Aradığım aşk engelleriyle geldi ne yapmaliyim:(

O yabanci bir sehirde is bulma sikintisi maddiyat sorunu yasariz diyor.birde benim yasadigim sehrin hayat sitandartlari onunkine gore daha pahali.Gelmiyorsa ben gitmelimiyim bilmiyorum:KK43:

Ohoo sen simdiden kanmissin bile adamin dediklerine, benim kocamda diyor aynisini burda cevrem var bilmem ne soyle boyle ik mik yemeyin bu laflari , simdi kabul edersen omur boyu katlanmak zorunda kalirsin, ayrica farkindaysan o standartlari yuksek sehirde yasamissin simdiye kadar alisabilecekmisin peki kocanin sana verdigi yada sana dayattigi sartlara ?
Sonrada ekonomik sorunlar aile ile arandaki sorunlar o sehre alisamaman hepsi buyuyup buyuyp dugunden 4-5 ay sonra buraya baska bir konu olarak acilacak.
Kesinlikle maddiyatci bir insan degilim ama mantikli biriyimdir, adam senin icin fedakarlik yapsin sen onun icin yapma diyorum kisacasi.

roman yazmıyosunuz. derdinizi anlatın da bişeyler söyleyelim.
☺icimden gelenleri siraladim mazur gorun lutfen anlatayim arkadasima

benim ailem engel yaratiyor.sevdigim insan maddi durumu normal benim ailemin daha iyi ailem benim maddi sikinti cekmemi istemiyor birde mesafe engeli var ailem onlara yakin evlenmemi istedi hep sevdigim insanla ayni sehirden degiliz sehirler arasinda 6 saatlik yol var ne Onun benim sehrimle bir ilgisi var nede benim Onun şehriyle bir ilgim var ikiyabanciyiz sözde

Ohoo sen simdiden kanmissin bile adamin dediklerine, benim kocamda diyor aynisini burda cevrem var bilmem ne soyle boyle ik mik yemeyin bu laflari , simdi kabul edersen omur boyu katlanmak zorunda kalirsin, ayrica farkindaysan o standartlari yuksek sehirde yasamissin simdiye kadar alisabilecekmisin peki kocanin sana verdigi yada sana dayattigi sartlara ?
Sonrada ekonomik sorunlar aile ile arandaki sorunlar o sehre alisamaman hepsi buyuyup buyuyp dugunden 4-5 ay sonra buraya baska bir konu olarak acilacak.
Kesinlikle maddiyatci bir insan degilim ama mantikli biriyimdir, adam senin icin fedakarlik yapsin sen onun icin yapma diyorum kisacasi.
O bir iki seneligine gelir yasarim ama temelli kalamam dedi.Sevdigim gelirsede sikinti yasariz gelmezsede yasariz.Bende sizin gibi dusunuyordum mantigimla hareket ediyordum kesin ve nett idim ta ki Onu taniyip bu aşk denen duyguya kapilinca cok caresizim:(

☺benim ailem engel yaratiyor.sevdigim insan maddi durumu normal benim ailemin daha iyi ailem benim maddi sikinti cekmemi istemiyor birde mesafe engeli var ailem onlara yakin evlenmemi istedi hep sevdigim insanla ayni sehirden degiliz sehirler arasinda 6 saatlik yol var ne Onun benim sehrimle bir ilgisi var nede benim Onun şehriyle bir ilgim var ikiyabanciyiz sözde:KK43:
Ailen deil sen ver kararı yaşıyacak olan sensin benim kararimca yinede sen bilirsin

O bir iki seneligine gelir yasarim ama temelli kalamam dedi.Sevdigim gelirsede sikinti yasariz gelmezsede yasariz.Bende sizin gibi dusunuyordum mantigimla hareket ediyordum kesin ve nett idim ta ki Onu taniyip bu aşk denen duyguya kapilinca cok caresizim:KK43:

yuz yuze ne kadar gorustunuz bence cok fazla kaptiriyorsun kendini cok guveniyorsun ve her dedigine inaniyorsun.. cok tehlikeli

Internet deyince soru isaretleri geliyor akla hemen ama biz o sorunlari hallettik ailesi beni benim ailem onu biliyor istemeye gelmek istiyorlar benim ailemde tanişalim dedi ben arada kalirsam diye edemiyorum:KK43:

ne kadar zamandır birliktesiniz? hiç yüz yüze görüştünüz mü?

