Aracı kadının para alması dogru mu?

Bence müşterilerini eşliyor sanki çünkü bu işi parayla yapıyor çok nadir müşterisi olmayanları eşliyordur
Bence mantıklı değil, müşteri portföyü zaten abin gibi belli bir yaşa gelen, çok da bir cazibesi vs olmadığı için tercih edilmeyen insanlardan olusiyordur ki bu kadına son çare para versinler. E onları onlar gibi belli yaşa gelmiş,çok da cazibesi olmayan insanlarla esleyecek olsalar zaten para ödeyenler kabul etmeyebilir. Erkekler daha genç,daha güzel,kadınlar daha zengin, daha ailesinin mali mülkü olan insanı secmek ister. O yüzden cevresinden de bakiniyordur

koskoca adamı rahat bırakın. 33 yaşında koca herif kendi aklı fikriyle topluma karışıp etrafa bir bakınsın. Olmuyorsa olmuyordur belki sorun abidedir kızlar kaçıyordur. Oldu siz pahalı geldiniz biz başka dolandırıcılara bakalım Mügede çok var deyin bari kadına da ayrıca kimseye de kimseyi "önermem" yani banane sorun çıksa bana patlar falan

Ya şunu ciddiyetle gelip sorduğunuza inanamiyorum. Bi de kanun soruyorsunuz. Ne mezunusunuz cidden çok merak ettim.

Illaki kanun arıyorsanız ben söyleyeyim size kanunun adını;Sebepsiz zenginleşme, kadın hak olmayan bir parayı bir başkasının zararına elde etmiş oluyor. Buna sebepsiz zenginleşme deniyor.

Etrafımda sizin gibi 10 kişi bulunsa , şu an dünyanin en sebepsiz zenginlerinden biri olurdum.

geniş topluma karışmayan cemaatlerde böyle yentalar bekarları başgöz eder ama yentalığın ruhuna aykırı bir iş bunu parayla yapmak. şan şöhret itibarla yetinilirdi. kim kaç kişiyi evlendirdi yarışı yapılırdı eskiden demek şimdi parayla oluyor. doğru ya da değil bilemiyorum ama işini iyi yapıyorsa, gözden çıkartılacak para da varsa denemekten zarar gelmez gibi.

Ne alaka? Askin nerden gelecegi belli olmaz. Insanlar akrabayla evleniyoda herifin icinden canavar cikiyo..ya da kadinin.. ayni risk var… nasip kismet bazi seyler
Çok alaka. Risk ihtimali aynı değil. Kadın canavar akrabayla evleniyor da acaba hangi kriterleri değerlendirdi? Akrabam olsun çöpten olsun mu dedi?

Çok alaka. Risk ihtimali aynı değil. Kadın canavar akrabayla evleniyor da acaba hangi kriterleri değerlendirdi? Akrabam olsun çöpten olsun mu dedi?
Yani internet telefon ocu gibi bahseden sensin hem kullaniyoruz hem laf atiyoruz. Risk ayni olmayabilir ama
Istesekte istemesekte artik cogu insan boyle tanisiyor. Kaldi ki 15 saat calismak bahane edilmis. Hic mi haftasonu yok tatil gunu yok.. arkadas cevresi yok en azindan tanidigi birirleri yok ta boyle copcatan birine para verecek?

Halis misiniz ya ahahahha

Ben çöpçatana para versin demedim ki. İlk tercihim kişinin kendisinin tanışması ortamlara girmesi, ikinci tercihim arkadaşlar, üçüncüsü de çok samimi olmasam da ortak tanıdık… para vereceksem hiç tanımadığım birine, bunun internetten tanışmaktan pek farkı kalmıyor zaten. Ben o kadın yine tanıdık biridir en azından diye düşündüm, öyle anladım

Evet bende oyle anladim ama bu isi parasiyla yapiyormus.

Ama az once 15 saat calismaktan bahsedildi, zaten o adam ortamlara filan hic giremez..kaldi ki
Konu biraz tuhaf.. 33 yasinda olan bir erkegin daha once kiz arkadaslari olmustur herhalde.. neden boyle birseye basvursun? Bilmiyorum her turlu tanismak risk tabii

fabrıkaya ıse gırıyosun 15 saat calısıyosun mesaıyle :) eve gel uyu kalk ıse gıt. ne ara bulcaksın da evlenceksın. caresızlık degıl de zorr cancazım zor..
Sen şeker kız candy deki soğuk nevale misin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…