Aradığım aşk engelleriyle geldi ne yapmaliyim:(

Bence hemen kabul etmeyin ailen ne güzel söylemiş birbirinizi tanimadan ciddiye bindirme ilişkini sonra pişman olan sen olursun bi bakarsin hiç olmiyan şeyler cikar karşına şaşırtır seni yikilirsin
adamin huyunu alışkanlıklarını nasıl biri oldunu fevri davranişları kotü alışkanlıklarını araştır veya iyice tanımadan ciddiye bindirme ilişkini
Ben en az 6 ay uzatirim ailemde bende bu dusuncedeyiz kötü aliskanliklari yok dini inanci tam yumusak huylu biri ama ne olursa olsun bir gelecek soz konusu cok dusunmeliyim karsilikli aşk olmasaydi bu kadar cabalsmazdim gercekten

Ne dram yaratmışsın ya bi kez görüştüğün insandan. Engeller, imkansızlıklar falan.
Neyine bu kadar inandın güvendin de isteme evlilik muhabbetine girebildin hemen.
Biraz ağır ol bence. Abartmışsın.
Öyle ysnsitabilir size hak veriyorum belki size sacmada gelebilir sma bende Oda dini insnlara göre yaşadigimizdan dolayi hayatimiza kimseyi almadik taki evlilik duduncesiyle tsnistik gorustuk fikirlerimiz kisiligimiz uyustu ben onun aradigi kriterlerde biriyim oda benim aradigim kriterlerde ve benim yasadigim bolgede gorucu isulu cok yaygin taliplerim ardi ardina geliyor ben sadece gelen taliplerin arasinda onuda deferlendirmesinide istedim ailemden.Duygularimi bir kenara koyarak.

yani 1 kere yuz yuze gorusmeden sonra evlilik karari aldin :KK57::KK57::KK57::KK57:
O adamin daha bilmedigin ne sirlari, gormedigin ne yuzleri, tanimadigi ne aliskanliklari vardir farkindamisin ???
bana sorarsan cok cok cok acele ediyorsun isteme falan konusunda, illaki isteme olursa bir yuzuk takilacak ee yuzuk takilincada evlenip tipis tipis daha ne oldugunu kim oldugunu biledigin bir adamla evleni ailesinin de oldugu bir memlekete hayatini gecirmeye gideceksin.
Adam psikopatmi sinirlenince siddet uygularmi, ailesi nasil insanlar ailesiyle iliskisi ne arkadas cevresi nasil ? Bir ton sorun geliyor aklima cidden seninki hayatinla piyango gibi birsey akil alir gibi degil cidden su yazdiklarin
ne askmis arkadas
Haklısınız valla şaşırıyorum tanımadan nasil olur da bir iki konuşmayla nasıl ailesine tanıştırır adam piskopat mi evlimi belli deil canım arkadaşı m iyice tanimadan evlenme yoksa elinde çocukla kalidiginda anlarsın neyin ne oldunu biraz zaman iste taniyin birbirinizi
nette ne evli erkeker kendini bekar diye tanıtıyo bence sen bu ilişkiyi iyice düşün vee mantığınla hareket et duygularınla deil sonra olan kadınlara oluyo nediyimki.

yani 1 kere yuz yuze gorusmeden sonra evlilik karari aldin :KK57::KK57::KK57::KK57:
O adamin daha bilmedigin ne sirlari, gormedigin ne yuzleri, tanimadigi ne aliskanliklari vardir farkindamisin ???
bana sorarsan cok cok cok acele ediyorsun isteme falan konusunda, illaki isteme olursa bir yuzuk takilacak ee yuzuk takilincada evlenip tipis tipis daha ne oldugunu kim oldugunu biledigin bir adamla evleni ailesinin de oldugu bir memlekete hayatini gecirmeye gideceksin.
Adam psikopatmi sinirlenince siddet uygularmi, ailesi nasil insanlar ailesiyle iliskisi ne arkadas cevresi nasil ? Bir ton sorun geliyor aklima cidden seninki hayatinla piyango gibi birsey akil alir gibi degil cidden su yazdiklarin
ne askmis arkadas
Haklısınız valla şaşırıyorum tanımadan nasil olur da bir iki konuşmayla nasıl ailesine tanıştırır adam piskopat mi evlimi belli deil canım arkadaşı m iyice tanimadan evlenme yoksa elinde çocukla kalidiginda anlarsın neyin ne oldunu biraz zaman iste taniyin birbirinizi
nette ne evli erkeker kendini bekar diye tanıtıyo bence sen bu ilişkiyi iyice düşün vee mantığınla hareket et duygularınla deil sonra olan kadınlara oluyo nediyimki

