- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi LittleQueen
-
Dışarıdan resim olarak bakıldığında,mesleki açıdan denk olmayabilirsiniz. ama memnunsanız sevginizden emin ve anlaşıyorsanız,anneni ikna etmekten başka yol yok..
Anneler çocuklarına kimseyi yakıştıramazlar..İyinin de iyisi olsun isterler..
ay cok güldüm burasına cok tesekkür ederim kaydirigubbakcemile3ya da hairdresser falan desin..
bence okumuş ayakları uzerınde duran bırısınız kımsenın kararlarınıza karışma hakkı yok bence bir yolunu bulur anlatırsınız zaten vazgecmezsenız onlarda mecbur zamanla kabullenır..bana göre sız gayet uyumlu cıftsınız eger ıkı tarfta aynı sevıyede olursa gecım zor oluyorr artı bırbırınıze ısten geldıgınızde anlatacagınız farklı ortamlarınız olcakk
canım siz birbirinizi tanımıyor olsanız görücü usulu tanıştırılacak olsanız.o kuaför ben avukatım anlaşamayız,olmaz diyebirsin ya da ailen öyle diyebilir.ama zaten siz koskoca 5 yıl birlikte olmuşsunuz ve iyi anlaştığınızı söylüyorsun.o zaman böyle birisini bulmuşken bırakmak niye?ondan ayrılıp bir avukatla evlensen bu biraz kendini satmak gibi olmaz mı?biraz sert oldu ama bence öyle.
türk filmlerindeki gibi sevgiyi bir kenara bırakıp anne zoruyla zenginle evlenirdi ya kızlar sonra da mutsuz olurlardı.sonra o çocuk çıkar kızın karşısına "kendini para için sattın uleyn"derdi.seninki de kariyer için olmuş olacak pek farkjı yok.ama sen bu zihniyette değilsin bence.bu senin kararın başkalarına bırakma.
Anneni bi şekilde ikna etmeye bak canım...
Bi insanı mesleğiyle yargılamak hiç hoş deil. Önemli olan anlaşmanız...
Tatlım erkek arkadaşın uyumlu görünen meslek sahibi olsa da - evlendikten sonra çok iyi anlaşabileceğiniz anlamına gelmiyor maalesef.
Arkadaşlık sırasındaki beklentilerle - evlendikten sonraki beklentiler çok farklı.
Yanlış birşey söylemek istemiyorum ama genellikle erkekler - flört ettikleri bayanın kendinden daha kariyerli -
bilgili olmasından gurur duysalarda - evlendikten sonra taşıyamazlar.
Statü farkını bilerek evlenen kadın bunu sorun etmesede - erkeğin psikolojisi farklı tepkiler verir nedense.
Bu konudaki gözlemlerim ve tecrübelerim - kadınların değilde - erkeklerin kendilerini gözden geçirmesi yönünde.
Kendi açından bakarak sorun olmayacağından emin olabiliyorsun. Ya arkadaşın? Kendi içinde - taşıyabileceğinden emin olabiliyormu?
Dilerim herşey hayal ettiğinden daha güzel olur canım. a.s.
hmm enteresan bir durum..
benim aklıma gelen soru şu: anneniz sizin uyuşamayacağına 5 yıl sonunda mı karar verdi??
aranızdaki eğitim farkından dolayı değil ama benim tavsiyem annen yok diyorsa bence vardır bildiği birşey...meslekten dolayı değil; ilerisini sezinlediği için bence annen veya ailenin istemediği bi evlilik yapma derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?