arada kaldım, sinirliyim

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.639
63
34
yarın biliyorsunuz bayramın birinci günü. eşim gitmeyiz gitmeyiz dedi köye bugün diyor ki gideceğiz, görmek isterler vs. annemler de ikinci gün bize gelecek kalacaklar birkaç gün. dip köşe temizlik yapılması lazım balkonlar yıkanacak vs. e bir de kızım var onunla o temizlik çok uzun sürecek. buna ek olarak kızım dışarda asla uyumuyor, huysuzlarıp ağlar mutlaka. arabada evde vs hiç farketmiyor uyumuyor çocuk. eğer gidersek sabah 6 7 gibi gideceğiz 3 uykusunu da uyuyamayacak en fazla 1-2 saat uyur koca gün. gitmek istemiyorum ben yarın diyorum, iyi sorarlarsa arayın ona sorun derim diyor. ne yapacağımı şaşırdım hiç ama hiç istemiyorum. bir de yeni varyant virüsler çıkıyor onlar da aynı evin içine doluşuyor 40 kişi. hiç içime sinmiyor lütfen fikir verin

Çok aceleye getirilmiş bir karar olmuş daha önce söyleseydi ona göre hazırlık yapardınız,bence gitmeyin bunların hepsini eşinize de söyleyin mantıklı biriyse size hak verir.

yarın biliyorsunuz bayramın birinci günü. eşim gitmeyiz gitmeyiz dedi köye bugün diyor ki gideceğiz, görmek isterler vs. annemler de ikinci gün bize gelecek kalacaklar birkaç gün. dip köşe temizlik yapılması lazım balkonlar yıkanacak vs. e bir de kızım var onunla o temizlik çok uzun sürecek. buna ek olarak kızım dışarda asla uyumuyor, huysuzlarıp ağlar mutlaka. arabada evde vs hiç farketmiyor uyumuyor çocuk. eğer gidersek sabah 6 7 gibi gideceğiz 3 uykusunu da uyuyamayacak en fazla 1-2 saat uyur koca gün. gitmek istemiyorum ben yarın diyorum, iyi sorarlarsa arayın ona sorun derim diyor. ne yapacağımı şaşırdım hiç ama hiç istemiyorum. bir de yeni varyant virüsler çıkıyor onlar da aynı evin içine doluşuyor 40 kişi. hiç içime sinmiyor lütfen fikir verin
Kendi annenize virüs yok kaynanaya var. Bu da iyiymiş.

Kendi annenize virüs yok kaynanaya var. Bu da iyiymiş.
benim annem evden çıkmıyor 5 aydır görüşmüyoruz. onlar öyle değil dışarı da çıkarlar birbirlerine gider gelirler. virüs falan takmıyor kimse
Uyumazsa erken gelirsiniz

Virüs onlarda var da size hem de kalmaya gelecek anne babanızda yok mu

Anne babanız gelip kalacakken kv ye gitmemek ayıp olur, mesafe çok fazla değilmiş

Balkon yıkanacak da gelince yıkarsınız zaten yine kirlenir
yukarı yazdım virüs konusunu.
Gitmicem virusten tedirginim deyin, gitmeyin. Esiniz giderse gelince karantina uygulayin evde. Evlenince esler birbirini zorla bi yere goturme hakki mi kazaniyo? Bence hayir
öyle dersem bahane ürettiğimi düşünecekler, inanmıyorlar virüse. herkese aşı sırası geldi kimse gidip olmadı

Bayram nedir. Benim bildiğim anne baba eli öpmek büyükleri ziyaret etmektir. Ama burda bayram sadece kadının anne babası için var. Erkeklerin anne babası hiç önemli değil. Alt tarafı bir gün hatta bir kaç saat gidip gelinecek ne kadar problem ediyorsunuz. Eşiniz size virüs var annen baban gelmesin dese ne düşünürsünüz

Bayram nedir. Benim bildiğim anne baba eli öpmek büyükleri ziyaret etmektir. Ama burda bayram sadece kadının anne babası için var. Erkeklerin anne babası hiç önemli değil. Alt tarafı bir gün hatta bir kaç saat gidip gelinecek ne kadar problem ediyorsunuz. Eşiniz size virüs var annen baban gelmesin dese ne düşünürsünüz
benim annemler de o kadar kalabalık olsa ben görüşmem zaten

