- 21 Nisan 2018
- 8.221
- 30.276
- 548
- 36
Yukarda da yazdım sadece bana değil genel böyle kuzenime bana sordun mu o fotoyu kaldır bilmem ne. Bir araya geldiğimizde bi sorun olmuyor iyiyiz yani aynı ortamda.Esimin oyle bir kuzeni varki, elime verseler bi kasik suda boğarım o derece. Belki konu sahibi o gıcık kuzenlerden bilemiyoruz kimesela eşim o kuzenine mesaj atarsa kıyameti koparırım. Çünkü zamanında onun yüzünden eşimden nefret etmiştim. Yani aradaki problemi bilmek lazım kuzenin eşi niye böyle davranıyor yada sizin söyleminizle neden uzaklaştırmak istiyor
Valla içimi rahatlattınız. Bazı yorumlardan sonra iyice suçlu hissettim kendimi kavga falan etmişlerdir diye
Yani dediginiz gibi olabilir ama bunu yapmak için herkesin olduğu bir grubu tercih eden insanın da pek normal olduğunu sanmıyorum. Yani kadın haksız bence hala öyle dusunuyorum:) onu geçtim eşini de küçük düşürüyorEsimin oyle bir kuzeni varki, elime verseler bi kasik suda boğarım o derece. Belki konu sahibi o gıcık kuzenlerden bilemiyoruz kimesela eşim o kuzenine mesaj atarsa kıyameti koparırım. Çünkü zamanında onun yüzünden eşimden nefret etmiştim. Yani aradaki problemi bilmek lazım kuzenin eşi niye böyle davranıyor yada sizin söyleminizle neden uzaklaştırmak istiyor
Işte kadin size niye böyle davranıyor acaba. Bi yorumda yazmışsınız evime davet ettim esi o birlikte karar vereceğimiz bisey demis ya. Sizden hoşlanmıyor olabilir bazı sebeplerden. Benimde var eşimin neffffret ettiğin bi kuzeni. Esim asla görüşemez, asla konuşamaz cunku zamanında cok canimi acıttı. Oyle mesaj atıp kendimi rezil etmek yerine tamamen ilişkiyi sonlandirdim. Acaba hani sizde bilmeden bişeylermi yaptınızda size kinlendi. Ya size bisey soyleyim mi amaan hic uğraşmayın, boşverin vala zamanınıza yazik sıkmayın caniniziGerçekten ortam çok ciddiyetsizdi ki ben şaka yapıyor sandım. Emojili yorum da aa laf soktum anlamında değil o geyiği devam ettirmek niyetiyle yaptım. Benim jeton sabah o buz gibi mesaj gelince düştü
Hah iste evet eşini rezil ediyor o yanlışYani dediginiz gibi olabilir ama bunu yapmak için herkesin olduğu bir grubu tercih eden insanın da pek normal olduğunu sanmıyorum. Yani kadın haksız bence hala öyle dusunuyorum:) onu geçtim eşini de küçük düşürüyor
Ya bilmiyorum bir araya geldiğimizde bana karşı iyi diyorum ya kendi görümcesine karşı da böyle. Genel olarak eşini fazla sahiplenme durumu var. Değişik tepkileri var bunu genel olarak yapıyor. Mesela bayramda anneannemde toplandık kadın 90 yaşında. Kuzenime "len bana çay bardağı al torunum aldı diye keyifli keyifli çay içeyim" dedi. Gülündü falan. Kuzenimin eşi Yerinden kalktı "bayılıyorlar bir şey istemeye diye söylene söylene çıktı odadan.Işte kadin size niye böyle davranıyor acaba. Bi yorumda yazmışsınız evime davet ettim esi o birlikte karar vereceğimiz bisey demis ya. Sizden hoşlanmıyor olabilir bazı sebeplerden. Benimde var eşimin neffffret ettiğin bi kuzeni. Esim asla görüşemez, asla konuşamaz cunku zamanında cok canimi acıttı. Oyle mesaj atıp kendimi rezil etmek yerine tamamen ilişkiyi sonlandirdim. Acaba hani sizde bilmeden bişeylermi yaptınızda size kinlendi. Ya size bisey soyleyim mi amaan hic uğraşmayın, boşverin vala zamanınıza yazik sıkmayın caninizi
Ay kadin delirmişYa bilmiyorum bir araya geldiğimizde bana karşı iyi diyorum ya kendi görümcesine karşı da böyle. Genel olarak eşini fazla sahiplenme durumu var. Değişik tepkileri var bunu genel olarak yapıyor. Mesela bayramda anneannemde toplandık kadın 90 yaşında. Kuzenime "len bana çay bardağı al torunum aldı diye keyifli keyifli çay içeyim" dedi. Gülündü falan. Kuzenimin eşi Yerinden kalktı "bayılıyorlar bir şey istemeye diye söylene söylene çıktı odadan.
Hiç ciddiye almıyormuş gibi davranıyor. Zaten bu anlattığım olayların hiç birinde bir şey demedim bana düşmezdi de zaten aralarında karı koca der geçerim. Dün işte patladım bi onu da ortamın gazıyla işte daha önce de bellirttiğim gibiAy kadin delirmiş90 yaşındaki kadin icin söylediklerine bak. Kuzeniniz birşey demiyor mu ya? Eşim beni böyle rezil gerçekten kızarım. Aslinda burda hatali kuzeniniz
Evet ama o kuzeniniz olduğu için batmaz , diğeri ailenin dışından olduğu için daha çok gözüne varabilir şöyle ki zaten kendisi Alingan bı insanmışYani şunu da belirteyim aynı şeyi karısı için kuzenim söylese ona da senden izin mi alıcak derdim burda mesele benim akrabam olması değil
Bu da gurur sebebi mi ? Sizinle eğlendi benimle evlendi nedir bu nasıl bir varosluk ya.Dün bir yerde gördüm. Kocaman gelin başı olan bir gelin damadı göstererek ona bakmayın tapusu bende vs diyordu:) ne bileyim ciddi ciddi sizinle eğlendi benimle evlendi vs yazanlar var gelin arabasına, sosyal medyasina falan. Yani ne yaşadığını tahmin bile edemedigim insanlar. Bence nurda bahsi geçen gelin de buna benzer bir şey.
JfkdkflsYa bilmiyorum bir araya geldiğimizde bana karşı iyi diyorum ya kendi görümcesine karşı da böyle. Genel olarak eşini fazla sahiplenme durumu var. Değişik tepkileri var bunu genel olarak yapıyor. Mesela bayramda anneannemde toplandık kadın 90 yaşında. Kuzenime "len bana çay bardağı al torunum aldı diye keyifli keyifli çay içeyim" dedi. Gülündü falan. Kuzenimin eşi Yerinden kalktı "bayılıyorlar bir şey istemeye diye söylene söylene çıktı odadan.
Arama motoruna yazın baya gelin arabası görürsünüz bu şekil yazan:) sanırım yani ben sosyal medyada gördüm baya...Bu da gurur sebebi mi ? Sizinle eğlendi benimle evlendi nedir bu nasıl bir varosluk ya.
Evet doğru. Sırf gelin diye öyle yazdığım düşünülmesin diye belirttmEvet ama o kuzeniniz olduğu için batmaz , diğeri ailenin dışından olduğu için daha çok gözüne varabilir şöyle ki zaten kendisi Alingan bı insanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?