Araftayım yaş farkı :(

Annesi demişki kadınların belli yaş sonra cinsel isteği azalıyor tek sorun bu olabilir bu demiş aranızda ilerde

Benim Annem de erkeklerin belli yaştan sonra pipisi kalkmiyor tek sorun bu olabilir dedi aramizda ileride de:)

sen de anasına diyeydin ki teyzecim asıl erkeklerin kuşu erkenden susuyor. kadın 60 yaşında bile olsa her daim hazır. ayrıca senin oğlun en azgın dönemlerini bir kadının en azgın dönemlerinde geçirecek. bunu da unutma diyeydin.

tabi sonrasında okkalı bir ayrılık gelebilir o ayrı:)

Hiç sorun değil aralarında 10 yaş olup evli olan kadınlar var. Hiçbir problem yok. Bence bu kültürel bir ogrenmislik. Eğer erkek beş yas buyuk olsaydı sorgulamak aklınıza bile gelmezdi. Anlaşıyor ve seviyorsanız sorun değil. Ama bunu kafaya çok takip asamayacaksaniz o zaman sorun. O zamanda yaş farkı sorun oldu diyeceksin. Fakat aslında sizin olumsuz algilanmanizdan sorun olacak. Olaylar değil bizim bunları nasıl algıladığimiz onemli

Ben istedim annesine anlatmasını ailesine pardon ilerde yarı yolda kalmamak için ama annesiyim düşünceleri çok tuhaf geldi bana Yok makyaj a kanma Yok cinsel istek azalır

Eşim benden 4 yaş küçük hiçte sorun yaşamıyoruz çok mutluyuz ben yaşımj göstermiyorum o büyük gmsteriyo yuvarlanıp gidiyoruz

Nasrettin hoca damdan düşmüş beni damdan düşenin yanına götürün demiş :) o yüzden sen bana sor bitanem başına gelmeyen pek bilmez. Benim eşimle aramda 7 yaş var. Kadın daha çabuk çöker algısı doğrudur çünkü toplum kadının omuzlarına yük bindirdikçe bindirir. Tavsiyem sen de o yükleri yüklenme genç kal. Zaten erkeklerin saçı dökülüp göbekleniyor bir süre sonra. Yaşlı görünüyorlar. Ama beni düşündüren annesine sorması. O ne öyle. Benim eşim sormamıştı bu da karar vermemi olumlu yönde etkiledi

Ben sorun olmaz diyecektim de şu annesiyle ilgili kısmı okuyunca koşarak uzaklaşın diyorum.

Annesi demişki kadınların belli yaş sonra cinsel isteği azalıyor tek sorun bu olabilir bu demiş aranızda ilerde

Kahvedeki Hayri abiye sormuş, anneme sordum demiş :)))

Hiçbir yurdum annesi böyle birşey demez..

Aşk yaşa başa bakmaz ama bu adamla olmaz sevgili konu sahibi..

Korkum ilerde gözü dışarı kayar mı sonuçta şu an düşünceler i çocuksu olabilir bu arada ikimizde memuruz

şahsen bunu düşünürdüm, zati erkek milletinin gencecik bebek gibi eşlerini bile aldatma potansiyeli varken, bir de kendimden küçük birinin üzerimde yarattığı kompleksi istemem.

Sahsi fikrim olmaz ama hadi olsun diyelim belki ama siz baska seyler de var demissiniz.

Guven sorunu, fazla hareketli cocuksu vs.

Bence bunlar onemli.

Yasa takilmadan bunlari hallederseniz neden olmasin.

Arafta kalıcak bisey yok
Hayatı bazıları tecrübe eder yaşar ve etrafındakilere anlatır

O etraftakilerde ıkiye ayrılır birincisi ille yaşıyıp bende gorucem diyenler,tabikide istisnalar kaideyi bozma

Ikinci taraftakilerde hiiimmm bu olaylar böyleydi der ve en yakin çıkışı arar yada o işten vazgeçer

Gel gelelim senin mevzuuna
Simdi bende dahil bir çoğumuz eşimizin yaşca bizden büyük olduğunu zamanla doğumların çilelerin hayatın bizi yaslandirip eşlerimizle ya aynı yada daha yaşlı durduğumuzu söyleyebilirim ve etrafındaki çoğu bayan eşinden 5 yaş küçük ve eşlerinden yaşlı gorunuyorlar:))

Simdi sen ne olucak zannediyorsun, seni yıllar yıpratdıkça o dahada genç kalacak ya o seni yaşlı görüp tum genç kadınlara içten içten bakıp gıpta duyup pişman olucak yada sen yaşlanmamak için epey çaba sarf edeceksin secim senin

Anlaşabiliyosanız, güveniyosanız, inanıyosanız yaş kilo vb. şeyler Rakamlardan ibaret bence. Karşınızdaki sizin kadar olgun mu onu tartın, her zaman yaşla doğru orantılı olmuyo olgunluk. kafalar uyuştuktan sonra sorun olacağını sanmıyorum.

Aranızdaki her şey iyiyse tek derdin doğduğunuz yıllar mı?

Zaten bastan yalan söylemis yaş için bile olsa soylememeliydi. 92 liler ayrica 25 oluyo. Ergen bi tipe benziyo ama madem hoslaniyosun bi tanı bak bakalım nasl bi karakteri var uyuyor mu sana

5 yas cok problem degil bence.. ama gec olgunlasiyolar bu bi gercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…