- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
Bak sekerim sana verebilecegim tek tavsiye ve tutman gerekir cunku aynisi basimizda var (babaannem).Sen ne istiyorsan onu yap. Tatile mi gidecektin lutfen git. Esinle bosuna kotu olma. Olma ki boyle her olay cikarttiginda kazandigini dusunmesin dahada gicik olsun. Lutfen git o tatileTeşekkür ederim anlayışınız için ama bundan sonrasında hiç bir şekilde maddi manevi eskisi gibi olmayı düşünmüyorum. İstesemde olamam zaten çok kırıldım
Eşim ikna etti yarın sabahtan çıkıcaz valizi sakın bozma onun gereksiz çıkışlarıyla tatili boŞa geçiremem dedi gidicez sanırımBak sekerim sana verebilecegim tek tavsiye ve tutman gerekir cunku aynisi basimizda var (babaannem).Sen ne istiyorsan onu yap. Tatile mi gidecektin lutfen git. Esinle bosuna kotu olma. Olma ki boyle her olay cikarttiginda kazandigini dusunmesin dahada gicik olsun. Lutfen git o tatile
Eşim abartmıyor annesine de benle ilgili ve genel olarak cevap verilmesi gereken durumlarda cevabını verdi ama benim içim almıyor bu olanları çok üzgünüm demek bu zamana kadar benimle ilgili ne derdi varsa içine atmış bu gece patladım diyor ona çok üzülüyorumAllah yardımcınız olsun eşiniz de abartmasın bir şey yok bunda.
Eşimle alakalı birşey değil yanlış ifade ettim sanırım ama oda çok şaşkın annesinin bu laflarına tavırlarınaSizin kabahatiniz yok ki, sanırım eşiniz annesine karşı gösteremediği tavrı size gösteriyor.
Eşimle alakalı birşey değil yanlış ifade ettim sanırım ama oda çok şaşkın annesinin bu laflarına tavırlarına
Bilemiyorum bu sabaha kadar yanınıza yolluk yapalım yok termos alın hızlı gitmeyin yolda durun dinlenin vs vs diye konuşan kadın bu akşam kaplan kesildi cumadan beri biliyor gideceğimizi neden bu akşam patladıTatile gidiyorsunuz diye bence.
Evet farkında o konuda şanslıyım sanırım bir yandan da beni teselli etmeye uğraşıyorEşiniz annesinin fevriliğinin falan farkında o yüzden dert etmenize gerek yok gidin tatilinize unutun, yaşlılıkda insanın karakteri değiştiriyor biraz nankör , biraz alıngan oluyorlar. Eşiniz bu durumlarda sizi suçlamadığı sürece can sıkmayın, umursamayın. Makul isteklerinde alttan alın geçer gider
Evet tüm bu olayları çıkaran kayınvalidemKüsen taraf kayinvalideniz mi? Ben eşiniz sandım onu...
Eşim de öyle düşünüyor iptal edemeyiz planımızı bu yılki ilk tatilimiz olcak bu diyor zaten 4 gün gibi bir süre kalıcaz yoldayız gidiyoruz şuan bayramlaşmadık bu sabahKadin amacina ulasmis ne munasebet neden tatil planinizi iptal ediyorsunuz aksine gitmelisiniz belliki bilerek yapilmis bir hareket. Keske ofkeyle hareket etmeyip ona bu keyfi yasatmasaydiniz.
bende öyle düşünüyorum eşime de söyledim gideceğimizi bile bile bu tatili burnumuzdan getirdi huzursuz gidiyoruz bunu asla unutmıcam eskisi gibi olmıcam dedimErgene bağlamış bi kv var karşında. Muhatap olma bi süre. Mesafeler iyidir.
Helal olsun esine anacilardan degil kiymetini bil. Hicte huzursuz olma tadini cikart tatilinin.Eşim de öyle düşünüyor iptal edemeyiz planımızı bu yılki ilk tatilimiz olcak bu diyor zaten 4 gün gibi bir süre kalıcaz yoldayız gidiyoruz şuan bayramlaşmadık bu sabah
esine aferin adam gibi adammisEşim de öyle düşünüyor iptal edemeyiz planımızı bu yılki ilk tatilimiz olcak bu diyor zaten 4 gün gibi bir süre kalıcaz yoldayız gidiyoruz şuan bayramlaşmadık bu sabah
Teşekkür ederim aslında oğluyla o kadar yakın değiller oğlu hep ondan uzak yerlerde çalışmış yani çok bağımlılığı yok şimdi neden böyle yapıyor anlamadımgenç ve oğluna normalden fazla bağlı kaynanalarda görülen normal vakalar:) tamamen kıskançlık. sen duruma takma eşinle tatilin tadını çıkar iyi bayramlar:)
Erkek ailelerinde evlenince bi kıymete biniyolar bişey oluyor. Evlenmeden önce eşim babasından uzaklaşmak amacıyla başka bi şehire gitmiş . Ayda yılda bir telefonda görüşüyolarmış sadece . şimdi 2 ayda bir yaşadıkları şehre gitmesek özledim gözümde tütüyo falan demeye başladı. Bana bi zararları yok sağolsunlar iyi insanlar ama bi üzerine düşme durumu söz konusu, tüm arkadaşlarımdan da deneyimlediğimiz bu.Teşekkür ederim aslında oğluyla o kadar yakın değiller oğlu hep ondan uzak yerlerde çalışmış yani çok bağımlılığı yok şimdi neden böyle yapıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?