- 18 Ağustos 2016
- 5.340
- 22.443
- 348
- Konu Sahibi Sevgi__111
-
Tamam o da emek veriyor iyi aile tanıdıgı kişileri tanıstırıypr ama yarın birgün bunun çiftler ve ailesi arasında kavga olsa deseler seni parayla bulduk vs çok çirkin olmaz mı
Bence mantıklı değil, müşteri portföyü zaten abin gibi belli bir yaşa gelen, çok da bir cazibesi vs olmadığı için tercih edilmeyen insanlardan olusiyordur ki bu kadına son çare para versinler. E onları onlar gibi belli yaşa gelmiş,çok da cazibesi olmayan insanlarla esleyecek olsalar zaten para ödeyenler kabul etmeyebilir. Erkekler daha genç,daha güzel,kadınlar daha zengin, daha ailesinin mali mülkü olan insanı secmek ister. O yüzden cevresinden de bakiniyordurBence müşterilerini eşliyor sanki çünkü bu işi parayla yapıyor çok nadir müşterisi olmayanları eşliyordur
koskoca adamı rahat bırakın. 33 yaşında koca herif kendi aklı fikriyle topluma karışıp etrafa bir bakınsın. Olmuyorsa olmuyordur belki sorun abidedir kızlar kaçıyordur. Oldu siz pahalı geldiniz biz başka dolandırıcılara bakalım Mügede çok var deyin bari kadına daSelam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
İnternetten bulmak ne kadar dogru kiAma herkes is yerinde bulmuyor zatenboyle olan insanlarin hayatinda telefon internet yok mu?
Şahsen telefondan internetten tanışmaktansa ortak tanıdığı tercih ederimAma herkes is yerinde bulmuyor zatenboyle olan insanlarin hayatinda telefon internet yok mu?
Ne alaka? Askin nerden gelecegi belli olmaz. Insanlar akrabayla evleniyoda herifin icinden canavar cikiyo..ya da kadinin.. ayni risk var… nasip kismet bazi seylerŞahsen telefondan internetten tanışmaktansa ortak tanıdığı tercih ederim
Bu sitede bileİnternetten bulmak ne kadar dogru ki
Çok alaka. Risk ihtimali aynı değil. Kadın canavar akrabayla evleniyor da acaba hangi kriterleri değerlendirdi? Akrabam olsun çöpten olsun mu dedi?Ne alaka? Askin nerden gelecegi belli olmaz. Insanlar akrabayla evleniyoda herifin icinden canavar cikiyo..ya da kadinin.. ayni risk var… nasip kismet bazi seyler
Yani internet telefon ocu gibi bahseden sensinÇok alaka. Risk ihtimali aynı değil. Kadın canavar akrabayla evleniyor da acaba hangi kriterleri değerlendirdi? Akrabam olsun çöpten olsun mu dedi?
Halis misiniz ya ahahahhaSelam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
Ben çöpçatana para versin demedim ki. İlk tercihim kişinin kendisinin tanışması ortamlara girmesi, ikinci tercihim arkadaşlar, üçüncüsü de çok samimi olmasam da ortak tanıdık… para vereceksem hiç tanımadığım birine, bunun internetten tanışmaktan pek farkı kalmıyor zaten. Ben o kadın yine tanıdık biridir en azından diye düşündüm, öyle anladımYani internet telefon ocu gibi bahseden sensinhem kullaniyoruz hem laf atiyoruz. Risk ayni olmayabilir ama
Istesekte istemesekte artik cogu insan boyle tanisiyor. Kaldi ki 15 saat calismak bahane edilmis. Hic mi haftasonu yok tatil gunu yok.. arkadas cevresi yok en azindan tanidigi birirleri yok ta boyle copcatan birine para verecek?
Evet bende oyle anladim ama bu isi parasiyla yapiyormus.Ben çöpçatana para versin demedim ki. İlk tercihim kişinin kendisinin tanışması ortamlara girmesi, ikinci tercihim arkadaşlar, üçüncüsü de çok samimi olmasam da ortak tanıdık… para vereceksem hiç tanımadığım birine, bunun internetten tanışmaktan pek farkı kalmıyor zaten. Ben o kadın yine tanıdık biridir en azından diye düşündüm, öyle anladım
Sen şeker kız candy deki soğuk nevale misin acabafabrıkaya ıse gırıyosun 15 saat calısıyosun mesaıyle :) eve gel uyu kalk ıse gıt. ne ara bulcaksın da evlenceksın. caresızlık degıl de zorr cancazım zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?