Araftayım yaş farkı :(

92liyse 25 yaşında oluyor. Yaş farkı sorun değil bence ama siz kafa olarak da uymuyor gibisiniz sanki. Bir de kıskanmaması daha iyi değil mi? Niye rahatsız oluyorsunuz kıskanmamasından?

bir de baştan yaşını bana 27 demişti meğerse 92 liymiş
Yavaş gelsin 92'liler 25 yaşında. Baştan yalancı
Bence oluru yok 5 yaş çok fazla. Gelişimciler hala kız çocuklarının gelişim olarak erkekten önde olduklarını söylüyorlar ve bu modern dünyada da aynen devam ediyor. Olgunlaşmamız, bilişsel, ahlaki yapımız erkeklerden birkaç yıl önde. 92li bir erkeğin evleneceği kadın muhtemelen 96 doğumlu falandır. Dış görünüş olarak da yaşıt olunsa bile maalesef erkek her türlü daha küçük duruyor kaldı ki yaşı da zaten sizden küçük. Ha evlenip de mutlu olanlar var falan filan ama çok istisna bana göre. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ben olgun gorunen biriyim. Olgun gorunmedigi surece yasitim biriyle olmazdim komplekse girerdim.
Sen minyon tipli misin kucuk mu gorunuyosun karsindaki nasil bunlar onemli.
Bunun yani sira kafa uyumu ten uyumu falan varsa 5 yasin esamesi okunmaz

Annesine danışmış aramızda ne gib sorun olur diye o da bunu demiş ben de şaşırdım bi de annesi şey demiş yok seni makyajla kandırır kızlar aldanma Of düşünceleri çok çocukça geliyor

5 yaş küçük olması çok büyük bi problem değil ki.. anlaştıktan sonra.. zengin olursunuz

92 liler 25 yasinda yalniz. Ama hepsi 26 der. Yas problem degil ama guven problemi var demissiniz. Bosverin.

Annesi demişki kadınların belli yaş sonra cinsel isteği azalıyor tek sorun bu olabilir bu demiş aranızda ilerde
Off gelip annesinin böyle dediğini mi anlattı akakdldhs.
Yaşımdan dolayı flörte vaktim yok düşünceniz saçma yahu.
Yaşım geçiyor diye yanlış tanımadan mi evlilik yapacaksınız yani ??

O umursamıyorsa siz de umursamayın bence.
Yalnız en baştan yalan söylemesi can sıkıcı. Ek olarak 26 yaş erkeğin evlenmesi için çok genç bir yaş gibi geliyor bana.
En iyisini siz bilirsiniz.

sen zaten kendi cevabini veriyosun cocuk gibi geliyo hareketleri diyosun ablasi gibi duruyorum diyosun simdi problem olmazsa ilerde mutlaka olur haa kaderinde varsa illaki olur ama sen bidusun yinede tum ihtimalleri ileriyi herseyi
Evlenince ya cocuk olunca annen bwnden buyuk de diyebilir cocuguna
Benim esim benden 10yas buyuk ben laf vuruyoeum bazen esime bak kizim baban yaslandi benim daha yasim kac ki cok gencim diye illaki oluyo yani

Konu sahibi annesinin düşüncelerini anlatırken tutumunuz ne oluyor,siz mi irdeliyorsunuz yoksa o mu anlatıp duruyor?

Annesi demişki kadınların belli yaş sonra cinsel isteği azalıyor tek sorun bu olabilir bu demiş aranızda ilerde
Annesi bunu mu demis ogluna nasil bi anneymis huzur mutluluk gecim derdi kalmis onu mu dusunmek kalmis

O da gelip size bunu diyo mantiksiz bi davranis ne bilim bwnim sevgilim bunu dese hah her is bitti orayami geldik derdim net

Cinsellikte her yasta azalabilirde artabilirde insana gore degisir

Annesine danışmış aramızda ne gib sorun olur diye o da bunu demiş ben de şaşırdım bi de annesi şey demiş yok seni makyajla kandırır kızlar aldanma Of düşünceleri çok çocukça geliyor
Bebek gıbı :) bence olmaz cıddı dusunecegını de sanmıyorum.

Ömer Naci Soykan aşk, aşıkların yaşını eşitler demiş çokta dogru soylemis bnce yasin hic onemi yok onemli olan anlasabilmek mutlu olmak ama siz simdiden çelişkidesiniz bnce bu hep icinizi kurcalar gibi

92liler 25 oluyor 26 değil. Ayrıca güven sorunu var diyorsunuz bırakın gitsin. Benim için yaş önemli. 1 2 yaş neyse de 5 6 yaş uygun değil gibi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…