• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada kaldım :(((

yeliz28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
13
0
1
34
Merhabalar,

2 hafta sonra kısmetse isteme olacak bununla alakalı tam 3 haftadır annem ile konuşuyorum söz nişan bir mi olsun yoksa büyük nişan mı yapalım anne diye fakat annem uzun zamandır beni geçiştirdi bakarız konuşuruz diye 3 gün önce bana gelip kızım büyük nişana gerek yok biz evde ikisini bir arada yapalım ben istemiyorum dedi .benimde babamla pek aram olmadığı için bu konu hakkında hiç konuşmadım babamla. Anne babama sordun mu bak konuş dedim gerek yok dedi böyle olsun dedi karşı tarafı aradı onlara da durumu anlattı.
Ben dün nişan için alışveriş yaptım eve geldim bana ya kızım ben babanla konuştum o kadar kişi eve sığmaz biz nişanı yaza salonda yapalım demesiyle çıldırmam bir oldu... Ben tam 1 aydır her gün sordum anne istersen salonda yapabiliriz dedim istersen evde dedim hayır kesin kararım dedi şimdi gelmiş bana böyle diyor :((
Şimdi diyorum ki ben erkek arkadaşımla konuştum bak onlar da kendini öyle ayarlanmış sen napıyorsun dedim olmaz bu şekilde konuşmadık dedim o an öle düşündüm şimdi böyle düşünüyorum babanın üstüne laf söylemem kıramam diyor dün geceden beri sinirden uyuyamıyorum :((
Ne yapmalıyım bana bir akıl verin bu süreçte :(

Annen galiba zaman kazanmaya çalışıyor:KK53:
bu konularda netlik ve ortak karar önemlidir,Annenin ciddiyetini sağlaması lazım

Annen galiba zaman kazanmaya çalışıyor:KK53:
bu konularda netlik ve ortak karar önemlidir,Annenin ciddiyetini sağlaması lazım

Ortak karar alıyoruz 2 saat sonra fikir değiştiriyor. Net değil karşı taraf bu sefer bir istiyorsunuz bir istemiyorsunuz bizde ona göre kendimizi ayarlamaya çalışıyoruz diyor.. Bana büyük nişanlar gereksiz geliyor

Anneniz bana olumsuz düşündüğü için erteliyor gibi geldi. Şu an yapmanız gereken en mantıklı sey aranız kötü olsada babanızla konuşmak. Zor bir durum, bir anda ertelemek yanlış anlaşılabilir.

Ortak karar alıyoruz 2 saat sonra fikir değiştiriyor. Net değil karşı taraf bu sefer bir istiyorsunuz bir istemiyorsunuz bizde ona göre kendimizi ayarlamaya çalışıyoruz diyor.. Bana büyük nişanlar gereksiz geliyor

Erkek tarafı salonda ayrı evde ayrı mı davranacak? Ne takacaklarsa evde de takarlar onlar neden geriliyor?
Onlara bir süre cevap verme. Annenin kafasında netleşip harekete geçince sen de kararınızı söylersin.

Eger nisanla dugun arasinda 1 seneden fazla bir ara olacaksa salon tutarak büyük nişan yapın derim. Ben salon nişanı yaptım ve emin ol dugunumden daha cok eglendim nisanimda. Düğün zamani ayrica bir de ev düzenleme kosturmacasi olacak hic birsey anlamayacaksiniz düğünden. Hayatinda 1 kere evleniceksin o da şaşafatlıca olsun derim :)

