Arada elektrik olduğu anlaşılır mı

hulya3601

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
96
64
3
35
Merhaba arkadaşlar iş yerınde hoslandgım bir adam var konusurken gözlerimizi birbirinden ayırmadan konuşuyoruz. Bir an olsun koparmıyor gözler .acaba bu normal mı ? Bana göre karşılıksız ama konuşurken hep bır enerjı hıssedyrum.hisler karşılıklı mıdır enerjı diye bırsey var mıdır

Tek veri bu mu yani göz göze gelmek çok kısa yazmışsınız bundan bişey anlaşılmıyor

Sadece bakışmakla ömür geçmez .
Sohbet falan ediyorsanız , aynı ortamda bulunuyorsanız, uzun süredir tanışıyorsanız ona rağmen açılmadıysa bu iş olmaz . Ya da adam çok pasif diye düşünürüm .

Aynı durumu bende yaşıyorum. Hatta açılacağını bile düşündüm ama yanılmışım

Adam adım atmıyor

Konuşmalar sadece iş ortamında, iş konuları mı?
Bende de takıntı var, birisi konuşurken farketmiyor gözlerimi gözlerinin içine dikerim

Tek verı bu ama konsuurkende Gülümseme oluyor ortada cıddı konu varsa bıle
Valla canım ben bu zamanki tecrübeme etrafımdaki insanların yaşadıklarına bakarak diyorum erkekler severse durmaz hoşlandıklarını söylerler. Yok baktı yok güldü falan bunlar cidden zaman kaybı. Hiç kafanı yorma bile

Yani nezaketen gözlerini kaçırmadan dikkatle dinliyor da olabilir. Niyeti olanın önünde dağ olsa da adım atar. Heyecanlanmadan beklemede kalın.

Yani enerji sinerji diye kaptırma kendını. Ondada bısey olsa Aten bir ışık yakar

Belki konuştuğu herkesin gözlerine bakan tebessüm etmeyi seven biri olabilir.
Uzun süredir tanımıyorsunuz sanırım ya siz ya beyefendi yeni gelmiş ortama. Biraz zaman tanıyın etraftaki insanlara davranışlarını inceleyin. Muhabbetinizi iş dışından gündelik yaşam boyutuna çekin zaten erkekler kadınlardan daha kötüler duygu gizleme konusunda :). Bir de biraz stalk iyidir stalk yapın sosyal medyada.

Ben de konusurken göz temasini severim. Karsimdaki de benim gibiyse otomatik tebessum de ederim kibarliktan. Guleryuzlu ve enerjik biriyim. Bu yüzden karşı cins tarafından yanlış anlasildigim da olmuştur. Belki adam da benim gibidir. Sadece konusup bakismayla bir Çıkarımda bulunamayiz

Artık insanlarin gözlerine bakıp da konuşamicaz anlaşılan. Yanlış anlamayin sizi üzmek istemiyorum ama bakışmadan anlam çıkarılması lisede kalmıştı ya. Bir erkek hoşlaniyorsa söyler

Erkeklerin çoğu ego tatmininden hoşlanıyor. Altı yedi ay olduysa ve hala bir adım atmadıysa bekleme

Madem karşılıksız,nedir o halde ?
Adam belki etkili bir biçimde iletişim kurmak için göz teması kuruyordur ?
Bence senin bunyen elektrik alıp vermek konusunda biraz hevesli sanki şu aralar

Yine mi aynı adamdan bahsediyorsunuz? Yapmayın etmeyin, takıntı haline getirmişsiniz bu kişiyi yani bazen de olmayacağını kabullenmek lazım. Her şeyi illa, zorla olduramayız ya

Konuşurken zaten karşıdakine bakmazsan nezaketsizlik yapmış olursun. Adam gayet normal davranıyor bence, asık suratlı olmamak için arada gülümser herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…