- 30 Kasım 2019
- 12.720
- 40.895
- 598
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
Mesleğiniz varsa kimsenin onayına ihtiyacınız yok.Yolunuzu çizebilirsiniz.Destek olurlarsa âlâ olmazlarsa kendileri bilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bahsettiğim manevi destekti zaten. Maddi destek beklediğinizi hiç düşünmemiştim. Eşiniz konusunda zaten olmayacağını biliyormuşsunuz ama yine de her şeyi denemeden bırakmak istememişsiniz. En azından aklınızda bi acaba kalmayacak. Dediğiniz gibi yaşınız genç, çoğu kişi daha ilk evliliğini bile yapmamış oluyor o yaşlarda. Tüm ömrünüzü sizi psikolojik olarak aşağı çeken biriyle geçirmek istemiyorsunuz ki çok haklısınız bence. Hakkınızda hayırlısı olsun. Gerekirse ablanızla da aranıza mesafe koyun bence. Çünkü boşansanız da size rahat vereceğini sanmıyorum. Anlattıklarınızdan öyle bi enerji aldım. Gözümde sürekli karşılıklı eş kötülemek, çekiştirmek isteyen biri canlandı.Eşimin sıkıntıları boşanmam için çok çok geçerli sebepler. Burada beni çoğu kişi bilir ilk konumdan beri boşan diyenler oldu. Ama ben mücadele etmeyi seçtim. Mücadelemin sonuçlarını gördükçe daha da hırslandım ama hüsrana uğramışım. Yaşadığım pozitif şeyler ilaça bağlıymış. Balon gibi söndü gitti. Şimdi benim yeniden mücadele edecek vaktim veya mental olarak gücüm kalmadı. Yaşım genç benden 9 yaş büyük Hayattan alacağını almış psikolojik sıkıntıları olan bir adamla ömrümü devam ettiremeyeceğim. Ailesinin kabullenmeyin başıma bağladığı insanı ben de çekemiyorum artık.
Ailem bunların hepsine şahit. Yaşım 25 hiç bişey için geç kalmış değilim. Mesleğim var diplomam var boşansam iş bulup rahatlıkla geçinebilecek biriyim. Yük olmam onlara. Babamın destek olmak istediğini sanmıyorum. Ablam yanına ankarada arkadaş arıyor bence de ama yanlış ata oynuyor. Dertleşmelerimiz minimum seviyededir. Çünkü ben bi derdimi ne zaman anlatsam kendindeki sorunlara bakmadan benim hayatımı eleştirir yapıcı değil yıkıcı olur.
Sen guclu bır kadınsın duzelır dıyıp omrumu heba etmek istemiyorum, sogudum dıyıp kal orda. Kovarlar mı kı?Ablama çok takılmadım ama annemle babamın böyle söylemeleri zoruma gitti oysaki ablamın benden daha çok pskiloga ihtiyacı var kaldı ki ben zaten destek alıyorum ayıp bişey değil. Sorunumu da biliyorum.
eşim kaygı bozukluğuNa bağlı obsesif ve depresyon var ama ben açıkcası psikoz yada şizofren olduğunu düşünüyorum çünkü kullandığı ilaçlar şizofreni ilaçları bir değil üç ilaç kullanıyor