Yani bağırdı çağırdı evde yemek yedirmiyormuşuz ona lafı oraya bile getirdi siz düşünün duyanda buzdolabını yanımızda götürüyoruz ocağı kilitliyoruz zannederAnormal mi
Ya bana bile ne laflar söyledi bugüne dek kırılmasın incinmesin diye neler yaptık eşimle ikimiz inanamıyorum hala olanlara doldum doldum şimdi patladım diyorŞöyle diyin :" bak kay na na cım, se nin gö bek bağ ın oğ lun dan ay rı la lı 36 se ne ol du.
Baktın ikna olmuyor aç beynini içine bağır.
Yani bağırdı çağırdı evde yemek yedirmiyormuşuz ona lafı oraya bile getirdi siz düşünün duyanda buzdolabını yanımızda götürüyoruz ocağı kilitliyoruz zanneder
Kızı yapmak istiyor hani benimde annem bu kadar paranın lafı mı olur ben veririm nolcak tarzında yaklaşıyorBu kadar katkınız varsa, ve her hafta nakiti varsa neden 75 tl.lik bir hastane masrafının karsilanmasina gerek duyuyor ?
Şimdiye dek birşeyi yoktu nolduysa bu gece olduPsikolojik sorunları mı var
Şimdiye dek birşeyi yoktu nolduysa bu gece oldu
Ya buda ben gidicem yarından sonra yokum diyor gideceğim yerde paramda olcak diyor of biz tatile gidersekte aklım onda kalacakBence kayinvalidenizin başka derdi var. Arkadaşımın babaannesi bu olaylardan sonra evlenmek istiyorum demişti. (60 yaş üstü )
Ben şu an bir patlasam laf seli götürür ortalığı. Şu an senin konumuna yakınım. Oturup sinir oluyorum. Sabır sabır sinir kalmadı.Ya bana bile ne laflar söyledi bugüne dek kırılmasın incinmesin diye neler yaptık eşimle ikimiz inanamıyorum hala olanlara doldum doldum şimdi patladım diyor
Biz ilk defa böyle birşey yaşıyoruz en çokta doldum doldum şimdi patladım demesine çok kırıldım demek benimle olanları hep içine atıyormuş önceden anca dile gelmiş. Eşime dedim bugünü asla unutmıcam. Söylediğim tek laf eşim gidicez iptal etme diye ısrar ederken sizinle uğraşamam dedim başkada konuyla ilgili tek kelime etmedimBen şu an bir patlasam laf seli götürür ortalığı. Şu an senin konumuna yakınım. Oturup sinir oluyorum. Sabır sabır sinir kalmadı.
Oo Allah kolaylık versinYa buda ben gidicem yarından sonra yokum diyor gideceğim yerde paramda olcak diyor of biz tatile gidersekte aklım onda kalacak
İnanın abartmıyorum sigarası dahiş ayda 400 lira kafadan harcıyoruz onun için nakit veriyoruz biz evde yokken canı ne isterse alsın diye biz böyle harcamalar yapıyoruz fix olarak o bize kızının ayda yılda bir harcadığı 75 tlyi söylüyor kafayı yicemOoyyhh anamm oyyyhhh işin zor valla bacım aynısı bende de var bu modelin.hedefi kesinlikle oğlu degil sensin.amacı kocanın parasını sana yedirtmemek kendi yiycek icicek s...cak
Sağolun resmen iki ucu pis değnek gitsem de gitmesem de dertOo Allah kolaylık versin
Bence gidin. Eğer tatlı tatlı yavrum gitmeyin falan dese tamam ama bayram öncesi böyle bir şey hoş olmamisSağolun resmen iki ucu pis değnek gitsem de gitmesem de dert
Keşke öyle deseydi cumadan beri haberi var ki zaten bizde bu hafta içi kesinleşti planımız keşke öyle söylemiş olsaydı son günü giderdim bayramı evde geçirirdim ama şimdi sabah 7de yola çıkacakken geceden böyle ortalığı karıştırması inanılmaz şaşırttı ve üzdü beniBence gidin. Eğer tatlı tatlı yavrum gitmeyin falan dese tamam ama bayram öncesi böyle bir şey hoş olmamis
Sizi anlıyorum. Kötü bir sürpriz olmuşKeşke öyle deseydi cumadan beri haberi var ki zaten bizde bu hafta içi kesinleşti planımız keşke öyle söylemiş olsaydı son günü giderdim bayramı evde geçirirdim ama şimdi sabah 7de yola çıkacakken geceden böyle ortalığı karıştırması inanılmaz şaşırttı ve üzdü beni
Teşekkür ederim anlayışınız için ama bundan sonrasında hiç bir şekilde maddi manevi eskisi gibi olmayı düşünmüyorum. İstesemde olamam zaten çok kırıldımSizi anlıyorum. Kötü bir sürpriz olmuş
Umarim mantıklı bir açıklaması vardirTeşekkür ederim anlayışınız için ama bundan sonrasında hiç bir şekilde maddi manevi eskisi gibi olmayı düşünmüyorum. İstesemde olamam zaten çok kırıldım
Allah yardımcınız olsun eşiniz de abartmasın bir şey yok bunda.Biz ilk defa böyle birşey yaşıyoruz en çokta doldum doldum şimdi patladım demesine çok kırıldım demek benimle olanları hep içine atıyormuş önceden anca dile gelmiş. Eşime dedim bugünü asla unutmıcam. Söylediğim tek laf eşim gidicez iptal etme diye ısrar ederken sizinle uğraşamam dedim başkada konuyla ilgili tek kelime etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?