Araftayım yaş farkı :(

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır yoktun forumda bi ilişkim var 3 ay oldu tanışalı lakin aramızda bi sorun var ben 31 yaşında o 26 aramızda beş yaş var ikimiz de memuruz kendimden küçük biriyle evlilik olur mu yolda bile yürürken herkes bize bakıyor gibi ablası gibi mi duruyorum acaba düşüncesi hep şimdilik herşey tozpembe ilerde yA sorunlar çıkarsa ben çok ağır bi kızım o biraz da konuşkan bazen hareketleri çocuksu geliyor bi de hiç kıskanç değil bana karşı o sorun etmiyor yaş farkını annesine anlatmış iyi tanıyın birbirinizi demiş ama ben inanmıyorum anlattığına güven sorunu da var bir de baştan yaşını bana 27 demişti meğerse 92 liymiş kafam çok karışık acaba öylesine mi takılıyor düşünceleri bu zamanda erkekler çok güzel rol yapıyor benimde yaşım gereği çok flört edecek vaktim Yok

Valla şuraya 10 yaş büyük erkeği seviyorum diye konu açılıyor da çoğu o kadar yaş normal diyor:)) hiç de kadınlar önce çökmüyor o eskidenmiş. Hee olgunluk açısından bilemem o da kişiden kişiye değişir. Sonuçta akıl yaşta değil başta.

Erkeklerin küçük olması büyük ihtimal sorun bence.şuan için ikinizde gençsiniz bu aşamada çok göze batmaz.erkekler genç kadın istiyor her daim.aynı sorunu bende yaşıyorum yaşım 34 ama bütün taliplerim benden küçük boyum uzun olduğu halde küçük gösteriyorum ondan sanırım.evlilik zaten zor yaş farkıyla riske atmayın bence

Canım valla biz esimle aynı yaştayız eşimin bazı hareketleri bana da cok cocuksu geliyor, bir de onda bir tek kırışıklık beyaz yokken ben de dolu.. zaten bayanlar erken yıpranıyor bir de 5 yaş genç bir erkek yani aslında cok cok kucuk degil ama iyi degerlendirip dusunun

Korkum ilerde gözü dışarı kayar mı sonuçta şu an düşünceler i çocuksu olabilir bu arada ikimizde memuruz

Aklınıza soru işaretleri girmiş bile bunlar varken evlensen bu adamla ne kadar mutlu olabilirsin ki.

Hep kendini yaşlı hissedeceksin bu fark çok belirgin anladığım kadarıyla size takıntı olur ileride gibi geliyor.

Kendinize bunu yapmayın. Güven problemi var diyorsun zaten yol yakınken dön sen

Bence hiç de sorun değil ben etrafımdan çok duyuyorum kadının daha büyük olmasını. İlişkinin dümenini erkeğe bırakıyoruz da çok mu iyi oluyor kadın daha iyi yürütür bence. Ayrıca siz yaş maş muhabbeti yapmadığınız sürece sorun olmaz bence yaşlı teyzeler gibi yaşa takılıp kalmayın

Benden küçük birini istemem . Saçma duruyor ya kadının erkekten büyük olması .

Yaşı sorun ettiniz belli ki
Ama daha büyük sorun güven
Bu konuyu da bu yüzden açtınız tahminimce

GÜVEN yoksa o ilişki bitmeye mahkumdur
sevgi saygı aşkta biter güven olmadığında

Gözü dışarı kayacak adamın her türlü kayar. Eşi kendinden 10 yaş küçük adam da aldatıyor mayası bozuksa. Tek sorun yaşsa bence o sorun kabul edilmez. Kafalar ve kalpler birse gerisi önemsiz bana göre. Ben kendimden küçük bir erkekle hiç anlaşamadım ama anlaşıyor olsam yaşa takılmazdım çok.

Evet güvenim baştan bana yaşını 27 deyip 25 çıkması bunu da tesadüf sonucu öğrenmem bi de kıskanç olmaması acaba öylesine mi takılıyor benle düşüncesi

Annesi demişki kadınların belli yaş sonra cinsel isteği azalıyor tek sorun bu olabilir bu demiş aranızda ilerde

Korkum ilerde gözü dışarı kayar mı sonuçta şu an düşünceler i çocuksu olabilir bu arada ikimizde memuruz
Olabilir o yüzden yaşı küçük erkekle olmaz dedik genelde. Çünkü büyükleri bile yapıyor bu modellerin. Ha belkide size az bulunur cinsinden temiz ahlaklısı denk gelmiştir iyi tanı ölç biç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…