Tek verı bu ama konsuurkende Gülümseme oluyor ortada cıddı konu varsa bıleTek veri bu mu yani göz göze gelmek çok kısa yazmışsınız bundan bişey anlaşılmıyor
Benımkınden umut yokAynı durumu bende yaşıyorum. Hatta açılacağını bile düşündüm ama yanılmışım
Adam adım atmıyorSadece bakışmakla ömür geçmez .
Sohbet falan ediyorsanız , aynı ortamda bulunuyorsanız, uzun süredir tanışıyorsanız ona rağmen açılmadıysa bu iş olmaz . Ya da adam çok pasif diye düşünürüm .
Konuşmalar sadece iş ortamında, iş konuları mı?Merhaba arkadaşlar iş yerınde hoslandgım bir adam var konusurken gözlerimizi birbirinden ayırmadan konuşuyoruz. Bir an olsun koparmıyor gözler .acaba bu normal mı ? Bana göre karşılıksız ama konuşurken hep bır enerjı hıssedyrum.hisler karşılıklı mıdır enerjı diye bırsey var mıdır
Valla canım ben bu zamanki tecrübeme etrafımdaki insanların yaşadıklarına bakarak diyorum erkekler severse durmaz hoşlandıklarını söylerler. Yok baktı yok güldü falan bunlar cidden zaman kaybı. Hiç kafanı yorma bileTek verı bu ama konsuurkende Gülümseme oluyor ortada cıddı konu varsa bıle
Yani enerji sinerji diye kaptırma kendını. Ondada bısey olsa Aten bir ışık yakarMerhaba arkadaşlar iş yerınde hoslandgım bir adam var konusurken gözlerimizi birbirinden ayırmadan konuşuyoruz. Bir an olsun koparmıyor gözler .acaba bu normal mı ? Bana göre karşılıksız ama konuşurken hep bır enerjı hıssedyrum.hisler karşılıklı mıdır enerjı diye bırsey var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?