günaydın canım benden başka kimse yok geçmiş olsun dikkat et kendine
sen nasılsın canım bittimi reglin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım benden başka kimse yok geçmiş olsun dikkat et kendine
sen nasılsın canım bittimi reglin
bitti canım çalışmalara başladık :)
ooooo süppeeerrr hadi bakalım dua edicem inş tutar allahım inş![]()
Bende de var o illet.İnşallah hamileyken falan tutmaz ağrısı...günaydııııın kızlaaar giremiyorum 2 gündür migrenle uğraşıorum ilaçda alamayınca çok zor oluyor![]()
Bende de var o illet.İnşallah hamileyken falan tutmaz ağrısı...
lillum hamile :)var mı şimdi hamile kalan bu ay? takip edemedim
ayyy vallaha mı bendede var işte çekiorum önceden relpax kullanıodum hissettiğim anda geçiodu sonra ama başka ilaç geçirmio hamilelikte işte ilk defa bu ara oldu 2 gündür hele dün iyice tuttu ilaç almadım hiç buz koydum uyumaya çalıştım falan o şekilde 3 saat sonra falan hafifledi. evde olmasına yine razıyım vurur kafayı yatarım hallederim bişekilde ama işe olur diye çok korkuyorum yaa bende
Kız benim 5 gün var ben akşama 4 tane test alacam hergün yapmak için.Bu enerjiyi bi şekilde atmam lazımreglime 1 gün kaldı yarın olmam inş. test alsam mı diye düşünüyorum ama cesaretim yok. çıkmaz herhalde diye de düşünüyorum. :18:
Slm kızlar uzun süredir siteye uyeyim ilk defa buraya yazıyorum.yarin regli gunüm ama ben biraz önce test yaptım silik çizgi çıktı.ama regli günümün geçmesini bekleyip kan testi yaptıracağım.cunku daha önce kimyasal gebelik yasadım ve sonunda üzüldüm.gelismelerden haberdar ederim.umarim hamileyimdir.
Hadi güzel haberler alırsın inşallah..Bir daha yaşamasın o kötü günlerini...
bitti canım çalışmalara başladık :)
Kız benim 5 gün var ben akşama 4 tane test alacam hergün yapmak için.Bu enerjiyi bi şekilde atmam lazımSen nasıl bekledin bugüne kadar.O çift çizgi çıkacak arkadaş.Çıkıncaya kadar negatif sonuçlar yıldıramaz beni
![]()
Merhabalar kızlar bende çalışma halindeyiz daha 20 gün var regli olmama beklemek çok zor ben 33 günde bir regli oluyorum bekleyen herkeze başarılar diliyorum :)