Kara sevda olmus arkadasNe olmuş biri bana da anlatsın.
Allah kurtarsın o zaman ne diyelim. :)Kara sevda olmus arkadas
Bu ne kız şarkı sözü gibi yazmışsın.
Hayatta bazı fırsatlar çıkar,onları değerlendirmezsen bir daha ele geçmez.
Bence açıkça söyle.Belki kendini yalnız hissettiği için gidiyordur.Onu buraya bağlayan birşey kalmadığı için...
Yalnız olmayacağını,onu bu kadar seven biri olduğunu bilirse belki vazgeçer,ne dersin ?
Senin gitme imkanın yok mu ?
O zaman yapacak birsey yok master yapip geri donsun evleninÇıkıyoruz. Gitmesi gerektiğini söylüyor ailesindeki sebeplerden dolayıben seninle olmka istiyorum dedim, sende gel benimle ama ailene ne diyeceksin dedi.. Yurtdısında Master yapacakmis.. greencard a basvur benimle diyor.. napicam bilmiyorum.. babamı ailemi herkes gibi bende düskünüm
Hoca kara sevda oldgunuzu soylemek icin kac tl aldi merak ettim
millet böyle bir teklif gelse sevinçten takla atar sen niye ağlıyorsunki ya..sevgilisiniz seviyorsunuz ama sen hocalara gitcek kadar dertleniyosun..Olmadı 1 sene uzaktan yürütürsün,dert yaratma bu kadar.Çıkıyoruz. Gitmesi gerektiğini söylüyor ailesindeki sebeplerden dolayıben seninle olmka istiyorum dedim, sende gel benimle ama ailene ne diyeceksin dedi.. Yurtdısında Master yapacakmis.. greencard a basvur benimle diyor.. napicam bilmiyorum.. babamı ailemi herkes gibi bende düskünüm
Ne olmuş biri bana da anlatsın.
Diyemedim soyleyemedim diyosun ama seviyo hissediyorum simdide cikiyoruz valla bisey anlamadm benÇıkıyoruz. Gitmesi gerektiğini söylüyor ailesindeki sebeplerden dolayıben seninle olmka istiyorum dedim, sende gel benimle ama ailene ne diyeceksin dedi.. Yurtdısında Master yapacakmis.. greencard a basvur benimle diyor.. napicam bilmiyorum.. babamı ailemi herkes gibi bende düskünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?