Virüsten dolayı gitmek istemiyorum derseniz bahane gibi olur çünkü sizin anne babanızda da virüs olabilir. Çocuğun uykusu flnda bahane kendi anneniz babanız olsa çocuğun uykusunun konusu bile geçmezdi. Son dakika olacak şey mi ona gore plan yaptım nasıl geleyim sonra telafi edelim deyin isterseniz

Virüsten dolayı gitmek istemiyorum derseniz bahane gibi olur çünkü sizin anne babanızda da virüs olabilir. Çocuğun uykusu flnda bahane kendi anneniz babanız olsa çocuğun uykusunun konusu bile geçmezdi. Son dakika olacak şey mi ona gore plan yaptım nasıl geleyim sonra telafi edelim deyin isterseniz
annemler bizde kalacak kendi beşiğinde uyuyacağı için sorun olmuyor. bebeğe yabancı olan bir yerde tabiki sorun olacak bu bahane değil.

annemler bizde kalacak kendi beşiğinde uyuyacağı için sorun olmuyor. bebeğe yabancı olan bir yerde tabiki sorun olacak bu bahane değil.
Kendi anne babanız köyde olsa ve bayramda bu şekilde gidecek olsanız, 'çocuğum uyku uyuyamayacak gitmek istemiyorum' der miydiniz Allah aşkına yapmayın kandırmayalım birbirimizi

Virus sebebiyle gitmek istemediginizi söyleyin.

Ama arayip anne babanizin gelisini de iptal edin ki tutarli olsun.

Yok derdiniz gercekten kizinizin uyku duzeniyse arayip esinizin ailesini de yatili davet edin.

Anne baba olarak tabi ki cocuklarini torunlarini bayramda görmek isterler. Siz ilerde kizinizin gelmesini istemez misiniz mesela 🥺

Eşiniz virus kaptiktan sonra siz gitmeyince ne farkedecek? Eşiniz eve gelmeyecek mi sanki? (40 kişi doluşmali yazmişsiniz) o kadar kalabalik bayram misafirligine eşimi de yollamam kendim de gitmem illa giderse 2 hafta izole olda gel gelirken derim.

Virüs sebebiyle gitmek istemeseydiniz aileniz de size gelmezdi. Ama nedense erkek ailesi olunca gidilmek istenmiyor. Ağaç kovuğundan çıkmadı ya bu erkeklerde bir aileleri de var. Bayram da görüşmek isterler,oğullarını, gelinlerini, torunlarını görmek isterler. Bu kadar zor olmamalı bayram ziyareti

Benim bebeğm de her yerde uyumuyor. Bunu bahane edecek olursanız hiçbir yere gitmemeniz lazım. Bir uyumaz iki uyumaz sonra uykusu gelince bak nasıl uyuyor. Bayram bu büyüklere gidilecek tabi. Ay bu da yeni moda oldu bayramda eş ailesine gitmek istemiyorum. Herkesin ailesi ve bayramda ailesiyle olmak herkesin hakkı.

Çok ayıp edersiniz gerçekten. Yani herkes az çok çocuk düzenini vs anlıyor . evet düzeni bozulunca çok huysuzluk yapıyor bebeler , evet virüs var . Ancaaaakkkk kimseyle görüşmemelisiniz . Kendi aileniz yatıya geliyorsa , onlar da gelsin yatsın sizde . Ama onlar gelince de ayrı ayrı sorunlar mı çıkar acaba ? Balkon veya bahçede oturursunuz . Zaten yarın herkes kurbanıyla uğraşır . Size de sessiz sakin ev kalır . Bebeğinizle oturup çay demlersiniz .
Yalnız turistleri bebekleriyle İstanbulda orası senin burası benim gezerken bebeklerin ne kadar da sakin huylu olduğunu düşünüyorum. Sonuçta aynı ayda olan iki bebekten en mızmızı Türk bebesi oluyor . Uyku saati bile sorun bizimkilerde . Yabancılar bebelerini kanguruda büyütüyor valla .
Mülteci çocuklar mesela , yazın sıcağı kışın soğuğu yiyip taş gibiler. Romanlar da aynı , temiz - pis demiyorlar , yaz kış demiyorlar çocuklar taş gibiler .
Bizim çocuklar doğal seleksiyonda en zayıf halka olacaklar 😞

Back
X