• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

araç satmak için ruhsat gerekli mi ?

Başka karakola gitsen ve arabam çalındı desen hiç eşini karıştırmadan

onu hiç dusunmedım herkes böyle dıyınce böyle dedım. onu da yapsam ıftıra olur sımdı benden kat be kat çıkar. pekı ruhsat çalındı desem kaç günde ruhsat çıkar onu bılıyo musunuz

onu hiç dusunmedım herkes böyle dıyınce böyle dedım. onu da yapsam ıftıra olur sımdı benden kat be kat çıkar. pekı ruhsat çalındı desem kaç günde ruhsat çıkar onu bılıyo musunuz

Calindi dersen süreç uzar ki arabam çalındı demek ile aynı sonuçta esinde hepsi kayboldu dersen biraz daha kısa olur ama o da yalan beyana girer mi valla bilemedim çok karışık

Ruhsatsiz satis olmaz. Noter arabanin kime ait oldugunu bilmeden nasil satisini gerceklestircek. Ruhsat olmadan arac satisiyla ilgili vekalette veremezsiniz.

hanımlar tekrar ben ama zor durumdayım gerçekten. eşim arabamı alıp kaçtı bende satmak ıstıyorum şimdi. avukata sordum satabılırmısım ve pay alamazmış. şimdi yarın satışını yapsam arabanın ruhsatı yanımda değil eşim olacak adam onu da goturdu. satısı olur mu ? birde vekalet versem babam yapsa satışını. uzak bir şehre vekalet verebilir miyim yine ruhsat olmadan ? çok sağolun. (bu arada polise gittim polis esınız olduğu ıcın arabayı bağlatamayız anca başka bırıne satarsanız o sıkayetcı olursa bağlarız dedıler.)

Savcılığa suç duyurusunda bulunun o zaman. Savcılıktan polise yazı giderse bulurlar arabanızı diye tahmin ediyorum. Avukatınıza sorun.

(Tum yorumlari okumadim)

Olabiliyosa sayet, Ruhsat kayip diye yenisini veya ruhsat yerine gecen bi belge cikartin.. Sonra arabayi devredin..

Ruhsatsız nasıl güvensin noter ?
Belki çalıntı araba ?
En iyisi yenisini çıkarın.

E adam gelmeyecekse araba nolucak? Ne demek eşin olduğu için bağlatamıyoruz. Gelmiyor adam yani :bicak:

o günden beri hiç haber alabildin mı konuştun mu? Nerde olduğunu biliyor musun?

haftasonu gelecekmiş. anası amelıyat olmuş. fotoğraflarını atıyo bana. bende gelmesını ıstemıyorum boşanalım anlaşalım dıyorum. asla kabul de etmıyo. seviyorum diyo bide. cok soğudum.

haftasonu gelecekmiş. anası amelıyat olmuş. fotoğraflarını atıyo bana. bende gelmesını ıstemıyorum boşanalım anlaşalım dıyorum. asla kabul de etmıyo. seviyorum diyo bide. cok soğudum.

Canım sen boşanmak hakkında birşey söyleme bırak gelsin işte sende o sırada ruhsatı alıp annene satışını yaparsın.
Neden boşanmak istiyorsun şiddet filan mı oldu? Yani boşanma sebebin ne?

Canım sen boşanmak hakkında birşey söyleme bırak gelsin işte sende o sırada ruhsatı alıp annene satışını yaparsın.
Neden boşanmak istiyorsun şiddet filan mı oldu? Yani boşanma sebebin ne?

hayır olmadı ama cekıp gıttı . böyle her seyde gidecek mi daha once de aynısını yapmıştı. annesı amelıyat olcak bana soylemıyo.( aılesıyle gorusmyorum hçbisekilde) . kafasına gore gelıyo kafasına gore gıdıyo ne bu boyle

hayır olmadı ama cekıp gıttı . böyle her seyde gidecek mi daha once de aynısını yapmıştı. annesı amelıyat olcak bana soylemıyo.( aılesıyle gorusmyorum hçbisekilde) . kafasına gore gelıyo kafasına gore gıdıyo ne bu boyle

Canım otur bunu düzgün bir şekilde görüş bu senepten ayrılık olursa ilerde pişman olursun. Kaç yıllık evlisiniz?
Annesiyle görüşmediğin için söylememiştir bence hiç de söylemesin ne gerek var? Zaten gitmeyeceksin doğru mu?
Ben senin yerinde olsam bir süre mesafeli davranırım veya ben senin bu gitmelerinden sıkıldım artık böyle evlilik olmaz boşanmak istiyorum der tepkimi koyarım. Bir süre de konuşmam zamanla düzelir. Bazı erkeklr tartışmayı kesmek için çekip gider. Gitmezse belki daha kötü olur diye gidiyordur zaten.