Cok zor ayak uydurmak baska bi kulture. 7 bolgeyi gezmis biri olarak soyluyorum.
Çok haklisiniz Ama aşk ve sevgi olunca insan daha az etkilenmez mi?Sevdigim kisi işinde gucunde hayatini devsm eder ben ev hanimiyim ne kadar zorluk cekerim??bilemiyorum

nette ne evli erkeker kendini bekar diye tanıtıyo bence sen bu ilişkiyi iyice düşün vee mantığınla hareket et duygularınla deil sonra olan kadınlara oluyo nediyimki
tanimak icin zaman surecini ayarladim ailesiyle telefonda gorusmeyi dusunuyorum Abim onunla yalniz gorusmek istedi kabul etti.Abimde erkek erkege tanimaya calisacak girdik bir yola hayirlisi.insan bilemiyorki hayat neleri getirir oysa yasadigim bolgede talibim cok ama ona gonlumu kaptirdim direnmeye orta bir yol bulmaya calisiyorum siz arkadaslarimdan fikir almak istedim.

bence önemli olan fedakarlık yaparsanız değecek bir insansa hiç düşünmeyin arakasından gidin derim ben sonuçda 6 saat fazla da sayılmaz gider gelirsin ailenin yanına sonuçda aynı şehirde de olsan hergün görüşemezsiniz hayat telaşından maddiyata gelince ben olsam fazla önemsemem önemli olan ben o adamla mutlu muyum zengin biri ile evlensen belki sevmeyeceksin bunlaarı göz önünde bulundur bence hakkında hayırlısı olsun
Rabbim hayirli kapilar acsin gercekten zor bir durum eger karsilikli aşk olmasaydi ve de benim aradigim kiriterlerde biri bu kadar uzatmaz kestirip atardim.:(

Doğru adam ise '' Allah da nasip etmişse, hiç bir engelli tanımazdım''.
Elimden geleni yapmaya calisiyorum onun sehrinde yasayabilmeye ailemi ikna etmeye ne kadar direnebilirim bilmiyorum:KK43:belkide o benim kismetim de karsima cikti hersey kendi kendine gelisir rabbim yardimcimiz olsun .isin icinden cikmaya cslisiyorum.

Çocuk nereli ? İşi ne ? yaşı kaç ? eğitim durumu ? Bir arkadaş daha sormuş :) Bunlara cevap verirsen daha objektif yorumlar yapılır diye düşünüyorum ?

Çocuk nereli ? İşi ne ? yaşı kaç ? eğitim durumu ? Bir arkadaş daha sormuş :) Bunlara cevap verirsen daha objektif yorumlar yapılır diye düşünüyorum ?
Çocuk elazigli 28 yasinda döner ustasi lise mezunu bende 24 yasindayim ev kiziyim Mardinliyim bende lise mezunuyum.fikirleriniz icin tesekkur edrim

Çok haklisiniz Ama aşk ve sevgi olunca insan daha az etkilenmez mi?Sevdigim kisi işinde gucunde hayatini devsm eder ben ev hanimiyim ne kadar zorluk cekerim??bilemiyorum
Evlilik sandığıniz gibi kolayf deil evlilikte en çok yıpranan %99 kadinlar oluyo hep herşeye kadinlar boyun eğiyor fedakarlik ve vicdan çok önemli evlilikte bu ikisi karşılıklı olmayinca ne sevgi ne saygi kaliyo ortada çok iyi düşün bi tek sevgiyle yürümüyo evlilikker evliliğin yürümesi için bir çok seyin uyuşması ve herşeyin karşılıklı olmadı lazım.

Çocuk elazigli 28 yasinda döner ustasi lise mezunu bende 24 yasindayim ev kiziyim Mardinliyim bende lise mezunuyum.fikirleriniz icin tesekkur edrim
Bence ayaklarının üstünde durmadan çalışıp para kazanmadan evlenme evlenince kocanın eline bakma yoksa seni çook ezerler ailesi olsun o olsun bi işe gir çalış önce sonra pişman olursun

Evlilik sandığıniz gibi kolayf deil evlilikte en çok yıpranan %99 kadinlar oluyo hep herşeye kadinlar boyun eğiyor fedakarlik ve vicdan çok önemli evlilikte bu ikisi karşılıklı olmayinca ne sevgi ne saygi kaliyo ortada çok iyi düşün bi tek sevgiyle yürümüyo evlilikker evliliğin yürümesi için bir çok seyin uyuşması ve herşeyin karşılıklı olmadı lazım.
Cok haklisiniz gercekten :(rabbim yardimiz olsun

Mardin ve Elazig birbirine cok uzak degil. Bu iliskide hangi taraf kendini Ingiltere kraliyet ailesi saniyor merak ettim?
Bir Diyarbakirli olarak soruyorum..

Back
X