Aracı kadının para alması dogru mu?

Onun adi baska sey olur da, ben demiyim burda

Terese bak sen millet neyden nemalanacığını şaşırdı. Ama sizin ev ahalisinin aymazlığı teyzeden daha facia.

Hayır bu sebepsiz zenginlesmenin istisnasi eksik borçtur ifa edilince iade yükümlülüğü yoktur. En tipik örneği de evlilik simsarlığıdır. Taraflar para ödemek zorunda değildir fakat oderse iade yükümlülüğü yoktur. Her şekilde kocakarı zengin oluyor ppjjkkfft

Evlenenler anlaşamayıp ayrılınca aldığı parayı iade ediyor muymuş bari

Çok saçma.
Eskiden de vardı bu tip insanlar ama bu baya ticarete dökmüş işi. Kaparo,evlenince kalanını alırım muhabbeti vs.
Bilemedim çok acayip.
Sorsaydınız sözleşme yapıyormuymus,tanıştırdıkları şayet anlaşamaz evlenmezse kaparo iadesi yapıyormuymuş,fatura da kessin bari vergisiz kazanç olmasın. Şaka gibi.

Bacım evliliği o kadar kafaya takıyorsanız arkadaşlık siteleri var. Memurlar için bile özel arkadaşlık sitesi var. Başkasına niye para veresiniz kendiniz seçip beğenebilecekken.

Bunu yapan profesyonel şirketler var psikolog stil danışmanı eşliğinde vs çalışıyorlar illa bu yöntem tercih edilecekse onlara başvurun bence

Kanun da yeri mi var hangi kanun pardon
Tbk da evlenme simsarlığı olarak geçiyor. Hukuk dışı bir şey değil ama mesela başta anlaşılsa ve evlenme gerçekleştikten sonra parasını istese, karşı taraf vermese icraya konamayan bir borç.
Kira, satım vs gibi bir sözleşme şeklinde düşünmeyin.
Öyle yani

Mantıklı evet olabilir diyelim ama yarın birgün çiftler ve ailesi bunu yüzlerine vursa mesala evlenecek kişi kızsa kaynanası dese ki seni alam yoktu biz aldık falan
Kız da "üzülme kayınvalideciğim senin oğlunu da alan yoktu bitli baklanın kör alıcısı olurmuş " der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…