Arada kalan ben.. Bıkıyorum.

ayni benim anne psikolojik sorunlari olabilir ya da agrisi sizixi tahammulu az olabilir bos verin

ayni benim anne psikolojik sorunlari olabilir ya da agrisi sizixi tahammulu az olabilir bos verin
Kızı aramış kayınvalidemi moralim bozuk demiş çat diye yüzüne kapatmış. Görümcem de eşime işiniz zor işiniz zor deyip duruyo sanki onun annesi değil anlamadım gitti

Kızı aramış kayınvalidemi moralim bozuk demiş çat diye yüzüne kapatmış. Görümcem de eşime işiniz zor işiniz zor deyip duruyo sanki onun annesi değil anlamadım gitti
yakinda ciddi bir hastaligi ortaya cikar benim annemde oyle oldu

Çok enteresan. .
36 yaşında koskoca adam. .
Ayrıca eşin sana neden küsüyor. .
Her zaman gittiği gibi gitsin mümkünse. .

Çok enteresan. .
36 yaşında koskoca adam. .
Ayrıca eşin sana neden küsüyor. .
Her zaman gittiği gibi gitsin mümkünse. .
Eşim bana küsmedi annesi küstü sebebini bilmiyoruz çünkü normal kızmak değil sinir krizi gibi kızıyor

Kızlar yarınki tatil programımız iptal oldu kv dışarı gitti geldi açtı ağzını yumdu gözünü tatile giderken anahtarınızı da alın ben yarın gidiyorum dedi. Neymiş hiç bir ihtiyacı karşılanmıyormuş hiç ihtiyacın var mı yok mu diye soran yokmuş hastaneye gidiyormuş kızı ödüyormuş parayı (ödediği meblağ 75 tl) vs vs eşimin ona verdiği harçlığa ihtiyacı yokmuş Ali kadar olamamış (ali görümcemin eşi yani damat) kızlar inanamıyorum ya o kadar beklediğimiz tatil planımız bozuldu resmen eşimle konuştuk gitmiyoruz. Napıcam ne edicem hiç bilmiyorum yolda yemelik kek börek yapmıştım çöpe attım hepsini pişirmeden çok sinirlerim bozuldu

Yarım saat sonra eve geliyoruz dediginizde gerçekten evde miydiniz?

Gelinine yine de surat yapması anlamsız ama ister oglu olsun ister arkadaşı vs. farketmez, eğer bir insan bekletiliyorsa kızmaya hakkı vardır.
Anlattıklarınıza göre arabanın lastigi yolda patlamamış sonucta.

Evet evdeydik

Kayınvalideniz gerçekten abartmış ama onun yerine kendimi koyuyorum hastane masrafımı birinin ödemesi zaten agır gelir, bir de oglum degil damat üstleniyor olsaydı daha da agırıma giderdi.

Onun derdi oglu ile. Siz üstüne gitmeyin.
Ancak kek borek onları niye attınızo kadar emek vermişsiniz... Onlar anne ogul, yarına barışırlar. Belki hepberaber bir yere gitme kararı alırdınız?

Hatta yerinizde olsam tatil planımı da bozmazdım. Ancak eşiniz de var... Onun annesine karşı ilgisizligine kızmamak da elde degil.

O zaman onun çok önceden birikmiş kızgınlıgı varmış bugun patlamış.
Fakat ortalık sakinleşince bir psikologa götürün. Belki yaşlılıktan gerekli gereksiz her şeyi kafasında kurup dert ediniyordur kendine.

Bir de sinirinizi bozmamaya çalışın, onun derdi kendisi ve ogluyla. Zaten ortam gerginken sizin daha da gerilmeniz iyi olmaz. Onlar anne ogul kendi aralarında hallederler. Şahsen ailemle tartışmama eşimin olumlu ya da olumsuz dahil olmasını istemezdim ben.

Oğlu inanın ilgisiz değil evcildir sorar bişi ister misin diye bende nerdeyse her akşam eve gelirken arar sorarım hastaneye gider eşimde bende ararız ne dedi dr diye sigara içer maaş alınca karton karton alırız biterse bizden istemeye çekinir toplu alalım deriz. Her ay toplu marlet alışverşi yaparım ben onun harıcınde her hafta ona nakit veririz cebinde dursun diye daha napabiliriz bilmiyorum

Siz ekstra birşey yapmayın bence. Tamam ufak hediyeler alabilirsiniz ya da ev içinde ona yardımcı olabilirsiniz vs. bunlar sizin kendi kararınız, içinizden geliyorsa yapın. Hem yaşlı, kendinize yaparken onun da önüne bir bardak çay koymak zahmetlik bir şey degil ki siz bunların hepsini fazlasıyla da yapıyormuşsunuz zaten.

Ancak damadının ödedigini söyleyince ben bile buradan eşinizi ilgisiz diye düşünmüştüm.
Doktorla ilgili sizin aramanıza elbette memnun oluyordur ama onun asıl istedigi oglunun yanında olması sanırım. Ya da eşiniz ne yaparsa yapsın ona yetmiyor... Bu nedenle o ikisinin aralarında konuşması, eşinizin de biraz onun gönlünü yapması gerek sanırım.
Fakat yerinizde olsam haftalar önceden planladıgım bir şeyi insanların keyfiyetine göre iptal etmezdim. Yarın sabah cıkmamakta kararlıysam bile akşamında ya da 2.gün çıkmıştım.

Bu kadar katkınız varsa, ve her hafta nakiti varsa neden 75 tl.lik bir hastane masrafının karsilanmasina gerek duyuyor ?

Şöyle diyin :" bak kay na na cım, se nin gö bek bağ ın oğ lun dan ay rı la lı 36 se ne ol du.

Baktın ikna olmuyor aç beynini içine bağır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…