Arada kaldım ne yapmalıyım?

deli_ysmn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
15
14
288
Bingöl
Düğünümüz öncesinde arada kaldım.

Altın benim için hiç önemli değil.. hiç olmasa da olur sonuçta altın için evlenmiyoruz, ne takarlarsa gönüllerinden gelsin... onların şanıdır.

Geçen gün kuyumcuya gittik toplamda 120 gr tutarında bilezik aldılar 22 ayar.

toplamda 30 bin tl 'yi geçti

Ancak eve geldim annemler falan herkes Trabzon Seti aldırmadın mı? Trabzon seti olmadan bizde olmaz öyle şeyler gibi tepkilerle karşılaştım. Büyük ihtimalle annem karşı çıkıp karşı tarafla konuşacak engel olmaya çalışıyorum.... Trabzon setlerine baktım en düşükleri ortalama 40 bin tl. Öyle bir bütçeleri olmadığını biliyorum...

Bıktım bu işlerden. Ailemin karışmasına engel olmaya calısıyorum...

Son düzenleme:
Annene aynen şunu söyle...
İlk evliliğimde aldırdım o seri de bir gün takamadan kaçırdı eski koca kişisi... hala helal etmem ama bu evliliğimde de bi çöp istemedim, onlar bir şeyler taktı ama hasırım yok, gelgelelim huzurumu mutluluğumu değil hiçbir hasıra dünyalara değişmem... annen alsın mesajı

Mantiginiz cok guzel bencede altin olmasa da olur. Trabzon seti alinirsa mutlu olacaginizin bir garantisi var mi? Karsinizdaki insana guveniyorsaniz eminseniz bence oyle seyleri hic onemsemeyin. Karsinizdaki insanin butcesi buna uygun degilse hic hos bir durum degil.

Hayır. O anlamda söylemedim
Ama bazısı vardır çok zengindir, altın almaz gönlünden gelmez.
Ya saçma saçma düşüncelere girmeyin lütfen yaa ve bugunlerinizi güzel hatırlayın annenizede diyin anne trabzon setiinide sen al onlar bukadar alabildi diyin. . Peki anne ve babanız damadina ne takicak ??

Ben 60 grama gelin gittim 4-5 ay önce toplam 15bin falandı. Diyeceğim o ki gönül neler ister ama olmaz...

Hanımlar ne yapıyorsunuz? :)
Şeref derken yanlış yazmış konu sahibi, "onların şanındandır" demek istemiş.
Ve bakış açısı çok doğru, içinden ne geliyorsa onu takmalı her iki tarafta.
Siparişle olacak işler mi bunlar, durdurun lütfen annenizi.

Hanımlar ne yapıyorsunuz? :)
Diyoruzki maluum dolar altin fiyatlari derken aldı başını gitti piyasa ee 30'bin kadar altın alışverişi yapılmış 'ki erkek tarafina evlilikte daha fazla düşüyor maddiyat. . Ama hala trabzon setinde gelin hanımın annesi bari onuda o alsın ama işte şeref meseleside varmis ortada ..

Altın filan hepsi boş bence.Ailen hiç konuşmasın bence onların şerefi konusunda katılıyorum :)) biz nişanlıyken kayınbabam vefat etti.eşim evimizi eşyamızı tek başına aldı. banada 40 gr lık iki bilezik taktı sadece.amcaları var durumları gayet iyi.babasını kaybettiği halde bize amcaları ne bilezik taktı ne altın.bende onların şerefi dedim geçtim :) benimde ne setim oldu ne başka bişey. ilerde belki herşey rayına oturunca fazlasını alır eşim. kaldı ki hepte söyler. almasada canı sağolsun..

Çok ayıp ya böyle şeyler. UCUZLUK resmen. benim annem karşı tarafı arayıp az yapmışsınız daha çok altın takacaksınız dese, "açız biz paragözüz" demiş gibi kabul ederim utancımdan yerin dibine geçerim, ailemin yüzüne bile bakmam. Sen de bunu söyle bence biz aç mıyız muhtaç mıyız nedir bu altın merakı de. Belki az utanıp vazgeçerler. Hayır yani insanlar da kendi çapında yapmış yine bişeyler yazık bu zamanda az mı dimi

Valla ben bana takılan kaç gram geliyor bilmiyorum bile annem de asla birşey istemeye utanır. Ben erkek tarafı olsam karşı taraf 1 gram altın istiyorum dese rahatsız olurum. Ne o öyle sanki altin karsiligi mal mı alınıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…