Yok artık, bunu annesi demiş olamaz. Sallıyor.Annesi demişki kadınların belli yaş sonra cinsel isteği azalıyor tek sorun bu olabilir bu demiş aranızda ilerde
Yavaş gelsin 92'liler 25 yaşında. Baştan yalancıbir de baştan yaşını bana 27 demişti meğerse 92 liymiş
Yok artık. Adam çok yalancıAnnesi demişki kadınların belli yaş sonra cinsel isteği azalıyor tek sorun bu olabilir bu demiş aranızda ilerde
çocuk burda deneyelim demek istemiş bence .çok uyanıkYok artık. Adam çok yalancı
Ha 25 ha 27 ne farkeder dimiçocuk burda deneyelim demek istemiş bence .çok uyanık
Off gelip annesinin böyle dediğini mi anlattı akakdldhs.Annesi demişki kadınların belli yaş sonra cinsel isteği azalıyor tek sorun bu olabilir bu demiş aranızda ilerde
merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır yoktun forumda bi ilişkim var 3 ay oldu tanışalı lakin aramızda bi sorun var ben 31 yaşında o 26 aramızda beş yaş var ikimiz de memuruz kendimden küçük biriyle evlilik olur mu yolda bile yürürken herkes bize bakıyor gibi ablası gibi mi duruyorum acaba düşüncesi hep şimdilik herşey tozpembe ilerde yA sorunlar çıkarsa ben çok ağır bi kızım o biraz da konuşkan bazen hareketleri çocuksu geliyor bi de hiç kıskanç değil bana karşı o sorun etmiyor yaş farkını annesine anlatmış iyi tanıyın birbirinizi demiş ama ben inanmıyorum anlattığına güven sorunu da var bir de baştan yaşını bana 27 demişti meğerse 92 liymiş kafam çok karışık acaba öylesine mi takılıyor düşünceleri bu zamanda erkekler çok güzel rol yapıyor benimde yaşım gereği çok flört edecek vaktim Yok
sen zaten kendi cevabini veriyosun cocuk gibi geliyo hareketleri diyosun ablasi gibi duruyorum diyosun simdi problem olmazsa ilerde mutlaka olur haa kaderinde varsa illaki olur ama sen bidusun yinede tum ihtimalleri ileriyi herseyimerhaba arkadaşlar ben uzun zamandır yoktun forumda bi ilişkim var 3 ay oldu tanışalı lakin aramızda bi sorun var ben 31 yaşında o 26 aramızda beş yaş var ikimiz de memuruz kendimden küçük biriyle evlilik olur mu yolda bile yürürken herkes bize bakıyor gibi ablası gibi mi duruyorum acaba düşüncesi hep şimdilik herşey tozpembe ilerde yA sorunlar çıkarsa ben çok ağır bi kızım o biraz da konuşkan bazen hareketleri çocuksu geliyor bi de hiç kıskanç değil bana karşı o sorun etmiyor yaş farkını annesine anlatmış iyi tanıyın birbirinizi demiş ama ben inanmıyorum anlattığına güven sorunu da var bir de baştan yaşını bana 27 demişti meğerse 92 liymiş kafam çok karışık acaba öylesine mi takılıyor düşünceleri bu zamanda erkekler çok güzel rol yapıyor benimde yaşım gereği çok flört edecek vaktim Yok
Annesi demişki kadınların belli yaş sonra cinsel isteği azalıyor tek sorun bu olabilir bu demiş aranızda ilerde
Annesi bunu mu demis ogluna nasil bi anneymis huzur mutluluk gecim derdi kalmis onu mu dusunmek kalmisAnnesi demişki kadınların belli yaş sonra cinsel isteği azalıyor tek sorun bu olabilir bu demiş aranızda ilerde
Bebek gıbı :) bence olmaz cıddı dusunecegını de sanmıyorum.Annesine danışmış aramızda ne gib sorun olur diye o da bunu demiş ben de şaşırdım bi de annesi şey demiş yok seni makyajla kandırır kızlar aldanma Of düşünceleri çok çocukça geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?