Aradığım aşk engelleriyle geldi ne yapmaliyim:(

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
Aşk hic ummadiginiz bir yerden ummadiginiz bir zamanda ve hic ummadiginiz kadar hayal etmediginiz kadar karsiniza ciktiysa karşılıklı bir aşk serüvenine kapildiysaniz ne yapardiniz??Bir yandan aile engelleri yuzunden kavusamama korkusu bir yandan da kaybetme korkusu siz olsaydiniz ne kadar direnirdiniz??

Aşk hic ummadiginiz bir yerden ummadiginiz bir zamanda ve hic ummadiginiz kadar hayal etmediginiz kadar karsiniza ciktiysa karşılıklı bir aşk serüvenine kapildiysaniz ne yapardiniz??Bir yandan aile engelleri yuzunden kavusamama korkusu bir yandan da kaybetme korkusu siz olsaydiniz ne kadar direnirdiniz??

Engeline bagli, engel var engel var yani.. mantikli davranmak lazim bence ask nedir ki gelip gecici mantiginla degerlenri olayi, bir butunuyle bak olaya, sirf adamin kasi gozune kanip bodoslama dalma yani

Önsözü de alalım please... :KK51:

Mezhep farklılığı mi ? Eğer öyleyse aileleri ikna yoluna gitmeli .Tabi bu iki tarafın sabrına bağlı.. Ama size tavsiyem 3 .kişileri iliskinize karıştırmayın. Sonra çok yıpratıcı oluyor. Eğer gerçekten seviyorsanız birbirinizi sabretmelisiniz. Sonuna kadar gitmelisiniz..Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah yardımcınız olsun..Dua edin..

Neye direniyoruz?
Engel ne?
Sorun çıkaranlar kim?
Sorun çıkaran benim ailem sevdigim insan maddi durumu normal benim ailemin daha iyi ailem benim maddi sikinti cekmemi istemiyor birde mesafe engeli var ailem onlara yakin evlenmemi istedi hep sevdigim insanla ayni sehirden degiliz sehirler arasinda 6 saatlik yol var:(

Bu 6 saat ayni bolgelerdeyse pek sorun olmaz. Farkli bolgedeyse sorun olur yani senin icin.

Mezhep farklılığı mi ? Eğer öyleyse aileleri ikna yoluna gitmeli .Tabi bu iki tarafın sabrına bağlı.. Ama size tavsiyem 3 .kişileri iliskinize karıştırmayın. Sonra çok yıpratıcı oluyor. Eğer gerçekten seviyorsanız birbirinizi sabretmelisiniz. Sonuna kadar gitmelisiniz..Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah yardımcınız olsun..Dua edin..
Allah razi olsun Amin cumlemiz icin. mezhep farkliligi da var ama diger engellerden ona gelmeye sira gelmedi.engel ailem mesafe ve maddi sorunundan dolayi olumlu bakmiyorlar:(

Doğru adam ise '' Allah da nasip etmişse, hiç bir engelli tanımazdım''.

bence önemli olan fedakarlık yaparsanız değecek bir insansa hiç düşünmeyin arakasından gidin derim ben sonuçda 6 saat fazla da sayılmaz gider gelirsin ailenin yanına sonuçda aynı şehirde de olsan hergün görüşemezsiniz hayat telaşından maddiyata gelince ben olsam fazla önemsemem önemli olan ben o adamla mutlu muyum zengin biri ile evlensen belki sevmeyeceksin bunlaarı göz önünde bulundur bence hakkında hayırlısı olsun

Back
X