Aradaki 10 yaş..

İşte siz duyumlarınızla ben yaşadıklarımla yorum yapıyorum. 20’li yaşlarda cinsel problem yaşanmayacağının garantisi mi var?

Üstelik bu adam 35’inde. 55’ine daha 20 yıl var

Kişilikleriniz uygunsa, uyumlu ve mutluysanız yaş olarak bir sıkıntı olmaz. Kendimden 9 yaş büyük nişanlım olmuştu. Adamın yanında son derece olgun kalmaktan, onun olmamışlığı ve çocukluğu ile uğraşmaktan bıkmış bir şekilde sonlandırdım ilişkiyi. Birliktelik huzur,anlayış, uyum ve mutlulukla kaliteye ulaşıyor. On yaş, beş yaş filan kıstas değil asla. Üstelik 35 yaş ta gayet genç bir yaş bir erkek için.ilerisi için de sorun olmaz normal şartlarda. Malum andropoz menopoza göre daha geç etkili oluyor. No problem özetle

Teşekkürler yorumunuz için

Bazı yorumlar bana çok tuhaf geldi. Erkek için 35 yaş çok uygun bence evlenmek için. Üniversite oku , askere git, hayatını oturtmaya çalış derken zaten 30 oluyorlar. İyiyse niye hala 35 yaşında bekar ne demek yahu. 37 yaşında ki harika arkadaşım geçen yıl evlendi mesela. Hala 35-40 arası bekar hem kız hem erkek arkadaşlarım var. Herkes 25te mi evlenmek zorunda.

Konu sahibi kafan uyuyorsa en büyük konu bu. Şevkatli , saygılı,efendi olsun, kafan uysun isterse 15 yaş büyük olsun ki bence 25-35 gayet uygun

20 senelik kocasını tanıyamıyo insanlar yeri geldiğinde, nasıl bu kadar mükkeemmel olduğuna eminsin bu adamın? Ne kadar zamandır tanıyosun, hangi ortamlarda ölçüp biçtin? Zaten zamanı geldiğinde ciddi bir karar alırsan her şeyden, adamdan da kendinden de eminsin demektir, eminsen ailenin karşısında da dimdik durursun, kendine ve kararlarına saygı göstertirsin duruşunla

Kucuk yaştaki adamla evlilik gibi bir yola cikmaya da ben guvenemezdim. Eşimi tanidigimda 29 degilde 24-25 yasinda olsaydi sevgililigi uzatirdik muhtemelen.

Erkeklerin biraz olgunlaşmasi, is guc birşeyleri halletmeleri 30larda anca oluyor genellersek. Bana 30lardaki erkekler daha guvenli geliyor. Direkt okul hayatindan cikip evlilige dalan erkek yerine...

Kafa yapımız çok uyuyor. Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Yüzde yüz kimse emin olamaz. Bu zihniyetle de düşürsek kimse bir yola çıkamaz. Sadece bir fikir almak istedim ben zaten mantığımın ve yüreğimin sesini ger halukarda dinlerim kim ne derse desin

Daha önce karşınıza çıkan insanlar suan görüştüğünüz kişiyi gözünüzde fazla büyütmenize sebep olmuş

Sağlıklı düşünmek için karşınızdaki insanı ulaşılmaz bir yerde mükemmel görmemeniz lazım.
Normal olmayan birşeyi normal gibi görmek şimdi sorun olmasa ileride sorun olabilir.

Adam illa kötüdür demiyorum ama öyle mükemmel böyle fevkalade diye yaklaşırsanız üzülebilirsiniz işin sonunda.

Evet 24-25 kadın icin belki iyi ama erkek icin sayılmaz.

Bence cok da iyi olur cok da guzel olur tamam mi erkegin yasca buyuk olmasi evlilik icin cocuklar icin avantaj. 25 35 gayette uyumlu. Benim esimle aramda 6 yas var. sorun yasamadik yas farki anlaminda simdiye kadar. Hakkinizda hayirlisi olsun

Ben de siz 35, erkek 25 sandım.
Zaten ataerkil bir toplum olduğumuzdan kadının genç olması cazip olmuyor muydu bizde?
Neden sorun olsun ki.
Kişilikle alakalı o. Benim eşim beni 14 senedir kıskanmaz kısıtlamaz yetersiz hissetmez. Bundan sonra da edeceğini sanmıyorum. Kendini dünyanın en mükemmel adamı olarak görüyor çünkü
Ne güzel kudra.
Mutluluğunuz daim olsun.
Kendini mükemmel görduğü için, eş adayı olarak da mükemmeli istemiş belli ki
Özgüvenin sağlıksız ego'dan gelmeyeni, narsist olmayanı, iki tarafı da mükemmelleştireni, kendi için istediği basariları ve özgurlüğü eşi için de isteyeni, ve kadının da zaten kendine bunu layık göreni, azıyla yetinmeyeni, tavrından tarzından ödün vermeyeni en makulu, en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…