Canım otur bunu düzgün bir şekilde görüş bu senepten ayrılık olursa ilerde pişman olursun. Kaç yıllık evlisiniz?
Annesiyle görüşmediğin için söylememiştir bence hiç de söylemesin ne gerek var? Zaten gitmeyeceksin doğru mu?
Ben senin yerinde olsam bir süre mesafeli davranırım veya ben senin bu gitmelerinden sıkıldım artık böyle evlilik olmaz boşanmak istiyorum der tepkimi koyarım. Bir süre de konuşmam zamanla düzelir. Bazı erkeklr tartışmayı kesmek için çekip gider. Gitmezse belki daha kötü olur diye gidiyordur zaten.

tmm annesine gıtmem ama yıne de soylemesı gerek esı olarak bana. boşanma lafını gecırsem delırıyo asla ve asla ıstemıyo. gıttıkten sonra o kadar msj attım o kadar aradım açmıyor bıle tenezzül edip. (açmamasının sebebi de kızcam ya bağırıp cagırcam o yüzden kavga etmek ıstemıyomus )sımdı de duyguları kabardı guya haftasonu gelıodu
yarın gelıyomus. uzgunmusmus

tmm annesine gıtmem ama yıne de soylemesı gerek esı olarak bana. boşanma lafını gecırsem delırıyo asla ve asla ıstemıyo. gıttıkten sonra o kadar msj attım o kadar aradım açmıyor bıle tenezzül edip. (açmamasının sebebi de kızcam ya bağırıp cagırcam o yüzden kavga etmek ıstemıyomus )sımdı de duyguları kabardı guya haftasonu gelıodu
yarın gelıyomus. uzgunmusmus

Bu yazdıklarından tek taraflı hatalı olmadığını düşündürdü. Hem gitmem hem söylesin. Belki gurur yapıyor? Belki gitmediğin için söylemek istemiyor? Veya umursamayacaksın diye gururu kırılmasın ters bişey söylersin diye vs vs..
bu kadar katı kurallı olmak iyi değil. Karısı olarak herşeyi bileyim ama hiç birşeye katılmayayım düşüncesi yanlış. Bu da onu evden gitmesine sebep oluyor olabilir haberin olsun.. bence orur ve tart nerde yanlış yapıyorum diye. Ve boşanmakta kararlı olursan böyle sebeplerden dolayı,ileride çoook pişman olursun..

Bu yazdıklarından tek taraflı hatalı olmadığını düşündürdü. Hem gitmem hem söylesin. Belki gurur yapıyor? Belki gitmediğin için söylemek istemiyor? Veya umursamayacaksın diye gururu kırılmasın ters bişey söylersin diye vs vs..
bu kadar katı kurallı olmak iyi değil. Karısı olarak herşeyi bileyim ama hiç birşeye katılmayayım düşüncesi yanlış. Bu da onu evden gitmesine sebep oluyor olabilir haberin olsun.. bence orur ve tart nerde yanlış yapıyorum diye. Ve boşanmakta kararlı olursan böyle sebeplerden dolayı,ileride çoook pişman olursun..

ama yınede ben gidecegım annem hasta demesi gerekmez mi ? tamam belkı bende hatalıyım kabul ama gunlerdır arıyorum mesaj atıyorum (barışmak amaçlı degıl, konuşmamız lazım cunku boşanmak ıstıyordum) neden telefonlarıma cvp vermiyor. cevap vermeyince ben iyice çıldırıyorum. o yüzden sevıye yerlerde oluyoruz maalesef. yarın gelırse adamakıllı konuşmam lazım. arabayı da en yakın zamanda devredeceğim bi tanıdığa.cunku eşyaları olan evımı satıcam demıstı aklınca. butun eşyalar onunmuş. guvenemıyorum.

Back
X