet kuzenlerinizle olan whatsapp grubu da ciddiyetsiz olsun :) normal gayet

Hele çağrılma plasiligi binde bir olan bir program için. Fikrimi almadın da demiyor izin almadın diyor. Ilkokul çocuğu mu bu? Zaten lise bitimini kadar ailemizden izin alıyoruz bir şeyler için. Belli bir yaştan sonra da eşten izin alacaksak her şey için işimiz var. Ben hiç sevmem izin almayı ya. Lisedeyken gece 12den sonra gelinecek bir etkinliğimiz vardı sırf izin almamak için babamdan gitmemiştim. Iste de izin almayı sevmiyorum orası zor oluyor bak:)

Geçen memlekete gittik o zaman survıvor yayında. Eşimin kardeşleri falan sen de katıl diyorlar işte hayal kuruyorlar gır gır şamata ortam ben de güldüm eğlendim. Ki eşim ciddi ciddi gideceğim dese destek olurum aynı şekilde ben uzaya çıkacağım bile desem eşim ne işin var demez destek olur. Ya ben evliliği çol yanlış anlıyorum ya da bunlar bilemedim

Ay sen başvur dedin diye başvuracak hâli yok heralde. Kuzenin eşi çok gıcık biriymiş. Grupta muhabbet dönüyor böyle herşeye alınan insanlarla bişey konuşulmaz cidden.

İlk mesajında sorun yok ama ikincisinde sendne izin mi alicak yazmasan daha iyi olurmuş çünkü alındığı belli direk aradan cekilseydin neyse boşver

hani gidin evinizi satıp dolar yapın derler adam da tamam der anlarım tepkiyi. ama alt tarafı yarışma. bazı insanların hiç mizah anlayışı olmuyor.

Yani şunu da belirteyim aynı şeyi karısı için kuzenim söylese ona da senden izin mi alıcak derdim burda mesele benim akrabam olması değil

e yani ne var bunda çünkü :) geyik muhabbeti işte. gayet normal. herhalde kuzenler buluşup trump mı biden mı diye tartışmayacaksınız :)
bence hiç üzülmeyin, kendinizi suçlu da görmeyin.
hatta demin yazdığım gibi, o ikisinin olmadığı başka bir whatsapp grubundan geyiğe devam edin.

Valla içimi rahatlattınız. Bazı yorumlardan sonra iyice suçlu hissettim kendimi kavga falan etmişlerdir diye

Esimin oyle bir kuzeni varki, elime verseler bi kasik suda boğarım o derece. Belki konu sahibi o gıcık kuzenlerden bilemiyoruz ki mesela eşim o kuzenine mesaj atarsa kıyameti koparırım. Çünkü zamanında onun yüzünden eşimden nefret etmiştim. Yani aradaki problemi bilmek lazım kuzenin eşi niye böyle davranıyor yada sizin söyleminizle neden uzaklaştırmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…