- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.967
- 298
- Konu Sahibi benmesela01
ama yınede ben gidecegım annem hasta demesi gerekmez mi ? tamam belkı bende hatalıyım kabul ama gunlerdır arıyorum mesaj atıyorum (barışmak amaçlı degıl, konuşmamız lazım cunku boşanmak ıstıyordum) neden telefonlarıma cvp vermiyor. cevap vermeyince ben iyice çıldırıyorum. o yüzden sevıye yerlerde oluyoruz maalesef. yarın gelırse adamakıllı konuşmam lazım. arabayı da en yakın zamanda devredeceğim bi tanıdığa.cunku eşyaları olan evımı satıcam demıstı aklınca. butun eşyalar onunmuş. guvenemıyorum.
Ya sırtlayıp kaçıracak değilsin şimdi eşyaları. O da aynı şekilde. Niye açmadığı önemli,açmaması değil. Biraz düşün yani üst üste ararsan açmaz. Daha çok inada bindirir. Burda yapman gereken şey kendini geri çekmek. Bak o zaman nasıl arıyor. Üstüne düştükçe,herşeyden şikayet ettikçe bunalır. Gerçekten otur ve tart her tartışmada boşanmayı dile getirdiğini tahmin edebiliyorum(belli oluyor)
Beni yanlış anlama seni tanımıyorum ama hatalarını az çok tahmin edebiliyorum çünkü bende bu yollardan geçtim. Hatta ayrıldım 3 ay yurt dışına çıktım. Sonra ne oldu biliyor musun?
Yalnız kaldıkça,kendi hatalarımı da fark ettim.
Hiç bir evlilik tek kişi yüzünden bu hale gelmez. O düşüncesizlik etmiştir yanlış bir kelime söylemiştir,sende sırf bir kelimesi yüzünden üzerine gitmişsin de gitmişsin. Olay da bu hale geldi. Ben 1 buçuk senedir barıştım eşimle, üzerine gitmediğimde işler kendiliğinden çözülüyor. Üstüne gittikçe,olay boşanmaya kadar geliyor.
biraz sular durulsun bak günlerdir arabayı apar topar üstüne almak için uğraşıyorsun adam ise tam tersine sana en baştan dediğim gibi sinirden söylemiş herşeyi. Sakinleş,konuş,dinle.. kendi hatalarını da kabul et öyle karar ver.