Merhabalar,

2 hafta sonra kısmetse isteme olacak bununla alakalı tam 3 haftadır annem ile konuşuyorum söz nişan bir mi olsun yoksa büyük nişan mı yapalım anne diye fakat annem uzun zamandır beni geçiştirdi bakarız konuşuruz diye 3 gün önce bana gelip kızım büyük nişana gerek yok biz evde ikisini bir arada yapalım ben istemiyorum dedi .benimde babamla pek aram olmadığı için bu konu hakkında hiç konuşmadım babamla. Anne babama sordun mu bak konuş dedim gerek yok dedi böyle olsun dedi karşı tarafı aradı onlara da durumu anlattı.
Ben dün nişan için alışveriş yaptım eve geldim bana ya kızım ben babanla konuştum o kadar kişi eve sığmaz biz nişanı yaza salonda yapalım demesiyle çıldırmam bir oldu... Ben tam 1 aydır her gün sordum anne istersen salonda yapabiliriz dedim istersen evde dedim hayır kesin kararım dedi şimdi gelmiş bana böyle diyor :KK43:(
Şimdi diyorum ki ben erkek arkadaşımla konuştum bak onlar da kendini öyle ayarlanmış sen napıyorsun dedim olmaz bu şekilde konuşmadık dedim o an öle düşündüm şimdi böyle düşünüyorum babanın üstüne laf söylemem kıramam diyor dün geceden beri sinirden uyuyamıyorum :KK43:(
Ne yapmalıyım bana bir akıl verin bu süreçte :KK43:

Arayın erkek arkadaşınızı, böyle evde içimize sinmedi, sizleri daha iyi ağırlamak isteriz diye salonda nisana karar verdik diyin olsun bitsin
Ama zamanı geldiğinde ailen vazgeçtik demesin :)

Ya ne gerek var. Yapın hepsini bir arada. Benim annem de çok meraklıydı gösterişli nişana. Anne benim hayatım benim nişanım evde yapılacak dedim. Annene baştan ne istediğini söylemeliydin.

Anneni neden bulaştırdın ki ben şöyle istiyorum diyecektin anne babanı karşına alıp oldu bitti

Şimdi de karşı tarafa karar verdim böyle diye söyleyeceksin

Nişanı salonda yapılması büyük olduğunu göstermez. Ben salonda yaptım nişanımı. Eve kalabalık sığdıramam, hizmeti temizliği ayrı dert diye. Meyve suyu ve kuruyemiş dağıttık. Bol bol dans edip eğlendik. Ev de tertemiz kaldı.. Tavsiye edilir.

Eger nisanla dugun arasinda 1 seneden fazla bir ara olacaksa salon tutarak büyük nişan yapın derim. Ben salon nişanı yaptım ve emin ol dugunumden daha cok eglendim nisanimda. Düğün zamani ayrica bir de ev düzenleme kosturmacasi olacak hic birsey anlamayacaksiniz düğünden. Hayatinda 1 kere evleniceksin o da şaşafatlıca olsun derim :)[/QUOTED

Düğün önümüzdeki Ekim yada nisana uzayacak ancak oluyor

Dogru anladiysam eger Ekim 2017 yada Nisan 2018 ise araya bir salon nişanı eklemekten zarar gelmez eğer maddi sorununuz yoksa. Ve dedigim gibi düğün zamani daha stresli oluyorsun hep birseyler yetistirme telaşı falan anlamiyorsun yaptığın şölenden.

Merhabalar,

Ben dün nişan için alışveriş yaptım eve geldim bana ya kızım ben babanla konuştum o kadar kişi eve sığmaz biz nişanı yaza salonda yapalım demesiyle çıldırmam bir oldu... Ben tam 1 aydır her gün sordum anne istersen salonda yapabiliriz dedim istersen evde dedim hayır kesin kararım dedi şimdi gelmiş bana böyle diyor :KK43:(
Şimdi diyorum ki ben erkek arkadaşımla konuştum bak onlar da kendini öyle ayarlanmış sen napıyorsun dedim olmaz bu şekilde konuşmadık dedim o an öle düşündüm şimdi böyle düşünüyorum babanın üstüne laf söylemem kıramam diyor dün geceden beri sinirden uyuyamıyorum :KK43:(
Ne yapmalıyım bana bir akıl verin bu süreçte :KK43:
kendin nasıl istiyorsan o konuda diret

Back
X