araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

merhabalar benimde 22 gün sonra 3 yaşında olacak bir kızım var..bizde ikinciyi istiyoruz..kızım tüp bebekle oldu ama eşimde de bende de sorun yok..yani normal yollardan da kalabilirmişim bundan sonra..bizde denemeye karar verdik..bakalım benim de beklenmeyen adet tarihim 08 aralık :) herkese hayırlı olsun..

Canım hoşgelsin sayfamıza ikinciye istediğinize göre çalışmalara başlamışınızdır o zaman siz :=)))

merhabalar benim hamileliğimde test günümden önce başlayan tek taraflı bıçak saplanır gibi sancım olmuştu hatta hastanedekiler bunun iyi birşey olduğunu söylemişlerdi ondan sonra da hamile olduğumu öğrendim..umarım seninki de bu sebepledir..

sanmıyorum canım şuan çok kötüyüm.umutlanmıştım haifi lekem başladı.ama hala batma devam ediyo.birdaha umutlanmayacam zaten benimki boşuna heveslenme.

koyu deyil çok açık.ama affınıza sıgnınarak söylüyorum orsı yanıyo.iğne batar yada kıramp girer gibi giriyo sol tarafa.farklı belirtiler yaşamıştım bu agrı ilk olmuştu dmemkki pisikolojikmiş

kızlar dr karından ultrasonla baktı sanki bi oluşum var gibi ama tam olarak göremiorum zaten görünmemesi normal daha çok yeni dedi. kan testi yaptı 2 saat sonra sonuç çıktı pozitif :52::52::52: pazartesi tekrar gel ultrasonla yine bakıcam dedi. değer 260 normal mi ki kızlar bu değer bu haftada

canım tebrik ederimmm gözün aydınnn :8: darısı diğer bekleyenlere inşallaah... :16:

merhabalar benimde 22 gün sonra 3 yaşında olacak bir kızım var..bizde ikinciyi istiyoruz..kızım tüp bebekle oldu ama eşimde de bende de sorun yok..yani normal yollardan da kalabilirmişim bundan sonra..bizde denemeye karar verdik..bakalım benim de beklenmeyen adet tarihim 08 aralık :) herkese hayırlı olsun..

batlarımız aynı sayılır-inşallah bebiş haberleri alırız beraberce :emir_bebek:

nesrin6868
NAZLIEFE
EMEL1986

haydiii kızlaaaarr bat ları alayıııım :21:

canlarım ben geldim bebeğim 5 haftalık hemen hemen 1 ay 1 haftalık keseyi gördük 13 aralıktada kalp atışlarını duyccazzz hayal gibi
hiçbiriniz kafaya takmayın bunu bana derlerdide inanmazdım ama öyle rabbim saatinde gününde

canlarım ben geldim bebeğim 5 haftalık hemen hemen 1 ay 1 haftalık keseyi gördük 13 aralıktada kalp atışlarını duyccazzz hayal gibi
hiçbiriniz kafaya takmayın bunu bana derlerdide inanmazdım ama öyle rabbim saatinde gününde

gözünüz aydın Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..kendine çok dikkat et..

8 de hafif kahve leke gelmişti.11 adet tam başlamıştı.11 de canım

e daha 11 gün varmış neden lekelenmen oldu ki acaba idrar yolları enfeksiyonu olabilir mi..benimde oldu mesela hala ben antibiyotik kullanıyorum..çok şiddetli bir kasık sancısı ve kanama olmuştu..sistit olmuşum..sen de bir doktora git istersen..çünkü daha adetine çok varmış ben de dedim adet tarihinse acaba yerleşme kanaması mı ama öyle gibi görünmüyor..idrar yaparken yanma oluyor mu ?

sistit deyilim canım.benim düşükden sonra ilk adetim düzenli oldu.geçen ayda böyle erken oldum.adetin bitsin doktoruma gidecem.neden böyle oluyormuş

Hoşgeldin nazlıcım herşey gönlünce olsun tatlım inş hamileliğini sağlıkla geçirmeni dilerim herşeyin hayırlısı inş :=)

ohhh ne güzel allah tamamına erdirir inş
kaç gün geciktin

Back
X