Aradığım aşk engelleriyle geldi ne yapmaliyim:(

engelin ne olduğuna bağlı
benim ailem sevdigim insan maddi durumu normal benim ailemin daha iyi ailem benim maddi sikinti cekmemi istemiyor birde mesafe engeli var ailem onlara yakin evlenmemi istedi hep sevdigim insanla ayni sehirden degiliz sehirler arasinda 6 saatlik yol var ne Onun benim sehrimle bir ilgisi var nede benim Onun şehriyle bir ilgim var iki yabanciyiz sözde:(

Aşk hic ummadiginiz bir yerden ummadiginiz bir zamanda ve hic ummadiginiz kadar hayal etmediginiz kadar karsiniza ciktiysa karşılıklı bir aşk serüvenine kapildiysaniz ne yapardiniz??Bir yandan aile engelleri yuzunden kavusamama korkusu bir yandan da kaybetme korkusu siz olsaydiniz ne kadar direnirdiniz??
Bu aşk mı yoksa sevdami eğer aşk ise engelleriniz aşılmaz ise vazgeçin hatta karsi tarafı da üzmeyin çünkü aşk demek geçici bi duygu
yok eğer yasadiklariniz sevda ise o zaman aşılmicak engel yoktur sevda demek karşi cinsi kendinden fazla sevmektir hiç unutmamaktir hatta laf olsun diye deil beraber yaşayıp beraber ömru tamamlamaktır hatta onun için yeri geldiğin de kendini feda etmektir her konuda... önce senin duygularin aşk mı sevdamı önce bunu netleştir kafanda
eğer sevda ise aile de karşımı bilmiyirum ama tek şunu biloyom eğer evlilik diye bi engeliniz var ise üstelik çocunuz var ise karşı tarafı üzmeden vazgeçin bu sevdadan aranizdaki engel evlilikmi yoksa ailenizmi karşı sevginizr

bence önemli olan fedakarlık yaparsanız değecek bir insansa hiç düşünmeyin arakasından gidin derim ben sonuçda 6 saat fazla da sayılmaz gider gelirsin ailenin yanına sonuçda aynı şehirde de olsan hergün görüşemezsiniz hayat telaşından maddiyata gelince ben olsam fazla önemsemem önemli olan ben o adamla mutlu muyum zengin biri ile evlensen belki sevmeyeceksin bunlaarı göz önünde bulundur bence hakkında hayırlısı olsun
Amin Allah razi olsun cumlemizin insallah.Çok haklisiniz bir omur yasamak istedigim insan icin fedakarliklara adim atmaktayim insallah.
Benim dusuncem hic bir zaman maddiyat uzerinden olmadi ailemle bu yuzden hep atistik gelen goruculerin ilk olarak Maddiyatiyla ilgilenirlerdi ben buna cok kizardim

Engeline bagli, engel var engel var yani.. mantikli davranmak lazim bence ask nedir ki gelip gecici mantiginla degerlenri olayi, bir butunuyle bak olaya, sirf adamin kasi gozune kanip bodoslama dalma yani
Engel yaratan benim ailem sevdigim insan maddi durumu normal benim ailemin daha iyi ailem benim maddi sikinti cekmemi istemiyor birde mesafeengeli var ailem onlara yakin evlenmemi istedi hep sevdigim insanla ayni sehirden degiliz sehirler arasinda 6 saatlik yol var:(
Boyu boyumu huyu huyuma karakteri dusunleri ruh ikizim.hersey bir anda gelisti ki tutulduk..

benim ailem sevdigim insan maddi durumu normal benim ailemin daha iyi ailem benim maddi sikinti cekmemi istemiyor birde mesafe engeli var ailem onlara yakin evlenmemi istedi hep sevdigim insanla ayni sehirden degiliz sehirler arasinda 6 saatlik yol var ne Onun benim sehrimle bir ilgisi var nede benim Onun şehriyle bir ilgim var iki yabanciyiz sözde:KK43:
bu mudur yani

Neye direniyoruz?
Engel ne?
Sorun çıkaranlar kim?
bağlı

benim ailem engel yaratiyor.sevdigim insan maddi durumu normal benim ailemin daha iyi ailem benim maddi sikinti cekmemi istemiyor birde mesafe engeli var ailem onlara yakin evlenmemi istedi hep sevdigim insanla ayni sehirden degiliz sehirler arasinda 6 saatlik yol var ne Onun benim sehrimle bir ilgisi var nede benim Onun şehriyle bir ilgim var ikiyabanciyiz sözde:(

Neye direniyoruz?
Engel ne?
Sorun çıkaranlar kim?

