kişilik karakter olarak iyi diyorsanız devam edin, annenizi takmayın..
aynı memleket olsa bile yeri geliyor insanlar anlaşamıyor.
karakterine kişiliğine baksın anneniz, ön yargıları kaldırmalı bir an önce
O zaman annenize tanışmasını önerin.Hatta şöyle diyin; "anne bi tanı sevmezsen o zaman ayrılırım tek bir şans ver bize" diyin.Erkek arkadaşınızda o gün en efendi halinde olsun mümkünse.Belki tanıyınca severse bu önyargısı kaybolur annenizin.
Peki bu durumu erkek arkadasıma acmalı miyim yani annem soyle dusunuyor biz ne yapmalıyız diye ciddi dusunuyor oda benimle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kızlar benım bır erkek arkadasım var cok da zaman olmadı cıkalı yanı sevgılı olalı 1 ay kadar ama bu konuyu anneme açtım kesınlıkle bu kısıyle olmaz dıyor sorun su kı memleket olarak ıstemedıgı bır memleketlı ama ben hoslanıyorum ve cok ıyı anlasıyoruz annem ise bıtır bu işi uzatma daha fazla dıyor ıkı arada kaldım sizce ne yapmalıyım lutfen yardım edin
merhaba kızlar benım bır erkek arkadasım var cok da zaman olmadı cıkalı yanı sevgılı olalı 1 ay kadar ama bu konuyu anneme açtım kesınlıkle bu kısıyle olmaz dıyor sorun su kı memleket olarak ıstemedıgı bır memleketlı ama ben hoslanıyorum ve cok ıyı anlasıyoruz annem ise bıtır bu işi uzatma daha fazla dıyor ıkı arada kaldım sizce ne yapmalıyım lutfen yardım edin
canım bende bir anneyim anneler tabiki kötülüğümüzü istemezler ama bende senin durumuna benzer bir olay yaşadım ve beni kimse anlamadı bende kalbim ne diyorsa onu yaptım sana kısaca anlatıyım benim sevgilimide ailem memleketi için onaylamadı istemedi yani kürt türk ayrımı ama ben istedim ve oldu şimdi çok mutluyuz bir tanede kızımız var.pes etme seviyorsan herşeye katlanırsın
Gercekten mı benim de durumum aynı boyle iste annem cok tepkili bu yuzden nasıl ikna ettiniz peki
eşim ve ben çok uğraştık ama nuh dediler peygamber demediler kaç defa istediler ama ailem sadece van lı diye vermedi beni sevdiğim insana ve en sonunda iki sene uğraştık sonundada kaçtık ve evlendik şimdi çok mutluyuz
Annenizle araniz nasıl ben boyle birsey yapamam zaten evlilik icin suan düşünmüyoruz evlâtlıktan da siler beni
annemle şu an aram çok iyi ama diğerleri ile görüşmüyorum. benim herşeyim annem zaten annelik çok güzel bir duygu ben sana sende kaç evlen demiyorum ama seviyorsan ve mutluysan sevginin arkasında dur ikna etmeye çalış zaman ne gösterir bilinmez
Haklısınız cok tesekkur ederim cevabınız icin insallah hep boyle devam eder mutluluğunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?