- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Sevgi__111
-
Matild Manukyan,Sene 93 hic unutmuyorum..Odulu İbrahim Tatlises beklerken Matild almisti.Zaten o sektör vergi şampiyonu dahi çıkarmamışmıydı
Evlilik simsarlığı olarak geçiyor. İcraya konulamaz ama anlaşılıp verilebilir bir şeyNasıl kanunlar da yeri var kız
Şey sey şey...ne degil miBunun adi sey degil mi ya... sey...
Buna böyle bir işe basvuran kişi çok mu fiyprum çevrenizde faşanYazdığını anlamadım bile, tekrar sorarsanız cevaplarım.
İlk defa duydum makenlik ajansı mı o nasıl stil falanBunu yapan profesyonel şirketler var psikolog stil danışmanı eşliğinde vs çalışıyorlar illa bu yöntem tercih edilecekse onlara başvurun bence
sakin boyle bir sey yapmayin, boyle isten para alan kadinla da muhatap olmayin, cok sacmaSelam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
Komisyonculuk yapan birine nasıl guveneceksiniz belki dolandırıcıdir ama paramız çok giden gitsin diyorsanız o ayrıSelam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
Hayır canım çöp çatanlık şirketi ajans değilİlk defa duydum makenlik ajansı mı o nasıl stil falan
Benim çevremde olmadı ama görme imkanım oldu diyelimBuna böyle bir işe basvuran kişi çok mu fiyprum çevrenizde faşan
Size tavsiye edenlerde ondan para alıyor olabilir.reklamını yapıyorlar sonuçta.Ama tanıyan bilen kişi çok öyle olsa adı çıkardı
Ne emeği veriyor tam olarak? Kapıda kolonya mı tutuyor?Tamam o da emek veriyor iyi aile tanıdıgı kişileri tanıstırıypr ama yarın birgün bunun çiftler ve ailesi arasında kavga olsa deseler seni parayla bulduk vs çok çirkin olmaz mı
Zihinsel anlamda yoruluyor demek istemiş. Çöp çatmak kolay mıNe emeği veriyor tam olarak? Kapıda kolonya mı tutuyor?
Bir yasima daha girdim. O yaptiginin adi baaka bir sey sanki. Teyzenin katalogu da var miymis?Selam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
Okadarmı yoklukta abiniz yahu.Selam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?