- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
Kocamı 25 yaşında tanısam evlenmezdim heralde zaten ben de o 25ken 17ymişim ama konu bu değil dkfkfflfl. 25 yaş erkeği daha okulu yeni bitirmiş çalışmaya başlamışsa paraya yeni dokunmuş dünya gözüyle hayatı görecekte olgunlasacakta oynasılır sevişilir gezilir ama evlenmezdim ben ki evlenmedim de gittim 30+ İle evlendimKucuk yaştaki adamla evlilik gibi bir yola cikmaya da ben guvenemezdim. Eşimi tanidigimda 29 degilde 24-25 yasinda olsaydi sevgililigi uzatirdik muhtemelen.
Erkeklerin biraz olgunlaşmasi, is guc birşeyleri halletmeleri 30larda anca oluyor genellersek. Bana 30lardaki erkekler daha guvenli geliyor.Direkt okul hayatindan cikip evlilige dalan erkek yerine...
33 bekarım ve sorunluyum galiba :) bı arkadaşım bekardi ve sürekli evlenmeye erkeklere sorunlu derdim biz de bekariz dediğimde kadınlar sorunlu olmazmış:) evlenenlerin hepsi sorunsuz çünküErkek için geçerli dimiben 30 da evlendim çünkü. Valla sorunlu değilim
Bu kadar mükemmel bir adam neden bekar kalmış peki???
Eşim benden 7 yaş büyük gayet iyi anlaşıyoruz fakat bazen gereksiz kıskançlıkları oluyor, ben 27 , eşim 34 yaşında , bence 20 den büyük ise yaşınız sorun yok ..Merhaba birisiyle tanıştım.
Dış görünüşü,eğitimi, ilgi alanları kısacası çoğunlukla uyumluyuz.güzel muhabbet ediyoruz. Daha önce görüştüğüm insanlardan üstün bir karakteri var. sabırlı sakin anlayışlı. Hayallerimiz, yaşam tarzımız aynı.ruh ikizi gibiyiz .
Tek sorun aramızdaki yaş farkı. Bu benim için asla sorun olmaz. Sadece ilerde ciddi adımlar atmaya başlarsak aileye bunu nasıl kabullendirebilirim. Bunu ailesine kabullendirmişler var mı aranızda?
Amin inşallah teşekkür ederim yorumunuz içinBence cok da iyi olur cok da guzel olur tamam mierkegin yasca buyuk olmasi evlilik icin cocuklar icin avantaj. 25 35 gayette uyumlu. Benim esimle aramda 6 yas var. sorun yasamadik yas farki anlaminda simdiye kadar. Hakkinizda hayirlisi olsun
Yooo sen kesinlikle sorunlu değilsin. Hayattan zevk almayı bilen birisin.33 bekarım ve sorunluyum galiba :) bı arkadaşım bekardi ve sürekli evlenmeye erkeklere sorunlu derdim biz de bekariz dediğimde kadınlar sorunlu olmazmış:) evlenenlerin hepsi sorunsuz çünkü
Benim eşimle aramda 11 yaş var. Başta yas farkının çok olduğunu söylediler ama tavırları olumsuz değildi. Tanışınca sevdiler eşimi şimdi yaş kimsenin aklına gelmiyor.Merhaba birisiyle tanıştım.
Dış görünüşü,eğitimi, ilgi alanları kısacası çoğunlukla uyumluyuz.güzel muhabbet ediyoruz. Daha önce görüştüğüm insanlardan üstün bir karakteri var. sabırlı sakin anlayışlı. Hayallerimiz, yaşam tarzımız aynı.ruh ikizi gibiyiz .
Tek sorun aramızdaki yaş farkı. Bu benim için asla sorun olmaz. Sadece ilerde ciddi adımlar atmaya başlarsak aileye bunu nasıl kabullendirebilirim. Bunu ailesine kabullendirmişler var mı aranızda?
kendisi kadar mükemmeli çıkmamıştırBu kadar mükemmel bir adam neden bekar kalmış peki???
Ben sizi hep evli biliyordumÇok ayıp etmişsin panpa ben mükemmelim ve bekarım...bekar insanlar mikemmel olamıyor mu
Dediğiniz şeyi yaşadım galiba, ben 25 yasimdayken 35 yas biriyle tanismistik ailemi filan merak etmek yerine ayak numarami ayak seklimi soruyordu30-40 yaş arası hic evlenmemiş erkekler bana her zaman sorunlu gelir:) ınce eler sık dokur ve ömür törpüleridir
Yani 7 8 den fazlasını sorun ederler10 yaş fark normal ki
Bana göre ideali 5-10 yaş arası olmalı zaten,garipsenecek sorun edilecek birşey gibi gelmiyor bana
Ailen illa yaşıtın olsun mu ister? Var mi takıntıları bu konuda?
Ahaha aynı durum bende de mevcut benimde pek çok hastalıpım var enerjik hergün bir yere gitmek isteyen biriyle asla yapamam. Dingin sakin rahat olmak isterimBen 10 yaş fark olsun isterdim desem çok mu tuhaf olur. Ama benim yaşım 34 . Hastalıklarımdan dolayı biraz ağır kanlıyım. 44 yaşındaki birisi ile daha iyi anlaşırım diye düşünüyorum. Benim durumum farklı.
siz 25 yaşındaymışsınız. Yani 20li yaşlar gençlik dönemi. Sizin durumu Bilemedim. Hayırlısı olsun.
Iyi de ha 8 ha 10 cok bi fark yokYani 7 8 den fazlasını sorun ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?