• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

araç satmak için ruhsat gerekli mi ?

ama yınede ben gidecegım annem hasta demesi gerekmez mi ? tamam belkı bende hatalıyım kabul ama gunlerdır arıyorum mesaj atıyorum (barışmak amaçlı degıl, konuşmamız lazım cunku boşanmak ıstıyordum) neden telefonlarıma cvp vermiyor. cevap vermeyince ben iyice çıldırıyorum. o yüzden sevıye yerlerde oluyoruz maalesef. yarın gelırse adamakıllı konuşmam lazım. arabayı da en yakın zamanda devredeceğim bi tanıdığa.cunku eşyaları olan evımı satıcam demıstı aklınca. butun eşyalar onunmuş. guvenemıyorum.

Ya sırtlayıp kaçıracak değilsin şimdi eşyaları. O da aynı şekilde. Niye açmadığı önemli,açmaması değil. Biraz düşün yani üst üste ararsan açmaz. Daha çok inada bindirir. Burda yapman gereken şey kendini geri çekmek. Bak o zaman nasıl arıyor. Üstüne düştükçe,herşeyden şikayet ettikçe bunalır. Gerçekten otur ve tart her tartışmada boşanmayı dile getirdiğini tahmin edebiliyorum(belli oluyor)
Beni yanlış anlama seni tanımıyorum ama hatalarını az çok tahmin edebiliyorum çünkü bende bu yollardan geçtim. Hatta ayrıldım 3 ay yurt dışına çıktım. Sonra ne oldu biliyor musun?
Yalnız kaldıkça,kendi hatalarımı da fark ettim.
Hiç bir evlilik tek kişi yüzünden bu hale gelmez. O düşüncesizlik etmiştir yanlış bir kelime söylemiştir,sende sırf bir kelimesi yüzünden üzerine gitmişsin de gitmişsin. Olay da bu hale geldi. Ben 1 buçuk senedir barıştım eşimle, üzerine gitmediğimde işler kendiliğinden çözülüyor. Üstüne gittikçe,olay boşanmaya kadar geliyor.
biraz sular durulsun bak günlerdir arabayı apar topar üstüne almak için uğraşıyorsun adam ise tam tersine sana en baştan dediğim gibi sinirden söylemiş herşeyi. Sakinleş,konuş,dinle.. kendi hatalarını da kabul et öyle karar ver.

ama yınede ben gidecegım annem hasta demesi gerekmez mi ? tamam belkı bende hatalıyım kabul ama gunlerdır arıyorum mesaj atıyorum (barışmak amaçlı degıl, konuşmamız lazım cunku boşanmak ıstıyordum) neden telefonlarıma cvp vermiyor. cevap vermeyince ben iyice çıldırıyorum. o yüzden sevıye yerlerde oluyoruz maalesef. yarın gelırse adamakıllı konuşmam lazım. arabayı da en yakın zamanda devredeceğim bi tanıdığa.cunku eşyaları olan evımı satıcam demıstı aklınca. butun eşyalar onunmuş. guvenemıyorum.

Benim eşim de ev benim diyip duruyordu (ev kira) gitmesi gereken birisi varsa o da sensin diyordu :) yani bunlar sinirle söylenmiş şeyler. Yoksa çekip gitsem nereye diyecek? :KK70:Biraz dikkate almamayı öğrenmek lazım. Ben onu başardım ve çok daha iyiyiz. Umarım siz de başarırsınız ve boşu boşuna bir evliliği bitirmezsiniz..

hanımlar tekrar ben ama zor durumdayım gerçekten. eşim arabamı alıp kaçtı bende satmak ıstıyorum şimdi. avukata sordum satabılırmısım ve pay alamazmış. şimdi yarın satışını yapsam arabanın ruhsatı yanımda değil eşim olacak adam onu da goturdu. satısı olur mu ? birde vekalet versem babam yapsa satışını. uzak bir şehre vekalet verebilir miyim yine ruhsat olmadan ? çok sağolun. (bu arada polise gittim polis esınız olduğu ıcın arabayı bağlatamayız anca başka bırıne satarsanız o sıkayetcı olursa bağlarız dedıler.)

Aracın ruhsatını yeniden çıkartın. En yakın emniyet birimine gidip ruhsatımı kaybettim diye tutanak tutturun, aracın zorunlu trafik sigortasının bir fotokopisini alın sigorta yaptırdığınız yerden, karakol tutanağınızı da ekleyip yeni ruhsat işlemi yaptırın.

Benim eşim de ev benim diyip duruyordu (ev kira) gitmesi gereken birisi varsa o da sensin diyordu :) yani bunlar sinirle söylenmiş şeyler. Yoksa çekip gitsem nereye diyecek? :KK70:Biraz dikkate almamayı öğrenmek lazım. Ben onu başardım ve çok daha iyiyiz. Umarım siz de başarırsınız ve boşu boşuna bir evliliği bitirmezsiniz..

evt aynen fevriyim boşanma kelimesini geçiriyorum hep ve olayları çok buyutuyorum bu da doğru. ama esımın benı bırakıp gitmesini beklemiyordum. ve bi kaç ağır kelime demesini. dikkate almamayı bi öğrensem zaten. en kucuk bi kelime bile tuhafıma gitse tamamdır hemen kavga ediyorum maalesef.

evt aynen fevriyim boşanma kelimesini geçiriyorum hep ve olayları çok buyutuyorum bu da doğru. ama esımın benı bırakıp gitmesini beklemiyordum. ve bi kaç ağır kelime demesini. dikkate almamayı bi öğrensem zaten. en kucuk bi kelime bile tuhafıma gitse tamamdır hemen kavga ediyorum maalesef.
Bende böyleydim işte en yfak birşeyden kavga çıkartırdım:) ama geçiyor zamanla.. fevri hareket etmemek gerek sonra pişmanlık duyarsın.. hakkınızda hayırlısı olsun eminim eşin geldiğinde herşey düZelir zaten besbelli bırakmaya niyeti de yok:)

Back
X