yuz yuze ne kadar gorustunuz bence cok fazla kaptiriyorsun kendini cok guveniyorsun ve her dedigine inaniyorsun.. cok tehlikeli
Bir kere benim yasadigim sehre grldi beni gormek icin oturup kalkisi samimiyeti bana sicak geldi ikimizde sevdik telefonla gorustuk sonra aileme soyledim oda ailesine gelip istemek istiyorlar ailem taniyalim dedi gercekten arada kalmaktan korkuyorum:(

Evet görüstük en samimi şekilde herseyi konustuk.Benim ailemin Maddi durumu iyi onun normal duzeyde engel olur diye uyardim hersey kabulumdur dedi.

ne kadar zamandır birliktesiniz? yaşlar kaç? iş eğitim durumu nedir? bak bilgi vermen lazım yoksa nasıl yorum yapalım.

Bir kere benim yasadigim sehre grldi beni gormek icin oturup kalkisi samimiyeti bana sicak geldi ikimizde sevdik telefonla gorustuk sonra aileme soyledim oda ailesine gelip istemek istiyorlar ailem taniyalim dedi gercekten arada kalmaktan korkuyorum:KK43:

yani 1 kere yuz yuze gorusmeden sonra evlilik karari aldin :KK57::KK57::KK57::KK57:
O adamin daha bilmedigin ne sirlari, gormedigin ne yuzleri, tanimadigi ne aliskanliklari vardir farkindamisin ???
bana sorarsan cok cok cok acele ediyorsun isteme falan konusunda, illaki isteme olursa bir yuzuk takilacak ee yuzuk takilincada evlenip tipis tipis daha ne oldugunu kim oldugunu biledigin bir adamla evleni ailesinin de oldugu bir memlekete hayatini gecirmeye gideceksin.
Adam psikopatmi sinirlenince siddet uygularmi, ailesi nasil insanlar ailesiyle iliskisi ne arkadas cevresi nasil ? Bir ton sorun geliyor aklima cidden seninki hayatinla piyango gibi birsey akil alir gibi degil cidden su yazdiklarin
ne askmis arkadas

Evet görüstük en samimi şekilde herseyi konustuk.Benim ailemin Maddi durumu iyi onun normal duzeyde engel olur diye uyardim hersey kabulumdur dedi.
Bence hemen kabul etmeyin ailen ne güzel söylemiş birbirinizi tanimadan ciddiye bindirme ilişkini sonra pişman olan sen olursun bi bakarsin hiç olmiyan şeyler cikar karşına şaşırtır seni yikilirsin
adamin huyunu alışkanlıklarını nasıl biri oldunu fevri davranişları kotü alışkanlıklarını araştır veya iyice tanımadan ciddiye bindirme ilişkini

yani 1 kere yuz yuze gorusmeden sonra evlilik karari aldin :KK57::KK57::KK57::KK57:
O adamin daha bilmedigin ne sirlari, gormedigin ne yuzleri, tanimadigi ne aliskanliklari vardir farkindamisin ???
bana sorarsan cok cok cok acele ediyorsun isteme falan konusunda, illaki isteme olursa bir yuzuk takilacak ee yuzuk takilincada evlenip tipis tipis daha ne oldugunu kim oldugunu biledigin bir adamla evleni ailesinin de oldugu bir memlekete hayatini gecirmeye gideceksin.
Adam psikopatmi sinirlenince siddet uygularmi, ailesi nasil insanlar ailesiyle iliskisi ne arkadas cevresi nasil ? Bir ton sorun geliyor aklima cidden seninki hayatinla piyango gibi birsey akil alir gibi degil cidden su yazdiklarin
ne askmis arkadas
Bende bunları hep d
ne askmis arkadas
Gercekten bende sizin dusunduklerinizin hepsini dusundum güvenemiyordum insanlara kolay kolay ben ona hep soru isaretleriyle gittim oda gucenmeden bana hayatini acti o guveni verdi.Bende ne aşkmis diyorum kendi kendime hep...

Ne dram yaratmışsın ya bi kez görüştüğün insandan. Engeller, imkansızlıklar falan.
Neyine bu kadar inandın güvendin de isteme evlilik muhabbetine girebildin hemen.
Biraz ağır ol bence. Abartmışsın.

Back
X