Arada kaldım çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

o ailesinden kaçıyor ama sizin ailenizden kaçmanız için bir sebep yok.
eğer devam edecekse her türlü devam edilir.ama gittiğiniz de umduklarınız olmayabilir.
ailenizi bırakmayın geride.eğer seviyorsa o kalsın.yurt dışına gitmesin burda başka şehire gitsin gitmesi gerekiyorsa.

Diyemedim soyleyemedim diyosun ama seviyo hissediyorum simdide cikiyoruz valla bisey anlamadm ben

Söyleyemedimden kastım anlattıklarından dolayı geri döndürecek cümleler bulamadığımdan, bulsamda söyleyecek cesaretim yok bilmiyorum..

Ben ailemden kaçmak asla istemiyorum bunun için bir sebebim yok herşeyden önce onların kalbini kırık bırakıp gidemem..

Ben ailemden kaçmak asla istemiyorum bunun için bir sebebim yok herşeyden önce onların kalbini kırık bırakıp gidemem..
siz gitmemekte kararlısınız ama o da gitmekte kararlıysa yapılacak bir şey yok.
istediklerinizi söyleyin kalmasını,yaraları birlikte sarmayı,zorlukların üstesinden birlikte gelmeyi teklif edin.ama her şeye rağmen gidiyorsa bırakın gitsin...

Seviyorum gitme, benimle kal de o zaman.
Giderse de içinde kalmamış olur.
Hocaya gülmekten yarıldım bu arada

Yarılacak ne var anlamadım? İç sıkıntısıyla tavsiye üzerine gittiğim bir hocaydı kendisi. Para vs verme durumumda olmadı.

Yarılacak ne var anlamadım? İç sıkıntısıyla tavsiye üzerine gittiğim bir hocaydı kendisi. Para vs verme durumumda olmadı.

Para vermediysen iyi, parayla iç huzur alınsaydı zaten herkes hocaların kapısında inci gibi dizilirdi bence.

Kendin bu sıkıntılardan dualar ile kurtulabilirsin.
Hayırlısını iste Allah'tan. Olmuyorsa da hayırlısı buymuş demeyi bil.

Tabi önce içindekileri paylaş, seviyorum gitme de.
Keşken kalmasın sonra.

Kız gel bakayım falına,
O çocuk gitmeyecek "yurtdışlarına"
Madem seviyorsunuz birbirinizi
Neden bu platonik veda?

Sen ne yap biliyor musun arkadaşım konuşamıyorsan eğer içinde ne var ne yok bir kağıda dök mektup yaz okusun.
Böyle bitmesin yazık değil mi sana da kendini üzme boşa bir çaresi bulunur elbet
Yeter ki iki tarafta istesin

Güzel söz duymak istediğin için susuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…