Araci satmak isterken basimiza gelenler

Yani okudukca size sinirlendim istemsiz.. adama kredi cekeceginizi neden soyluyorsunuz ki? Yani siz neden cevap veriyorsunuz onun mesajina? Muhtemelen bir sey olacagi yok ama adam krediyi de ister siz korktukca.. yazin bir mesaj gidin savciliga..
Ya iste ne desen haklisin

Kapora gondermeyecek o zaman çıkıp gelip bakıp öyle karar verecek. Kapora iade edilmez arabayı kaç gün opsiyonlamis önünü kesmiş belki o sürede çoktan satılırdı.
Kac kisi aradi esim soz verdik diye onu bekledi haklisin

Bunlarihic dusunmedik haklisin ama karsidaki adam bunu anlayacak biri degil daha bize dolandirici diyor

Ben zaten bu işi meslek edinmiş bir al/satcinin kendini zor durumda bırakacak bir hamle yapacağını sanmıyorum.Cogunun kafasında kırk tilki dönüyor.
Bencede ama simdi bizi dolandirici ilan etti ve ne yapacagiz bilmiyorum huzur kalmadi evde

Biz araba alırken galerici olmadığımız halde yetkili serviste ekspertiz raporu almayı akıl edebildik. Bu nasıl galericiymiş.

Eşiniz adama cevap yazsın
Dolandırıcı olan sizsiniz, şimdi bu tehdit mesajları ile savcılığa gidiyorum diye
Ve gerçekten gidin

Yazdıklarım alintinin içine girmiş

Kendi aletiyle olcmesine neden izin verdiniz eksper raporu dışında birşey kabul etmeyiz deseydiniz... Dolandırıcı büyük ihtimal bizde sizi dolandırıcı diye nette yayları deyin çok mantıksız bide yol parasını vermek

Böyle saçma şey duymadım. Ben arabamı satıyorum, sen ister aynı şehirden ister başka şehirden gel, istersen Amerika'dan gel beni ilgilendirmez. Kaç kere araba sattık, hiç böyle şeyle karşılaşmadık.
Siz site yönetimine mesaj yazıp şikayet edin, belki adam başkalarından da para istiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…