Eşimle severek evlendik herşey güzel hoş bi gün iyi bi gün kötü derken mutlu mesut yaşıyorduk. Tabi bu süreçte kkv dirdirini hep görmezden geldim.Ta ki cocugum olana kadar. Doğumla birlikte kv dirdiri iyice çekilmez hal aldı bebegin gazını çıkarırım belini agrittin pisik olur yikamiyosin ağlar neresini agrittin biktirdi beni. Şimdi de bize geldiler çocuğu alıp vermeme aglarsa agzina emzik verip susturmalar oglumlar vs. Oğlumu gün içinde 15 saniye kucağıma almamla gelip alması bir olunca sinirlendim ve bebek arabasını kenara ittim. Bu olay yüzünden benimle konusmuyolar. O önemli değil de eşimle de aram açıldı tartıştık. Kizlar kimse yanlış anlamasın evliliğim süresince bana bi çöp bile almadilar ne düğün yaptılar ne takı. U mursamadim çünkü çalışıyorum ve eşimi çok seviyorum herşeyi kredi çekerek eşimle yaptık. Inanın evime kimse çalışan kadın evi demez borcumuz bitsin diye az eşya aldık uygun aldık herşeyi. Çocuk olunca çok meraklandilar ama sanki ben dogirmamisim esim tek başına yapmış gibi davranmaya başladılar. Asıl mesele su, esim onlara bisey diyemedigi için ben artık katlanamiyorum kirilirlar uzulurler diyo. Esime de kiyamiyorum o kadar arada kaldı ki o kadar uzuluyor ki. Şimdi gelmiş bana kendini affettir gönüllerini al diyor. Hiç içimden gelmiyor ama böyle olursa esim için de üzülüyorum ne yapayim