arada kaldım kızlar bi yardım edin

esmsbn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
479
366
53
Eşimle severek evlendik herşey güzel hoş bi gün iyi bi gün kötü derken mutlu mesut yaşıyorduk. Tabi bu süreçte kkv dirdirini hep görmezden geldim.Ta ki cocugum olana kadar. Doğumla birlikte kv dirdiri iyice çekilmez hal aldı bebegin gazını çıkarırım belini agrittin pisik olur yikamiyosin ağlar neresini agrittin biktirdi beni. Şimdi de bize geldiler çocuğu alıp vermeme aglarsa agzina emzik verip susturmalar oglumlar vs. Oğlumu gün içinde 15 saniye kucağıma almamla gelip alması bir olunca sinirlendim ve bebek arabasını kenara ittim. Bu olay yüzünden benimle konusmuyolar. O önemli değil de eşimle de aram açıldı tartıştık. Kizlar kimse yanlış anlamasın evliliğim süresince bana bi çöp bile almadilar ne düğün yaptılar ne takı. U mursamadim çünkü çalışıyorum ve eşimi çok seviyorum herşeyi kredi çekerek eşimle yaptık. Inanın evime kimse çalışan kadın evi demez borcumuz bitsin diye az eşya aldık uygun aldık herşeyi. Çocuk olunca çok meraklandilar ama sanki ben dogirmamisim esim tek başına yapmış gibi davranmaya başladılar. Asıl mesele su, esim onlara bisey diyemedigi için ben artık katlanamiyorum kirilirlar uzulurler diyo. Esime de kiyamiyorum o kadar arada kaldı ki o kadar uzuluyor ki. Şimdi gelmiş bana kendini affettir gönüllerini al diyor. Hiç içimden gelmiyor ama böyle olursa esim için de üzülüyorum ne yapayim

Valla bi kere geri adım atarsanız şimdiden böyleyse o saatten sonra hepten tepenizde gezerler. Kocanıza he he yaparım deyip konuyu erteleyin er geç onlar damlar zaten evinize merak etmeyin.
Yemeden içmeden kesildi esim üzülüyor onlara bisey diyemiyor benden bbekliyor

Eşin için bir kereliğine mahsus gönüllerini alabilirsin .

Valla arkadaşa katılıyorum geri adım atarsan daha da yüklenirler sana bence üstelik elinde yüz bulur benim anlamadığım eşin görmüyor mu bu anlattıklarını bilmiyor mu ?ama sorum yersiz oldu senin eşinde tipik anneci babacı bir erkek sanırım

Sakın öyle bir hata yapma,
Yenidoğan bebeyi emzirmek yerine yalancı memeyle avutmaya çalışmak ne ya?? Bu geline damızlık inek muamelesi yapan ana babalara uyuz oluyorum. Şu an bebeğin sağlığı herşeyden önemli kimse kusura bakmasın valla. Normal bir dede nine gb misafir olup geleceklerse gelsinler sen de ağırlar yollarsın mesafeni de korursun, yok aynı saçmalıklara devam edeceklerse küs dursunlar bundan sonra emin ol daha hayırlı olur.
Eşin de kusura bakmasın yani yemeden içmeden kesilmek nedir allasen

Suan yeni anne olan sizsiniz. Yani huyuna gidilecek, stres yaptirilmayacak, gerekirse huyuna gidilecek kisi bildiniz mi?

Siz esinize aciyorsunuz ama ya siz? Sizin duygulariniz? Siz kendinizi dusunmezseniz esiniz dahil kimse sizi dusunmez. Biraz kiymetinizi bilin. Boyle kendilerinin sebep oldugu sacma seylere kirilacaklarsa da kendi problemleri, sizin degil.

Asıl mesele su, esim onlara bisey diyemedigi için ben artık katlanamiyorum kirilirlar uzulurler diyo. Esime de kiyamiyorum o kadar arada kaldı ki o kadar uzuluyor ki. Şimdi gelmiş bana kendini affettir gönüllerini al diyor. Hiç içimden gelmiyor ama böyle olursa esim için de üzülüyorum ne yapayim

Ben de karısını şu durumda bırakan erkeklere kıyamayan kadınları anlamıyorum.
Annesinin çenesini kapatmak sandığın o kadar zor değil. Lafı sana geçiyor sadece. Nesine kıyamıyorsun?

