araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

merhaba kızlar,benimde 9 aralık...son 2 gün :18: tek belirti sık idrar,onun dışında pek bi değişiklik hissetmedim...sizde durumlar nasıl?

Şimdi sen deli koyun gibi çarpınıyorsun değil mi?:1: Bende 8 gün var ben bile öyleyim:52::52::52::52: Allah yardımcın olsun beklemek çok zor...

merhaba kızlar,benimde 9 aralık...son 2 gün :18: tek belirti sık idrar,onun dışında pek bi değişiklik hissetmedim...sizde durumlar nasıl?

valla benimde yarın ama bende bel ağrısı dışında hiçbirşey yok o da sırık boyumdan ve kızımı sürekli kucağıma almaktan olabilir :))

Kızlar Allah hepinizin dualarını kabul eder İnşallah şu mübarek cuma günü.Bende 30 kasımda hamile olduğumu öğrendim.
İnşallah hepiniz ocakta hamileliklerinizi öğrenirsiniz.

meraba kızlar bende kistli bayan:) benim bat 30 aralık.accık umutsuzum ama:)) rabbime kalmış artık

Şimdi sen deli koyun gibi çarpınıyorsun değil mi?:1: Bende 8 gün var ben bile öyleyim:52::52::52::52: Allah yardımcın olsun beklemek çok zor...

ayneeen yaa nası da bildin :1: hee ya belirsizlik zoor...dün gece rüyamda erkek bebek gördüm kucağımda :emir_bebek: hayırlısı olsun hepimiz için...

ayneeen yaa nası da bildin :1: hee ya belirsizlik zoor...dün gece rüyamda erkek bebek gördüm kucağımda :emir_bebek: hayırlısı olsun hepimiz için...

Bende 5,5 aylık hamileymiş rüyamda dün gece.Hayatımda ilk kez kendimi hamile gördüm..Çok etkilendim..İnşallah güzel şeylerin habercisidir.:16:

adetim bittikden sonra doktora gitmiştim 3 cm dedi ama ben o ay hamile kalmışım düşük yaptım.hiç birşey kullanmadım düşükle oda gitti :) soldan 2 kez amaliyat geçirdim çikolata kistinden

adetim bittikden sonra doktora gitmiştim 3 cm dedi ama ben o ay hamile kalmışım düşük yaptım.hiç birşey kullanmadım düşükle oda gitti :) soldan 2 kez amaliyat geçirdim çikolata kistinden

soğan suyunu neden denemedin canım.başka çocuğun yokmu

çocugum olmadı hiç canım denemiştim önceleri faydası olmadı

ben şimdi yapıyorum 3. yapışım bu.yani bi senenin içinde.önce polikistik overim vardı o geçti baya.bi kaç gündür kahverengi akıntım var arttı iyice.seninki ne durumda şimdi canım

geçen ay muayene oldum şükür oluşmamış.4-5 cm de ginera başlıyor doktorum.over kist bendede oluştu.bazen küçük oluyor adette gidiyor allahtan

geçen ay muayene oldum şükür oluşmamış.4-5 cm de ginera başlıyor doktorum.over kist bendede oluştu.bazen küçük oluyor adette gidiyor allahtan

geçmiş olsun canım banda doğum kontrol hapı yazdı kalbim ağrdığı için içemedim.ismi gynelle.bakalım adetliyken bida gidecem.

Back
X