Aracı kadının para alması dogru mu?

kadinin para alip almamasi onun karakterini ortaya koyar o ayri da,

para verip boyle bir servis almak istemenin de aklanacak bir yani yok.

bence abinizi ne duruma soktugunuzun farkinda degilsiniz gibi sanki.

Zaten o sektör vergi şampiyonu dahi çıkarmamışmıydı
Matild Manukyan,Sene 93 hic unutmuyorum..Odulu İbrahim Tatlises beklerken Matild almisti.
Kadin;calmiyorum,cirpmiyorum,kimseyide zorlamiyorum ayaklariyla geliyorlar ben de vergimi oduyorum demisti :)
Yasimiz cikti :)

Bunun adi sey degil mi ya... sey...
Şey sey şey...ne degil mi
Konu sahibi abin 33 yaşında evlenm3k zorunda mi?hiç mi arkadaş çevresi yok..hiç mi çalıştığı yerde biri yok..hiç mi düğün olmuyor...sevabina yapsa neyse de para işin içine girdiğinde olmuyor ...iyi olursa Allah tan kotu olursa kuldan diye bir sozde var ayrıca

sakin boyle bir sey yapmayin, boyle isten para alan kadinla da muhatap olmayin, cok sacma

bunu yapacaginiza evlenmek istiyorum deyip muge anliya cikin daha mantikli bence

Komisyonculuk yapan birine nasıl guveneceksiniz belki dolandırıcıdir ama paramız çok giden gitsin diyorsanız o ayrı

Uzak durun derim dolandırıcı olsa duyardık felan çok tehlikeli bir laf. dolandırılipta utandigi için söylemeyen de çok var.

İki rekat hacet namazı kılsın abin inşallah çıkar kısmeti birde çok seçici olmasın. İnsanlar artık karışmıyor dediğiniz gibi .En dindar kesim bile biz sebep olmayalım diye karışmıyor.halbuki bekar evlendirmek cami yapmaktan sevaptır.

Kadını mutlaka polise şikayet edin, yaptığı suç. Bizim burada da bi kadın evinde sadece sigara karşılığı kahve falı bakıyordu. polise şikayet ettiler tutuklandı. hatta ardından mahalleli kadınlar onun yüzünden görümcemle, kaynanam kötü demiştiler

Bir yasima daha girdim. O yaptiginin adi baaka bir sey sanki. Teyzenin katalogu da var miymis?

Okadarmı yoklukta abiniz yahu.
Aklıma takılanlar oldu:
Teyzenin elinde katalog falanmı var? Uygun eşi ordanmı seçiyorsunuz
Garanti veriyormu? Mesela bu iş olmadı ayrıldılar sözleşme oluyormu? Dava hakkı doğuyormu
Bunları araştırmadan para kaptırmayın sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…