sadce memleketi istemediği bir yer olduğu için mi istemiyor. ilişkinizde çok yeniymiş. annelerin ileri görme die bi özelliği var eğer sadece o konudan dolayı demiyorsa demekki içine sinmediği birşeyler var ki o yüzden sana olmaz demiş. daha ilk başlarda ne kadar anlaşıp anlaşamadıınızı anlayamazsınız zaten bu aylar genelde tavlama alttan alma ayları oluyor erkekler için.
Evet sadece memleketi için diyor bende daha yakından tanımak istiyorum olur ki olmazsa bırakmaz senı falan diyor abartıyor bence tabi daha yeniyken bitir diyo ama ben sımdılık iyi giden birseyi sonlandırmak istemiyorum yada hoslandıgım ıcın böyle
merhaba kızlar benım bır erkek arkadasım var cok da zaman olmadı cıkalı yanı sevgılı olalı 1 ay kadar ama bu konuyu anneme açtım kesınlıkle bu kısıyle olmaz dıyor sorun su kı memleket olarak ıstemedıgı bır memleketlı ama ben hoslanıyorum ve cok ıyı anlasıyoruz annem ise bıtır bu işi uzatma daha fazla dıyor ıkı arada kaldım sizce ne yapmalıyım lutfen yardım edin
bence ilişkinde çok yeniymiş uzatma ayrıl ana bulunmaz...
Valla ailenin olmaz dediği şeyler genelde doğru çıkıyor. Artık tecrübe mi, hisleri mi bilemeyeceğim ama ben annemi dinlerdim bu konuda. Daha çok yenisiniz henüz aşk, sevgi kavramlarının oluşmamış olması gerek. Sizin göremediğiniz ama annenizin gördüğü bir sorun olabilir.
merhaba kızlar benım bır erkek arkadasım var cok da zaman olmadı cıkalı yanı sevgılı olalı 1 ay kadar ama bu konuyu anneme açtım kesınlıkle bu kısıyle olmaz dıyor sorun su kı memleket olarak ıstemedıgı bır memleketlı ama ben hoslanıyorum ve cok ıyı anlasıyoruz annem ise bıtır bu işi uzatma daha fazla dıyor ıkı arada kaldım sizce ne yapmalıyım lutfen yardım edin
1 ayda nasıl bu kadar arada kalacak hale geldiniz? Yani annenizin istememesini takacak kadar mı sevdiniz bu kadar zamanda? Aileler bir ilişkiyi ya da evliliği istemezse mutlaka bir pürüz çıkıyor örneklerini çok gördük.
anneler bilir güzelim
tek sorun ettiği nereli olduğu değildir
eminim derdi kültür farkı dır
ve şunu söyleyebilirim ki
bu ilerisi için büyük bir problem
çok bağlanmadan annenin sözünü dinle bence
Hayır sevgimden ölüp bitmiyorum tabiki hoslantida olabilir sadece gelecegimde evleneceğim biri soyle boyle olmalı denir ya benimde aradığım birisi açıkcası
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabikide annem bulunmaz ama ikna edebilirim belki diye düşünüyordum
anneler çok inatçı dedikleri olmadımı küserler ben yapamadım ama inşallah sen yaparsın :)
Bence buna karar vermek için çok erken.İnsanlar evlendikten 3-5 yıl sonra bile eşleriyle ilgili hayal kırıklıklarına uğrayabiliyor.
Evet o yuzden daha cokta yemin bile etti olmaz diye peki ben bi anda olmuyor diye bitirmelimiyim?
Evet oda var ama iste tanımak istedim daha yakından annem bunada müsaade etmiyor ümit verme bosuna olmuycak birsey icin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?