- Konu Sahibi LittleQueen
-
Avukat ve kuaför
Olmaz diye birşey yok.
Ama bana da uyumsuz geldi..
Tamamen saçma bir yargı biliyorum,ama öyle geldi.
Aranızda sosyal bir fark var gibi geliyor eğitimden değilde yaptığınız iş yüzünden.
İşte bunu ben anneme anlatamıyorum. Biz hiç sorun etmiyorken insanlar neden bu kadar tuhaf düşünüyolar anlamıyorum. Sonuçta bu onla benim hayatım. Teşekkür ederim yorumunuz içinavukatlar sadece belli bir kesim meslekteki insanlarlami evlenebilirmis yani cok komik yarin sizin avukatlik yapabiliceginize kim garanti verebilirki avukatlik basariyi gerektiren bir meslektir herzaman basarili olabiliceginizi kim nerden biliyor kuaförse hic bitmiycek bir meslek bence erkek arrkadasinizin meslegi güzel bir meslek egerki iyide anlasiyorsaniz hic takilmayin derim ben unutmayin düsmez kalkmaz bir allah
İşte bunu ben anneme anlatamıyorum. Biz hiç sorun etmiyorken insanlar neden bu kadar tuhaf düşünüyolar anlamıyorum. Sonuçta bu onla benim hayatım. Teşekkür ederim yorumunuz için
İşte bunu ben anneme anlatamıyorum. Biz hiç sorun etmiyorken insanlar neden bu kadar tuhaf düşünüyolar anlamıyorum. Sonuçta bu onla benim hayatım. Teşekkür ederim yorumunuz için
siz avukat cüpbesiyle o da kuaför önlüğüyle gezmediğine göre... hiçbir önemi yok mesleğinin.
mutlu olmak istiyorsanız kalbinizin sesini dinleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?