- 7 Kasım 2019
- 6.612
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.184
- 198
- Konu Sahibi Sevgi__111
-
o ne kı?Sen şeker kız candy deki soğuk nevale misin acaba
Himm değil missin boşvero ne kı?
Onun adi baska sey olur da, ben demiyim burdaSelam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
Hayır bu sebepsiz zenginlesmenin istisnasi eksik borçtur ifa edilince iade yükümlülüğü yoktur. En tipik örneği de evlilik simsarlığıdır. Taraflar para ödemek zorunda değildir fakat oderse iade yükümlülüğü yoktur. Her şekilde kocakarı zengin oluyor ppjjkkfftYa şunu ciddiyetle gelip sorduğunuza inanamiyorum. Bi de kanun soruyorsunuz. Ne mezunusunuz cidden çok merak ettim.
Illaki kanun arıyorsanız ben söyleyeyim size kanunun adını;Sebepsiz zenginleşme, kadın hak olmayan bir parayı bir başkasının zararına elde etmiş oluyor. Buna sebepsiz zenginleşme deniyor.
Etrafımda sizin gibi 10 kişi bulunsa , şu an dünyanin en sebepsiz zenginlerinden biri olurdum.
Evlenenler anlaşamayıp ayrılınca aldığı parayı iade ediyor muymuş bariSelam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
Zaten o sektör vergi şampiyonu dahi çıkarmamışmıydıKadın resmen girişimci kursun bi Sirket hibe destek paketleri de alir, fatura da keser. Bence bulasmayin konu sahibi, dolandirici olabilir uzulmeyin sonra.
Bildiğin p•••venklik bu ayol. Abinizi kurtarın elinden bence
Aynen bunu kastetmiştimSeni p... venklerin elinden aldım
Bacım evliliği o kadar kafaya takıyorsanız arkadaşlık siteleri var. Memurlar için bile özel arkadaşlık sitesi var. Başkasına niye para veresiniz kendiniz seçip beğenebilecekken.Selam arkadaslar abim 33 yasına geldi halen bekar kendi buluyor buldukları olmuyor hep birsey çıkıyor. İnsanlarda bir tane şurda kız var gel tanısın diye önermiyor. Bir arkadas birini önerdi. Kızlara erkeklere arabulucuk yapan teyzeleri bilirz böyle bşr teyze vaemıs yıllarca allah rızası için yapmus ama artık paralı yapmaya baslamıs. Hayat şartları bende ugrasıyorum paraya ihtiyacım var ev alcam kızıma diyor.Önden bir mikytar para alıyormus evlenince de 2 bin tl alıyornhs. Çevresi baya geniş çok kişiyi tanıyor ve evlendiriyormus. Bizde kararsız kaldık acaba bu durum çirkin kaçar mı diye hatta bekar bir kıx arkadasım var ona anlattım dedi bende basvurayım bende dedim bak evlensen hadi iyi güzel mutlu da olsan yarın birgün kaynanan kocan bu durumu yüzüne vursa napıcaksın dedim. O da sonuçta erkek tarafı da ona basvuruyor dedi. Yani öyle arkadaslar abim de kızdı bize falan ama sonra acaba olur mu ki dedi bende kararsız kaldım size sormak istedim
Tbk da evlenme simsarlığı olarak geçiyor. Hukuk dışı bir şey değil ama mesela başta anlaşılsa ve evlenme gerçekleştikten sonra parasını istese, karşı taraf vermese icraya konamayan bir borç.Kanun da yeri mi varhangi kanun pardon
Yazdığını anlamadım bile, tekrar sorarsanız cevaplarım.Şuan çok mu var kanunda da yasal mı yani bu para
Kız da "üzülme kayınvalideciğim senin oğlunu da alan yoktu bitli baklanın kör alıcısı olurmuş " derMantıklı evet olabilir diyelim ama yarın birgün çiftler ve ailesi bunu yüzlerine vursa mesala evlenecek kişi kızsa kaynanası dese ki seni alam yoktu biz aldık falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?