Şimdi geri adım atarsan fazlasıyla geri döner. Bir şey daha olduğunda 'bu çocuğun annesi benim onun için en iyisini ben bilirim' demen şart.
Faydalı olsalar neyse de anlaşılan sadece sinir bozuyorlar.

Konuşun ama barışmak değil pazarlık için

Yani senin torunun benim çocuğum benim kuralımla yaşayacak diye

Mesela oğlum desin sorun değil ama beslenmesine vs karışmasın

Kv takmıştı bebeğe ayakkabı giydirmiyorum diye ben yokken gelip giydirmişti kapıdan girdiğim anda çıkarıp bakıcısına evde ayakkabı giymiyoruz dedim Kv altını sildim dedi ben de kirli demedim ki evde ayakkabı giyilmez dedim, deyip sustum

O gün bebek o ayakkabı ile otursa tabii bir şey olmazdı ama Kv söz sahibi olduğunu sanırdı

Bir kaç laf soktu umursamadım kavga da çıkamadı küsemedi de ama müdahale de edemedi

Tavır yapmayın net olup söyleyin kural bu uyarsan bebek burada diye

Valla arkadaşa katılıyorum geri adım atarsan daha da yüklenirler sana bence üstelik elinde yüz bulur benim anlamadığım eşin görmüyor mu bu anlattıklarını bilmiyor mu ?ama sorum yersiz oldu senin eşinde tipik anneci babacı bir erkek sanırım
Evet her zaman dediği su ben tek cocugum başka yok bu da tek torun. Ee napayim diyorum ben mi doğurma dedim annene. Kv çok nazlı sürekli ağlayarak işlerini halleder bunu da esime söyledim. Annesine kiyamiyor

Suan yeni anne olan sizsiniz. Yani huyuna gidilecek, stres yaptirilmayacak, gerekirse huyuna gidilecek kisi bildiniz mi?

Siz esinize aciyorsunuz ama ya siz? Sizin duygulariniz? Siz kendinizi dusunmezseniz esiniz dahil kimse sizi dusunmez. Biraz kiymetinizi bilin. Boyle kendilerinin sebep oldugu sacma seylere kirilacaklarsa da kendi problemleri, sizin degil.
+1
Aynen katılıyorum,
Doğum yapınca nedense kocanın bütün sülalesi gelinden önce loğusa depresyonuna giriyor, herkes bi alıngan bi kırılgan sorma!
Kıymetinizi bilin lütfen

Bugün tavrimi koydum esime. Dedim bu ne niyaz nedir. Bana yazik değil mi, ben çok ayrıntıya girmedim ama zor bi doğum geçirdim ve sonrasında bi süre bebegimle hastanede kaldık onun cani her yandığında ben mahboldum bu da beni yıprattı gel gorki onlar incindi

Ben de karısını şu durumda bırakan erkeklere kıyamayan kadınları anlamıyorum.
Annesinin çenesini kapatmak sandığın o kadar zor değil. Lafı sana geçiyor sadece. Nesine kıyamıyorsun?

Şimdi geri adım atarsan fazlasıyla geri döner. Bir şey daha olduğunda 'bu çocuğun annesi benim onun için en iyisini ben bilirim' demen şart.
Faydalı olsalar neyse de anlaşılan sadece sinir bozuyorlar.
Malesef ben de esime bunun için kızdım annesine sadece bu bebegin annesi o o en iyisini bilir dese mesele kalmaz

Evet her zaman dediği su ben tek cocugum başka yok bu da tek torun. Ee napayim diyorum ben mi doğurma dedim annene. Kv çok nazlı sürekli ağlayarak işlerini halleder bunu da esime söyledim. Annesine kiyamiyor
Eyvah eyvah canım sen eşini bence çokta kaale alma bu konuda bunun bi üst modeli teyzemde var valla elini verdi kolunu kaptırdı bi hal çaresine bak derim ben :(

Back
X