Araci satmak isterken basimiza gelenler

Yok yazmadik oyle bisey.sadece vicdanen oderiz dedik

Onu hic dusunmemistik.bunuda soyleyeyim esime tesekkurler

Arabayi ekspertize mi goturduler adam kendi mi bakip anlamis eger kendi anladiysa inanmayin bence

Adam telefonda eşine dediyse “söylediğinin dışında birşey çıkarsa kaporamı geri alırım “diye o zaman kaporayı geri verirsiniz orası ayrı. Yol parası karşılamak nedir?

Bizde 2 tane arabaya bakmak için gitmiştik zamanında hemde ekspere de soktuk araçları kaporaları geri aldık fakat yol paramız eksper paramız yandı ve biz bunu bile bile gittik.

Sonunda kayış attı gittik sıfır araç aldık.

İkinci el araç almak ve satmak artık çok sıkıntılı.

Oyle bir soz vermedigi halde vermis kaporayi esim hatta yol parasinida verecekti.bana yazipta benim seker 400 e cikinca esimde gece vardiyasindaydi cok sinirlenmis ve vermiyorum demis simdide tehdit ediyor

Bence adam dolandırıcı kimbilir kac kisiden aldı böyle para ,uyanığa bak .Expertiz de ,yol parasıda ona aittir yok artık .

Bence adam dolandırıcı kimbilir kac kisiden aldı böyle para ,uyanığa bak .Expertiz de ,yol parasıda ona aittir yok artık .
Birde ustune tehdit ben cok korktum hic uyumadim.sutum azaldi bebegim aglar meme diye ben agliyorum esime bisey yaparsa diye.bizi mahvetti perisan etti

Siz gidin polise sizide tehdit etmiş .
Ben gittim bugun karakola ama esinin telefonuna gelen tehdit sayilir dediler.bana sadece araci ilana koyarim diye yazmis.geliyorum oraya gorusecez vs..o okuyamamadigim bolum esimin telinde

Simdi aybasinda eskpertize girsin sizede yazarim sonucu tabii o arada esime bisey yapmasa bari.is yerini herseyini biliyor
Yahu adam blöf yapıyor bi sakin olun. Esinize ne yapabilir bi halt yiyemez havlayan kopek ısırmaz diye bişey duymadnzmi hiç lütfen normal hayatınıza devam edin bu adam sizi baya baya korkutms.

12 saat oldu geldi mi peki bugün haber çıktı mi?Ay bir benzeri benim kayinbabama oldu arabayı sattı meğer toplama aracmis .bunlarında haberi yoktu.adam tutturdu paramı geri verin diye .kayinbabam verecekti valla adam sonra ben arabaya masraf yaptım diyip vazgecti

Yahu adam blöf yapıyor bi sakin olun. Esinize ne yapabilir bi halt yiyemez havlayan kopek ısırmaz diye bişey duymadnzmi hiç lütfen normal hayatınıza devam edin bu adam sizi baya baya korkutms.
Hani haberlerde bir kadin cocuklarini bicaklamis ya o haberden beri herkes herseyi yapar gibi geliyor.delirdi millet iyice.panik atagimda var

Yok gelmedi haberde yok ama bi kosede esimi bekliyorsa onu bilmiyorum artik esim cuma gunu gidecek ise cunku belkide bekliyor isyerinin oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…