Ay bilmiyorum ya Yemekten sonra çay demledim onu bile içmemişDeli mi ne
ay içmesin bunların kaprisleri bitmez canım takılma cokAy bilmiyorum ya Yemekten sonra çay demledim onu bile içmemiş
Saldım gitti valla ben hazırlığımı yapıyorum yola gidicezay içmesin bunların kaprisleri bitmez canım takılma cok
ayni benim anne psikolojik sorunlari olabilir ya da agrisi sizixi tahammulu az olabilir bos verinMerhaba,
İş yerim bu bayram için bana bir araç verdi yarın kısmetse kısa bir tatile çıkacağız eşimle.
Bugün gidip aracı ofisin otoparkından teslim aldık. İki parça malzeme lazımdı aracı aldıktan sonra 2 saat gibi bir süre içerisinde hallettik. Eşim yoldan annesini aradı biz yarım saate evdeyiz. Hazırlan seni mezarlığa götüreyim dedi. Anlaştılar.
Sonra biz benzinliğe uğradık yakıt aldık ve aracı yıkattık.
Eve geldiğimizde saat 16:00ydı. Eşim annesine hadi gidelim dedi. O an annesi patladı. Vay efendim bu saatte mezarlığa mı gidilirmiş. Saat kaç olmuş. Yok her sefer sanki oğlu mu götürüyormuş o kendi gidermiş bilmem ne( araç var kolaylık olsun diye eşim götürmek istedi) eşim diyor ki gezmedik aracı aldık bunları bunları yaptık geldik hadi gel çıkalıö dedikçe o "banane sizin gezmenizden" diye söyleniyor.
Aradan biraz geçti eşime git güzel güzel söyle gönlünü al götür dedim. Tekrar söyledi eşim bu sefer de "bayram seyran mı biliyorsun şimdiye kadar nereye gittin de mezara gidip dua edicen" falan dedi. En sonda "sen anca içki iç" dedi. Eşimin içtiği de arada sırada 1 bira.
Bir sürü şey saydı kayınvalidem. İnanılmaz moralim bozuldu biz yarın uzun yola çıkacağız kızlar. Ben eşimle aram yokken bile ona surat yapmıyorum küsmüyorum o şuan benle konuşmuyor. Bütün tatil hevesim kaçtı gitti.
Bir de sizli falan laf sokuyor. Araya beni de katarak. Ayrıca eşim 36 yaşında ona hala nereye gitmesi, ne içip ne içmemesi gerektiği konusunda akıl veriyor.
Bayram öncesi inanılmaz gerildim.
Nasıl bir tavır takınmalıyım sizce?
Kızı aramış kayınvalidemi moralim bozuk demiş çat diye yüzüne kapatmış. Görümcem de eşime işiniz zor işiniz zor deyip duruyo sanki onun annesi değil anlamadım gittiayni benim anne psikolojik sorunlari olabilir ya da agrisi sizixi tahammulu az olabilir bos verin
yakinda ciddi bir hastaligi ortaya cikar benim annemde oyle olduKızı aramış kayınvalidemi moralim bozuk demiş çat diye yüzüne kapatmış. Görümcem de eşime işiniz zor işiniz zor deyip duruyo sanki onun annesi değil anlamadım gitti
Demeyin yayakinda ciddi bir hastaligi ortaya cikar benim annemde oyle oldu
Eşim bana küsmedi annesi küstü sebebini bilmiyoruz çünkü normal kızmak değil sinir krizi gibi kızıyorÇok enteresan. .
36 yaşında koskoca adam. .
Ayrıca eşin sana neden küsüyor. .
Her zaman gittiği gibi gitsin mümkünse. .
her sey olabilir maalesefDemeyin yane gibi hastalık
Evet evdeydikYarım saat sonra eve geliyoruz dediginizde gerçekten evde miydiniz?
Gelinine yine de surat yapması anlamsız ama ister oglu olsun ister arkadaşı vs. farketmez, eğer bir insan bekletiliyorsa kızmaya hakkı vardır.
Anlattıklarınıza göre arabanın lastigi yolda patlamamış sonucta.
Kızlar yarınki tatil programımız iptal oldu kv dışarı gitti geldi açtı ağzını yumdu gözünü tatile giderken anahtarınızı da alın ben yarın gidiyorum dedi. Neymiş hiç bir ihtiyacı karşılanmıyormuş hiç ihtiyacın var mı yok mu diye soran yokmuş hastaneye gidiyormuş kızı ödüyormuş parayı (ödediği meblağ 75 tl) vs vs eşimin ona verdiği harçlığa ihtiyacı yokmuş Ali kadar olamamış (ali görümcemin eşi yani damat) kızlar inanamıyorum ya o kadar beklediğimiz tatil planımız bozuldu resmen eşimle konuştuk gitmiyoruz. Napıcam ne edicem hiç bilmiyorum yolda yemelik kek börek yapmıştım çöpe attım hepsini pişirmeden çok sinirlerim bozuldu
O zaman onun çok önceden birikmiş kızgınlıgı varmış bugun patlamış.Evet evdeydik
Oğlu inanın ilgisiz değil evcildir sorar bişi ister misin diye bende nerdeyse her akşam eve gelirken arar sorarım hastaneye gider eşimde bende ararız ne dedi dr diye sigara içer maaş alınca karton karton alırız biterse bizden istemeye çekinir toplu alalım deriz. Her ay toplu marlet alışverşi yaparım ben onun harıcınde her hafta ona nakit veririz cebinde dursun diye daha napabiliriz bilmiyorumKayınvalideniz gerçekten abartmış ama onun yerine kendimi koyuyorum hastane masrafımı birinin ödemesi zaten agır gelir, bir de oglum degil damat üstleniyor olsaydı daha da agırıma giderdi.
Onun derdi oglu ile. Siz üstüne gitmeyin.
Ancak kek borek onları niye attınızo kadar emek vermişsiniz... Onlar anne ogul, yarına barışırlar. Belki hepberaber bir yere gitme kararı alırdınız?
Hatta yerinizde olsam tatil planımı da bozmazdım. Ancak eşiniz de var... Onun annesine karşı ilgisizligine kızmamak da elde degil.
Oğlu inanın ilgisiz değil evcildir sorar bişi ister misin diye bende nerdeyse her akşam eve gelirken arar sorarım hastaneye gider eşimde bende ararız ne dedi dr diye sigara içer maaş alınca karton karton alırız biterse bizden istemeye çekinir toplu alalım deriz. Her ay toplu marlet alışverşi yaparım ben onun harıcınde her hafta ona nakit veririz cebinde dursun diye daha napabiliriz bilmiyorum
Oğlu inanın ilgisiz değil evcildir sorar bişi ister misin diye bende nerdeyse her akşam eve gelirken arar sorarım hastaneye gider eşimde bende ararız ne dedi dr diye sigara içer maaş alınca karton karton alırız biterse bizden istemeye çekinir toplu alalım deriz. Her ay toplu marlet alışverşi yaparım ben onun harıcınde her hafta ona nakit veririz cebinde dursun diye daha napabiliriz bilmiyorum
Eşim bana küsmedi annesi küstü sebebini bilmiyoruz çünkü normal kızmak değil sinir krizi gibi kızıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?