benim ailem engel yaratiyor.sevdigim insan maddi durumu normal benim ailemin daha iyi ailem benim maddi sikinti cekmemi istemiyor birde mesafe engeli var ailem onlara yakin evlenmemi istedi hep sevdigim insanla ayni sehirden degiliz sehirler arasinda 6 saatlik yol var ne Onun benim sehrimle bir ilgisi var nede benim Onun şehriyle bir ilgim var ikiyabanciyiz sözde

Engel yaratan benim ailem sevdigim insan maddi durumu normal benim ailemin daha iyi ailem benim maddi sikinti cekmemi istemiyor birde mesafeengeli var ailem onlara yakin evlenmemi istedi hep sevdigim insanla ayni sehirden degiliz sehirler arasinda 6 saatlik yol var:KK43:
Boyu boyumu huyu huyuma karakteri dusunleri ruh ikizim.hersey bir anda gelisti ki tutulduk..

aileni razi et madem cocugun isi yok mu ? Birde mecburmusun evlenince tasinmaya neden kadin erkegin oldugu sehre gidecek diye bir sart/kanun falan mi var ?

benim ailem engel yaratiyor.sevdigim insan maddi durumu normal benim ailemin daha iyi ailem benim maddi sikinti cekmemi istemiyor birde mesafe engeli var ailem onlara yakin evlenmemi istedi hep sevdigim insanla ayni sehirden degiliz sehirler arasinda 6 saatlik yol var ne Onun benim sehrimle bir ilgisi var nede benim Onun şehriyle bir ilgim var ikiyabanciyiz sözde:(

aileni razi et madem cocugun isi yok mu ? Birde mecburmusun evlenince tasinmaya neden kadin erkegin oldugu sehre gidecek diye bir sart/kanun falan mi var ?
Çocugun isi gucu var.ilk basta ailem şart kostu gelip bizim sehire yerlesirse kabul ederiz cocuk isinden dolayi gelemiyor :(

benim ailem sevdigim insan maddi durumu normal benim ailemin daha iyi ailem benim maddi sikinti cekmemi istemiyor birde mesafe engeli var ailem onlara yakin evlenmemi istedi hep sevdigim insanla ayni sehirden degiliz sehirler arasinda 6 saatlik yol var ne Onun benim sehrimle bir ilgisi var nede benim Onun şehriyle bir ilgim var iki yabanciyiz sözde:KK43:
eger gerçekten sevipte çoook iyi taniyosan gelecek düşunmen yerinde ama aileni deil önce kalbini sonra o adamin nasil biri oldunu tani ve ona göre hareket et bence çünkü bi ömür boyu yaşıyacak olan sensin ailen deil
yani senin içinin ısınıp ısınmaması iki tarafın kafa yapıları yani düşünclerin uyuşup uyusmaması huylar ve alışkanlıklarönemli bunlara gore karar ver ben olsam öyle yapardım aile deil sen vercen karari sonuçta yaşıyacak olan sensin♡☆

Son düzenleme:
Çocugun isi gucu var.ilk basta ailem şart kostu gelip bizim sehire yerlesirse kabul ederiz cocuk isinden dolayi gelemiyor :KK43:

Valla seni istiyorsa gelir illaki sen kanma o is bahanesiyle memleketine yerlesme cabasinda olan adamlari.

Icerik merak edilsin de alinsin die yazilmis roman arka kapagi gbi olmus:KK53:

Eee:KK51:

☺benim ailem engel yaratiyor.sevdigim insan maddi durumu normal benim ailemin daha iyi ailem benim maddi sikinti cekmemi istemiyor birde mesafe engeli var ailem onlara yakin evlenmemi istedi hep sevdigim insanla ayni sehirden degiliz sehirler arasinda 6 saatlik yol var ne Onun benim sehrimle bir ilgisi var nede benim Onun şehriyle bir ilgim var ikiyabanciyiz sözde:KK43:

Valla seni istiyorsa gelir illaki sen kanma o is bahanesiyle memleketine yerlesme cabasinda olan adamlari.
O yabanci bir sehirde is bulma sikintisi maddiyat sorunu yasariz diyor.birde benim yasadigim sehrin hayat sitandartlari onunkine gore daha pahali.Gelmiyorsa ben gitmelimiyim bilmiyorum:(

evliler mi acaba? yoksa akraba mısınız:S
Hicbiri ikimizde evlilige haziriz sevdigim 28 yasinda ben 24
benim ailem engel yaratiyor.sevdigim insan maddi durumu normal benim ailemin daha iyi ailem benim maddi sikinti cekmemi istemiyor birde mesafe engeli var ailem onlara yakin evlenmemi istedi hep sevdigim insanla ayni sehirden degiliz sehirler arasinda 6 saatlik yol var ne Onun benim sehrimle bir ilgisi var nede benim Onun şehriyle bir ilgim var ikiyabanciyiz sözde

Back
X