Arada kalan ben.. Bıkıyorum.

Canim kaynanan bahane yaratmiş acikcasi bayramda orda degilsiniz diye... bosuna uzulup durma yani araba degil yani sorun

Umursamaz davranın saygı çerçevesi içinde umursadığınızı anladıkça daha çok abartır
Gittim konuşmaya çalıştım markete gittim bişi ister misin dedim. O az evvel çıktı gitti evden nereye anne dedim işim var dedi çıktı gitti

Canim kaynanan bahane yaratmiş acikcasi bayramda orda degilsiniz diye... bosuna uzulup durma yani araba degil yani sorun
Ama şu ana kadar hiç sorun yoktu eşime de sordum bu yüzden mi diye yok kesinlikle bundan değil dedi.

Ama şu ana kadar hiç sorun yoktu eşime de sordum bu yüzden mi diye yok kesinlikle bundan değil dedi.

giderayak saydırayımda mutlu huzurlu bi tatil geçirmesinler diye düşünmüş işte
kaprisleri bitmez bunların

Kavga eden siz değilsiniz bu nedenle gönül alması gerekende siz değilsiniz. Boşverin ve keyfinize bakın

Eşin nerden bilsin cnm annesinin içini sonucta kaynanan bilmiyor mu araba olmadigini,bayramda orda degilsiniz diye yapiyor emin ol...konu komsu ,akraba laf sokmuştur ona da ne üstlerine vazifeyse kadinda size çatmiştir

Eşin nerden bilsin cnm annesinin içini sonucta kaynanan bilmiyor mu araba olmadigini,bayramda orda degilsiniz diye yapiyor emin ol...konu komsu ,akraba laf sokmuştur ona da ne üstlerine vazifeyse kadinda size çatmiştir
Olabilir dün büyük ablasıyla konuştu. Herhalde o sordu sen gitmiyor musun falan diye oda benim yanımda yok abl benim ne işim var vs dedi ama içini bilemem tabi

akşam bi çay kahve içmeye bi yerlere götürün bari, belki buzlar erirde tatiliniz rezil olmaz
Oda içimden gelmiyor açıkcası zaten sofra hazırlıyordum bana tabak koyma ben yemicem dedi çıktı gitti. Akşam çıkarsakta gelmex bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…