- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Aha hemso buldum kendime :)Rica ederim. Bende Diyarbakırlıyım, kültür olarak çok uzak diilsiniz, ne zamandan beri görüşüyorsunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha hemso buldum kendime :)Rica ederim. Bende Diyarbakırlıyım, kültür olarak çok uzak diilsiniz, ne zamandan beri görüşüyorsunuz ?
Üzülerek söylüyorum benim ailem..Mardin ve Elazig birbirine cok uzak degil. Bu iliskide hangi taraf kendini Ingiltere kraliyet ailesi saniyor merak ettim?
Bir Diyarbakirli olarak soruyorum..
Mardin ve Elazig birbirine cok uzak degil. Bu iliskide hangi taraf kendini Ingiltere kraliyet ailesi saniyor merak ettim?
Bir Diyarbakirli olarak soruyorum..
Üzülerek söylüyorum benim ailem..
Nasılsa benim gibi küçük çocuğunuz da yok ben senin yerinde olsam işe girip calisir ondan sonra evlenirdim evlenirken bile calisiyo olurdim en azindan evlendiğinde Allah göstermesinde kavga olduğunda kocaniz size getirdiği ekmeği sürmez ortaliğa calisirsaniz hiç olmazsa sizin de evde sözünüz geçer çünkü bu zamanda parası oolan konuşuyo...Cok haklisiniz gercektenrabbim yardimiz olsun
Nasılsa benim gibi küçük çocuğunuz da yok ben senin yerinde olsam işe girip calisir ondan sonra evlenirdim evlenirken bile calisiyo olurdim en azindan evlendiğinde Allah göstermesinde kavga olduğunda kocaniz size getirdiği ekmeği sürmez ortaliğa calisirsaniz hiç olmazsa sizin de evde sözünüz geçer çünkü bu zamanda parası oolan konuşuyo...Cok haklisiniz gercektenrabbim yardimiz olsun
2 ay ama hersey o kadar gelisti ki bunun sebebi sevdigim insanin tek temenisinin mutlu bir evlilik kurmasi benim acelem yok ama bir yandanda toplum tarafindan benim taliplerim gelince ailem degerlendirmemi istiyor.sevdigim insanla gorustugum sure icerisinde 4 gorucum geldi reddettimRica ederim. Bende Diyarbakırlıyım, kültür olarak çok uzak diilsiniz, ne zamandan beri görüşüyorsunuz ?
Benim abim diyarbakirda memur diyarbakira gelmistim elazigla diyarbakirin kultur farki insanlarin samimiyeti nasil benziyor mu??Bizde ortada duran şehir olarak hahahaa![]()
Kiz evi naz evi dogru ailemin sozunden cikmam ama ailemde abartiyor gercekten sevdigim insanda aileside kendi hallerinde zararsiz insanlar bende sevdigim insanda inaniyoruz ki aileler tanisinca guvenirler yumusarlar bir tek benim elazigda yasamami sorun etmeselerKız evi naz evidirCanım ailen iyice araştırmadan rızaları olmadan asla evlenme
![]()
☺☺Aha hemso buldum kendime :)
Maalesef aileler de evleniyor..Çok haklisiniz Ama aşk ve sevgi olunca insan daha az etkilenmez mi?Sevdigim kisi işinde gucunde hayatini devsm eder ben ev hanimiyim ne kadar zorluk cekerim??bilemiyorum
bunlar mı engel?Sorun çıkaran benim ailem sevdigim insan maddi durumu normal benim ailemin daha iyi ailem benim maddi sikinti cekmemi istemiyor birde mesafe engeli var ailem onlara yakin evlenmemi istedi hep sevdigim insanla ayni sehirden degiliz sehirler arasinda 6 saatlik yol var![]()
Kiz evi naz evi dogru ailemin sozunden cikmam ama ailemde abartiyor gercekten sevdigim insanda aileside kendi hallerinde zararsiz insanlar bende sevdigim insanda inaniyoruz ki aileler tanisinca guvenirler yumusarlar bir tek benim elazigda yasamami sorun etmeseler
Haklisin canim Bende bu dusuncedeyim hatta ailem hayir derse sineye ceker acimizi yasariz omru boyunca insanin bir ailesi olur ama eş cok
Diyemiyorubunlar mı engel?
kız sen engel görmemişsin nolcak bunlardan
evlencem yaşayıp görcem diyceksin o kadar
Allah razi olsun sizin ve buradaki arkadaslari görüşü fikri cok katkisi oldu düşüneğim..Her ince ayrintisina kadar...Çok yeni tanışıyorsunuz. Ailenin tedirgin olması normal çünkü tanımıyorlar , sende tanımıyorsun ! Zaman ver acele etme ben olsam kafadan 1 yıllı göze alırdım. 1 kez görüşme ile olucak şey diil yani. Elazığ ile Diyarbakır'ın kültürlerinin çok farklı olduğunu düşünmüyorum, Merkez de mi bu çocuk ? O da önemli , Diyarbakır büyük bir şehir çevre illere göre daha gelişmiş ama aşağı yukarı doğu şehirlerinin kültürleri aynıdır. Bir şey daha kafama takılıyor Mardin- Elazığ çok uzak şehirler diil. Neden sadece 1 kez görüşme oldu ? Benim bir arkadaş (erkek) vardı , sevgilisi Nevşehir'den, Çocukta Bursa da idi ona rağmen her ay atlardı otobüse (Bursa'dan Nevşehir'e direkt uçak seferi o zamanlar yoktu). Görüşürdü. 2 ay kimse deli gibi bağlanmaz çünkü reel hayatta paylaşım yok . Telden görüşmeler , msj falan güzel sözcüklere sözlere kanma erkek milleti çok söz verir yazar çizer , duygularını kontrol altında tut, mantığın ön planda olsun. Yanlış bir şey görünce şunu deme : ''DÜZELİR''.
Allah razi olsun sizin ve buradaki arkadaslari görüşü fikri cok katkisi oldu düşüneğim..Her ince ayrintisina kadar...
Aileler acisindan sorun olmaz kultur farki fazla yok birbirlerini taniyinca yumusarlar insallahMaalesef aileler de evleniyor..
Amin allah razi olsun çok dua ediyoruz sevdigimle allah kerim. Rabbim yardimcimiz olsun bir hayir kapisi acsin.Rica ederim . Allah hayırlısını nasip eder inş. Bol bol dua et allah doğru olanı gösterecektir.