slm kıslar valla benimde şimdiye kadar ii ama o kramp işi benide bitirdi semacım varya gece bağırarak uyanıyorum ertesi gün yürüyemiyorum ...
benimde ayaklarımda şişmeler başladı. birde 3 günden beri su gibi akıntı geliyor benden. sizdende böyle akıntı gelen varmı. bu akıntı beni korkutmaya başladı.
yok koyu renkli değil. su gibi şeffaf renkte. doktorumu aradım ama ulaşamadım. yarın tekrar arıcam. acaba gebelik kesesinden gelen amniyos sıvısımı diye korkuyorum. suyun erken gelmesi gibi. gerçi bebeğim oynuyor, kötü bişey olsa oynamaz herhalde diğmi.
DENİZCİM GERÇEKTEN DE ÇOK KÖTÜ BENDE GECE UYKUDAN ÇIĞLIKLA UYANDIM.BEN Bİ ARA SÜT İÇMİYORDUM ONDAN SONRA BAŞLADI.ARTIK SÜT,YOĞURT VE DOKTORUM ÖZELLİKLE SÖYLEDİ MUZ YEMEYE BAŞLADIM.BUARALAR GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR AKLINDA OLSUN CANIM.
kramp bana nerdeyse hemen hemen hergece oluyo dkoktor magnezyum hapı verdi ve bilincin yerindeyse yatakya gerinme dedi,feci bi acı yabuarada bana aralık 26 dendi doğum için ama ocağa sarkarmı acaba
bende aralık annesiyim ama hala hiç karnım yok neden acaba açlık çekiyorum ama yemek yiyemiyorum
nedeeeeeeeennnnnnnnnnnn 38 beden giyiyorum dr. çok normal dior ya nasıl normal başkalarının karnı kocaman
bende aralık annesiyim ama hala hiç karnım yok neden acaba açlık çekiyorum ama yemek yiyemiyorum
nedeeeeeeeennnnnnnnnnnn 38 beden giyiyorum dr. çok normal dior ya nasıl normal başkalarının karnı kocaman
aralık anneleri size bir önerim var herkesin bebişinin tahmini doğum tarihini, cinsiyetini yazsın bir tablo oluşturalım ilk önce ben başlayayım;
heb3579 15 aralık (erkek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?