Aslında bi cinnet senin sorununu çözer bu hassas dönemde ama işteMalesef ben de esime bunun için kızdım annesine sadece bu bebegin annesi o o en iyisini bilir dese mesele kalmaz
Evet her zaman dediği su ben tek cocugum başka yok bu da tek torun. Ee napayim diyorum ben mi doğurma dedim annene. Kv çok nazlı sürekli ağlayarak işlerini halleder bunu da esime söyledim. Annesine kiyamiyor
Malesef ben de esime bunun için kızdım annesine sadece bu bebegin annesi o o en iyisini bilir dese mesele kalmaz
Bişey olmamış gibi davranıyorum dunden beri. Benimle konusmuyolar benim evimde. Ben gidince susuyolar. Esime daha ne yapayım dedim gönüllerini al dedi. Haksız olmadigimi gönül alacak bisey olmadığını benimde birçok şeye kirildigimi söyledim ama nafileÖzür dileyecek bir şey yapmamıssınız ki? O kıyamadığınız eşiniz özür diletmeye çalışarak size kıyıyor ama. Birsey olmamış gibi davranabilirsiniz en fazla.
Lohusayken annesine bana karismamasini benim bi düzen kurmaya çalıştığımı söylediği için kv ağladı. Basi agrimis tansiyonu çıkmış o yüzden de esim bisey diyemediBenim esim de tek cocuk, suan 39 gunluk olan oglum da tek torun. Benim kayinvalidem de pek bilir aglayarak isini halletmeyi, hem 4 yasindan beri kocasindan ayrilmis esimi tek buyutmus, bunu da hep kullanir. Ama esim asla kimsenin beni strese sokmasina izin vermedi. Ben ortamda olmadigimda annesini kenara cekip cekip anlasiyli olmasini soyledi. Olmasi gereken de bu zaten. Onlari uzmemesi gereken ve sorumlu olan kisi esiniz, siz degil. Esiniz onlarin cocuguysa bebeginiz de sizin cocugunuz.
Bişey olmamış gibi davranıyorum dunden beri. Benimle konusmuyolar benim evimde. Ben gidince susuyolar. Esime daha ne yapayım dedim gönüllerini al dedi. Haksız olmadigimi gönül alacak bisey olmadığını benimde birçok şeye kirildigimi söyledim ama nafile
Lohusayken annesine bana karismamasini benim bi düzen kurmaya çalıştığımı söylediği için kv ağladı. Basi agrimis tansiyonu çıkmış o yüzden de esim bisey diyemedi
Çok kırılan insan çeker gider. Demekki çok kırılmamış sizin burnuzu sürtmek istiyor. Eğer gerçekten haklıysanız kararlı olun. Çünkü bu kadar ufak mevzuda özür dilerseniz daha çok diletilerler. Birde sizde onların ufak hatalarına büyük tepkiler verin ayılıp bayılın.Bişey olmamış gibi davranıyorum dunden beri. Benimle konusmuyolar benim evimde. Ben gidince susuyolar. Esime daha ne yapayım dedim gönüllerini al dedi. Haksız olmadigimi gönül alacak bisey olmadığını benimde birçok şeye kirildigimi söyledim ama nafile
2 gündür bebek huzursuz ve az emiyor. Bu gece diyeceğim esime. Bakalım.Bakin tekrar soruyorum, onlarin uzuntusu onlarin aglamasi... Ya siz?
Peki sizce haklı miyim gerçekten olay bundan ibaret sadece bebek arabasını ittim ve yürüdümÇok kırılan insan çeker gider. Demekki çok kırılmamış sizin burnuzu sürtmek istiyor. Eğer gerçekten haklıysanız kararlı olun. Çünkü bu kadar ufak mevzuda özür dilerseniz daha çok diletilerler. Birde sizde onların ufak hatalarına büyük tepkiler verin ayılıp bayılın.
Kesinlikle haklısınız, el üstünde tutulması gereken duyguları incitilmemesi gereken sizsiniz. Geri adım atmayın. Net olun, annesi benim benim kararlarım geçerli deyin taviz vermeyin, yoksa taviz tavizi doğururPeki sizce haklı miyim gerçekten olay bundan ibaret sadece bebek arabasını ittim ve yürüdüm
2 gündür bebek huzursuz ve az emiyor. Bu gece diyeceğim esime. Bakalım.
Tabiki öyle tepki vermeseymissiniz daha iyi olurmuş ama sonuçta sizi o kvniz sinir etmiş. Lohusasınız öncelikler anlayışlar imtiyazlar size verilmeli. Ben haksız bulmadım sizi ve kesinlikle özür dilemeyin. Çokta takmayınPeki sizce haklı miyim gerçekten olay bundan ibaret sadece bebek arabasını ittim ve yürüdüm
Gerçekten zoruma gittiği için tartışırken ağladım. Kv gelmiş yaptigin saygısızlığı nedeni ne biz sana ne yaptık diyor. Beni incitmemisler hiç beni uzmemisler ki ben ne yapmisimofff yeni ana olan cicegi burnunda olan bi annenin bebeginin rizki olan sute bile mudahale ediyorlar..hic moralini bozma sutum bol bol olacak de icinden..sende agla uzul anasinin yaptigi gibi belki esin de sana kiyamaz..
Gerçekten zoruma gittiği için tartışırken ağladım. Kv gelmiş yaptigin saygısızlığı nedeni ne biz sana ne yaptık diyor. Beni incitmemisler hiç beni uzmemisler ki ben ne yapmisim
Evet fayda etmedkSebebini soylediniz mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?