Aralık 2007 anneleri

çok şükür şu Ana Kadar Benimde Iyi Geçiyor.akşamlari Bendede Bacak Ağrilari Oluyor Bazen.ayaklarda Akşamlari şişmeler Oluyor.bide Bacağima 2 Kes Kramp Girdi çok Kötüydü..çok şükür Buaralar Geçti.haftalar Ilerledikçe şikayetler Dahada Artacak Sanirim şükür Bu Hallerimize.

slm kıslar valla benimde şimdiye kadar ii ama o kramp işi benide bitirdi semacım varya gece bağırarak uyanıyorum ertesi gün yürüyemiyorum ...

benimde ayaklarımda şişmeler başladı. birde 3 günden beri su gibi akıntı geliyor benden. sizdende böyle akıntı gelen varmı. bu akıntı beni korkutmaya başladı.

slm kıslar valla benimde şimdiye kadar ii ama o kramp işi benide bitirdi semacım varya gece bağırarak uyanıyorum ertesi gün yürüyemiyorum ...

DENİZCİM GERÇEKTEN DE ÇOK KÖTÜ BENDE GECE UYKUDAN ÇIĞLIKLA UYANDIM.BEN Bİ ARA SÜT İÇMİYORDUM ONDAN SONRA BAŞLADI.ARTIK SÜT,YOĞURT VE DOKTORUM ÖZELLİKLE SÖYLEDİ MUZ YEMEYE BAŞLADIM.BUARALAR GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR AKLINDA OLSUN CANIM.

yok koyu renkli değil. su gibi şeffaf renkte. doktorumu aradım ama ulaşamadım. yarın tekrar arıcam. acaba gebelik kesesinden gelen amniyos sıvısımı diye korkuyorum. suyun erken gelmesi gibi. gerçi bebeğim oynuyor, kötü bişey olsa oynamaz herhalde diğmi.

canım kendine dikkat et dr la bir an önce görüş ama bu arada bol bol su iç ve dinlen hayatım şimdiden geçmiş olsun umarım önemli birşeyin yoktur bizi de habersiz bırakma

muz yiyorum cnm bende yoğurtta yiyorum ama süt içemiyorum midem çok fena bulanıyo hertürlü denedim olmadı drumda yoğurt ye mutlaka günde dedi sütün yerine 1 kase öle idare ediyorum.muzuda daha fazla yemeye başlayım sağol cnm hayırlısıyla bi doğursak :1rolleyes:

kramp bana nerdeyse hemen hemen hergece oluyo dkoktor magnezyum hapı verdi ve bilincin yerindeyse yatakya gerinme dedi,feci bi acı ya buarada bana aralık 26 dendi doğum için ama ocağa sarkarmı acaba

kramp bana nerdeyse hemen hemen hergece oluyo dkoktor magnezyum hapı verdi ve bilincin yerindeyse yatakya gerinme dedi,feci bi acı ya buarada bana aralık 26 dendi doğum için ama ocağa sarkarmı acaba

edacım genelde erkek çocuklar daha bir ağırkanlı oluyorlar daha birgeç doğuyorlar yılbaşını hastanede geçirmek herhalde niyetinnn :teytey:

bende aralık annesiyim ama hala hiç karnım yok neden acaba açlık çekiyorum ama yemek yiyemiyorum
nedeeeeeeeennnnnnnnnnnn 38 beden giyiyorum dr. çok normal dior ya nasıl normal başkalarının karnı kocaman

bende aralık annesiyim ama hala hiç karnım yok neden acaba açlık çekiyorum ama yemek yiyemiyorum
nedeeeeeeeennnnnnnnnnnn 38 beden giyiyorum dr. çok normal dior ya nasıl normal başkalarının karnı kocaman

normaldir canim ya. ben de cok endiselenmistim, ben de cok istahsizim .ama bebegim hep iyi cikti. bebek iyiyse sorun yok. bak olmayan karnim asagida süprizzzzz hem aralik annaleri olarak sansliyiz, hala eski kiyafetleri giydigimizden hem yazlik hem kislik hamilelik almaya gereki kalmadi. kis baslayinca aliriz artik. senin bebeginde kiz mi? bana sanki kiz bebek bekleyenler istahsiz ve kilosuz oluyor gibi geldi,.

caccik şanslısın bence. benim şimdiden kocaman karnım var. 8-9. aylarda halim ne olacak hiç bilmiyorum. hareketleri çok kısıtlanıyor insanın.

aralık anneleri size bir önerim var herkesin bebişinin tahmini doğum tarihini, cinsiyetini yazsın bir tablo oluşturalım ilk önce ben başlayayım;
heb3579 15 aralık (erkek)

kelebek.81 - 9 aralık erkek ARDA.
heb3579 - 15 aralık erkek arda
babuba - 16 aralık erkek umut
sema 24 - 26 aralık (erkek-metehan)

hepsi erkek, ikisi arda:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…